Tag på billig kør-selv ferie til Østergaards Hotel i Midtjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Østergaards Hotel

Bo centralt i Herning tæt på shopping, kultur og naturoplevelser

Central placering i Herning
Børnevenligt hotel, ideelt til familieferie
Perfekt udgangspunkt for Midtjyllands mange muligheder
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

I det centrale Midtjylland på heden finder I tekstilbyen Herning. Herning kan tilbyde oplevelser for hele familien og byen ligger desuden meget centralt i forhold til spændende aktiviteter i hele Midtjylland. Østergaards Hotel ligger lige ved Herning Golfklub og tilbyder en hyggelig atmosfære og rolige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Østergaards Hotel tilbyder en god beliggenhed i Herning lige overfor byens populære shoppingcenter. Hotellet kalder sig for ambassadører for lokalområdet og personalet er altid klar med vejledning og gode råd om aktiviteter, seværdigheder og oplevelser i Midtjylland. 

Hotellet råder over egen restaurant, hvor I kan sidde i hyggelige omgivelser og nyde retterne. Der serveres traditionelle børnemenuer, som kylling og pommes frittes samt pasta og kødsovs, for børn under 12 år. I hotellets bar kan I slappe af med et glas vin eller spille billard og i lobbyens sofaarrangement er der også plads til at sidde og slappe af. 

For de mindre er der et legerum og I kan få rørt jer med de forskellige fitness faciliteter, der står til rådighed. Hvis I vil spille golf, kan I henvende jer i receptionen ved køb af greenfee med rabat på følgende baner: Herning Golfklub, Ikast Golfklub og Trehøje Golfklub. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Hotellet råder over 80 komfortable værelser, som alle er indrettet med eget bad og toilet, farve-TV, radio og internet. Nogle værelser er renoveret og fremstår med et mere moderne udtryk.

Bemærk at

Ankommer I senere end kl. 21.00, skal dette meddeles til hotellet.

På enkelte søndage kan restauranten være lukket om aftenen og I vil her få dansk smørrebrød i stedet for menu/buffet.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod et gebyr.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • HEART - Herning Museum of Contemporary Art (3.2 km)

  En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere. ´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

  HEART - Herning Museum of Contemporary Art
  Herning Museum of Contemporary Art.
 • Baboon City (4.2 km)

  Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

  Baboon City
  Få det sjovt i Baboon City.
 • Danmarks Fotomuseum (2.5 km)

  Museet blev i sin tid, nærmere betegnet 1983, grundlagt af Sigfred Løvstad efter at han havde samlet på fotografiapparater siden 1959. Nationalmuseet har også deponeret det meste af deres historiske samling af kameraer og fotoudstyr til fotomuseet. Danmarks Fotomuseum har også fokus på sammenhængen mellem forskellige teknikker og deres værdi som brugsgenstande og selvfølgelig med specielt fokus på den fotografiske teknik og hvordan den har udviklet sig med tiden. En spændende oplevelse blandet med en masse fotografier og billeder, så tag på opdagelsesrejse i den spændende fotoverden på Danmarks Fotomuseum i Herning.

  Danmarks Fotomuseum
  Tag på oplevelsestur på Danmarks Fotomuseum.
 • Frisenborg Skulpturpark (12.5 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og besøg Ikast og Frisenborg Skulpturpark, hvor I kan finde en stor samling af betydningsfulde, moderne danske skulpturer. Udover at nyde de mange spændende skulpturer skabt af danske kunstnere, kan I nyde en dejlig ro i de grønne områder og børnene kan slippe fantasien løs. Planlæg en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på opdagelse i Ikast og omegn.

  Frisenborg Skulpturpark
  Frisenborg Skulpturpark består af en række skulpturer fra forskellige danske kunstnere.
 • Jyllands Park Zoo (16.2 km)

  Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieudflugt til Jyllands Park Zoo
 • Henning Larsens kunstpavillon (25.4 km)

  Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

  Henning Larsens kunstpavillon
  Vestjyllands Kunstpavillon har en dejlig café med en fin søudsigt.
 • AQUA Akvarium & Dyrepark (39.1 km)

  Mød de fascinerende danske dyr, der lever i vilde og naturlige omgivelser i AQUA. Se odderen jage i søen og mød de frække vaskebjørne, der elsker at både slås og at lege. Der er også storke, hugome og så er der de små og søde vildsvineunger, der altid har travlt med at undersøge omgivelserne. Børnene vil med garanti nyde den store vandlegeplads, hvor der er dømt vandkamp i mange timer. Skyd de andre ned med vandkanonen og prøv de forskellige vandeksperimenter eller hvad med en tur igennem vandtårnet, hvis der er nerver til det vel at mærke! Der er også et stort indendørs akvarium med gedder og den rekordstore kæmpemalle, der kan sluge en hel and, hvis det skulle være. Eller hvad med et besøg på bunden af søen, uden at få våde fødder, en god oplevelse, der nemt kan sørge for at holde hele familien underholdt. Prøv også turen op til fjerde sal, hvor der er fyldt med padder og krybdyr samt forskellige insekter, og så er der Mørkeakvariet, men det har vi lovet at holde hemmeligt, det skal nemlig opleves. Slut en forrygende tur af i caféområdet, hvor der serveres økologiske retter i både voksen- og børnestørrelser. Tag hele familien med til AQUA Akvarium & Dyrepark - bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie i dag.

  AQUA Akvarium & Dyrepark
  Mød de mange fascinerende dyr i AQUA Akvarium & Dyrepark.
 • Hjejlen (47.7 km)

  Kom på en skøn sejltur på Silkeborg-søerne med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper. Dette prægtige dampskib kunne i 2011 fejre sit 150-års jubilæum med deltagelse af Dronningen. Oplev den dejlige jyske natur fra en vinkel, I aldrig før har set, og bliv samtidig en del af Hjejlens fantastiske historie. Tag et stop ved Himmelbjerget og gå op og nyd den vidunderlige udsigt fra toppen. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billigt weekendophold - at holde ferie i Danmark behøver aldrig at være kedeligt!

  Hjejlen
  På miniferie i Silkeborg skal I sejle med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper.
 • Himmelbjerget (49.4 km)

  Tag på billig bilferie til Midtjylland og bestig Himmelbjerget og oplev den pragtfulde natur. Himmelbjerget er 147 meter højt og har siden 1800-tallet tiltrukket tusindvis af turister. Siden 1861 har det været muligt, at sejle dertil med Hjejlen, hvilket stadig er muligt i dag. Nyd den fantastiske udsigt fra ét af områdets mange udsigtspunkter.

  Himmelbjerget
  Tag en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter højt.
 • Legoland (59.3 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gemmer på en masse overraskelser og sjove attraktioner.
Vis flere

Kort

Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94 7400 Herning

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Nok engang skriver jeg, at broderskabet og jeg har haft en god oplevelse. Denne gang i Herning. Som altid var maden glimrende, vinkortet eminent og betjeningen i top...".
  Zanne fra Højbjerg.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat