Kør-selv til Panorama Berghotel Winterberg med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Panorama Berghotel Winterberg

Hold familieferie, både sommer og vinter, i Winterbergs smukke landskab

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Dejligt panorama udsigt fra hotellets restaurant
 • Familievenligt hotel med indendørs swimmingpool
 • Masser af muligheder for en aktiv ferie i naturen
337,-
3~6 dage fra
849,-

Inkl. 3-retters menu

Ferie i Winterberg

3 dage
Kun 849,- / God pris!
SPAR
4 dage
Kun 1.219,- / spar op til 180,-
SPAR
5 dage
Kun 1.599,- / spar op til 254,-
SPAR
6 dage
Kun 1.969,- / spar op til 337,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til pool
Risskov Pakken

Panorama Hotel Winterberg ligger i Winterberg i Hochsauerland-distriktet i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen. Hotellet har en skøn placering i et dejligt og roligt område, midt i den skønne natur og tæt på skibakkerne i Winterberg.

Hotellet tilbyder

Panorama Hotel Winterberg har alt det, der skal til for at gøre familieferien til en succes. Her kan I nemlig både slappe af og være aktive i naturen eller på skipisterne. Start dagen med en morgenbuffet i hotellets restaurant TafelSPIZZ og få lagt bunden til en lang og aktiv dag. Der serveres aftensmad fra klokken 17.00 og fra restauranten har I også mulighed for at nyde den smukke panoramaudsigt over Winterberger Sauerland.

Der er både sauna og fitnesscenter samt en indendørs swimmingpool, så der er ingen undskyldning for ikke at være lidt god ved sig selv. I kan også bruge noget af tiden på at slappe af på hotellets udendørs terrasse, hvor I kan nyde de smukke omgivelser på en solskins dag. Skulle I have lyst til et slag billard, bordtennis eller bordfodbold, så kan I udfordre hinanden på hotellet.

Området hvor hotellet ligger er populært til vandreture om sommeren, og der er stier som går til blandt andet Rothaarsteig eller Höhenstraße. I kan også prøve en tur i sommerslæden i Bruchhausen eller tage på en tur til Erlebnisberg Kappe Winterberg som er en sportslig forlystelsespark med masser af sjove aktiviteter for hele familien, og rigtig meget af det foregår nedadbakke. Hotellet ligger også tæt på det Tyske Legoland, som nok vil være en kærkommen fornøjelse for de yngste familiemedlemmer.

Hochsauerland er også kendt for sine mange skisportssteder. Regionen har 55 skilifte og 200 kilometer skipister og beskriver sig selv som det største skicirkus nord for Alperne. Fra Panorama Hotel Winterberg er der ikke langt til Eschenberg og Sesselbahn Rauher Busch.

Der er også gratis WiFi til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

Værelser

Værelserne på hotellet har opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler samt eget badeværelse med hårtørrer og bruser. Samtlige værelser har også skrivebord og gratis WiFi.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er på 15m2 og udstyret med eget badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord, sidde område, telefon, fladskærms-TV og gratis WiFi. Alle værelser har udsigt til have.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er på 18m2 og udstyret med eget badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord, sidde område, telefon, fladskærms-TV og gratis WiFi. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

490 km fra
Puttgarden, Tyskland
500 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
550 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wake & Water Winterberg (2.5km)

Prøv at stå på vandski eller wakeboarding, både begyndere og øvede er velkomne til at lægge vejen forbi Wake & Water Winterberg.

Der tilbydes også kurser på alle niveauer og der arrangeres samtidig også ture og udflugter fra stedet. Der er godt gang i aktiviteterne på den smukke Hillebachsee, så husk at få badetøjet med. 

De seneste år har der været stor interesse for wakeboarding, som nu er blevet en rigtig populær sommersport. Nyd ferien ved den smukke sø, og prøv wakeboarding eller vandski eller se på alle de andre som nyder farten på vandet – begge dele er ganske underholdende.

Kahler Asten (14.8km)

I Rothaargebjergene i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen ligger det godt 842 meter høje Kahler Asten, som også er det mest berømte bjerg i Sauerland. På toppen ligger der en vejrstation, et oplagt mål, når I tager en vandretur i området eller på selve Kahler Asten. Tårnet virker næsten som et monument med et observationstårn, der også huser den velkendte vejrstation, tårnrestauranten og en naturhistoriske udstilling.

Der er flere vandreruter op til toppen, og I vil bestemt ikke fortryde at tage familien med på en af de skønne ture. Nyd den storslåede udsigt og tag vandreturen gennem tætte fyrreskove med kilder og de mange historiske grænsesten, der markerer området.

I Kahler Asten og de omkringliggende bjerge finder I også nogle af de meget kendte vintersportsregioner i det central Tyskland, takket være de gode sneforhold og i selve Kahler Asten ligger blandt andet Skiliftkarussell Winterberg.

Fort Fun Abenteuerland (20.5km)

Besøg den hyggelige forlystelsespark i Bestwig-Wasserfall i det nordlige Nordrhein-Westfalen. Der er 75 hektar at slå sig løs på, og det store område huser 49 forlystelser og seværdigheder, både futuristiske og mere nutidige og selvfølgelig med gamle kendinge som for eksempel Vandfaldet. Forlystelsesparken er også en Wild West temapark og tilbyder flere forskellige muligheder for underholdning, alt efter sæsonen.

Om vinteren kan I stå på ski i parken og det er der mange som benytter sig af. Om sommeren kan I udforske området til hest eller på pony, og ellers er det bare med at komme i gang med at få afprøvet de mange forlystelser.

Der er en rutsjebane, og den mere rolige Speed ​​Snake og selvfølgelig Wild Eagle-himmelflyvemaskinen, der flyver 700 meter ned ad bjergsiden med mere end 80 km i timen. Et af parkens højdepunkter er Trapper SLIDER som er Europas længste kælkebane på 1,3 km fyldt med stejle bakker, løkker og spring. 

Der er rigtig mange sjove ting at prøve så sæt dagen af til et besøg, og husk at få børnene med.

Holsterturm (46.8km)

Er man historieinteresseret, så kan det varmt anbefales at tage en billig sommerferie i midten af Tyskland med et besøg på Holsterturm. Holsterturm er et af Nieheims vartegn og er et udsigtstårn som kan se tilbage på en mere end 700 år lang historie på Holsterbergs højder syd for Nieheims centrum. Beliggende i Naturpark Eggegebirge, vil I på adskillige af områdets vandreruter kunne komme forbi tårnet. Fra tårnet kan I nyde en dejlig udsigt over de naturskønne omgivelser.

Nationalpark Kellerwald-Edersee (64.2km)

I udkanten af den historiske kurby, Bad Wildungen, ligger den mere end 5.000 hektar store Nationalpark Kellerwald-Edersee, som er en af flere beskyttede tyske bøgeskove, som har vundet plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Parkens ekstraordinære biodiversitet var en af grundene til, at netop denne skov, i 2011, blev tilføjet til den eftertragtede liste. Området er perfekt til både vandre- og cykelture, og der arrangeres adskillige guidede ture i løbet af året.

Freizeitanlage Heloponte (70.2km)

Det familievenlige badeland ligger tæt på centrum af den historiske kurby, Bad Wildungen, og byder på sjov og spas for folk i alle aldre. Her er både svømmebassiner til de mere seriøse svømmere, opvarmede bassiner til sjov og ballade, en 80 meter lang vandrutschebane som gør, at børnene ikke vil hjem, varmtvandsbassin med massage samt børnebassiner til de helt små. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Link

Oplev middelalderbyen Sontra

Hessen

Gratis brug af keglebane (2021)

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Mulighed for bowling (efter aftale)
 • Gratis parkering

Kun
859,-

Vis kort

Hyggeligt midttysk familiehotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 20% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

Brenner Hotel Bielefeld

Miniferie i historiske Bielefeld

Nordrhein-Westfalen

Besøg Sparrenburg Slot

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 flaske mineralvand
 • Gratis internet og parkering

264,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Besøg Tysklands 20. største by

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat