Tag på storbyferie og bo på Premiere Classe Hotel Hannover

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Premiere Classe Hotel Hannover

Besøg Hannover og oplev byens charme og mange seværdigheder

Hyggelig og rolig beliggenhed i udkanten af Hannover
Moderne hotel ikke langt fra centrum
Storbyliv med sightseeing og shopping i Hannover
 • 310 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 290 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 330 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Première Classe Hannover er et moderne hotel beliggende i udkanten af Hannover. Hotellet har 74 gode værelser, døgnåben reception, restaurant og bar samt adgang til gratis wifi og parkering. Placeringen tæt på motorvej og offentlig transport gør det let at komme til de mange seværdigheder i Hannover. Oplev byens dejlige centrum, besøg den smukke slotspark Herrenhäuser Gärten eller lån cykler på hotellet og tag en tur i skoven eller til badesøen Altwarmbüchener See.

Hotellet tilbyder

Hotel Première Classe Hannover er et dejligt og moderne indrettet hotel. Hotellet ligger i udkanten af Hannover lige ved A2 motorvejen, hvilket gør hotellet særligt egnet for folk på bilferie. Hotellets placering gør det desuden let at komme til Hannover centrum og de andre spændende seværdigheder i området. Det tager små 30 minutter at komme til centrum med tog og 20 minutter med bil. Desuden er I blot 10 minutters gang fra det store A2 shoppingcenter, hvor I let kan bruge et par timer.  

I restauranten serveres der hver morgen en velassorteret morgenbuffet, hvor der ikke er sparet på noget. I hotellets bar kan I slappe af og nyde forskellige drinks og læse dagens aviser. Hotellets reception er åben døgnet rundt, og der tilbydes desuden gratis parkering til alle hotellets gæster.

Værelser

Hotellet har 74 moderne indrettede enkelt- og dobbeltværelser. Alle værelserne har komfortable senge og sengeudstyr af høj kvalitet, fladskærms-TV og klimaanlæg. Der er desuden adgang til gratis internet på alle værelser.

Værd at se

 • Hannover Zoo (9.5 km)

  Med sine over 50 dyr er der masser at se på i den store zoo. I kan opleve næsehorn, løver, tigre og mange andre flotte dyr. Ligeledes kan I opleve dyrene blive fodret og dyreshows med sæler og fugle. En oplagt idé til underholdning og oplevelser for alle på kør-selv ferie i Hannover.

  Hannover Zoo
  Teg et weekendophold i Hannover og besøg Hannover Zoo.
 • Sehnde (19.0 km)

  Den lille forstad huser omkring 23.300 indbyggere, og ingen af dem har særlig langt til Hannover. Derfor er Sehnde også en del af region Hannover, men dog med sit eget selvstændige distrikt. Den lille by har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer med at købe lidt ind til dagen og vejen. Der er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke afprøve de lokale retter på for eksempel "Schützenklause-Restaurant", som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen huser også “Hannoversches Straßenbahn-Museum” som har en helt unik samling af sporvogne, der dækker perioden fra 1895 til slutningen af 1980´erne. En enestående oplevelse, hvis rullende, offentlige transportmidler står højt på listen over det, der skal opleves, men bestemt også underholdende for de mindre størrelser i familien, da mange af sporvognene stadigvæk har liv i sig!

  Sehnde
  Besøg Sehnde under Jeres ophold nær Hannover
 • Rausch Chokolademuseum (31.1 km)

  En sød oplevelse kunne være at besøge Rausch chokolademuseum. Her kan I lære interessante ting om kakaobønnens historie, høsten af bønnerne samt produktion af chokolade. Se også interessante maskiner, der viser, hvordan chokoladen blev produceret for 100 år siden. Der er selvfølgelig også mulighed for at smage chokoladen samt købe lidt med hjem fra outlet-butikken. Museet har også en fin café, hvor der serveres det ypperste indenfor varm cacao og kager med chokolade.

  Rausch Chokolademuseum
  En strejf af himmelen for enhver chokoladeelsker.
 • Celle (33.9 km)

  Den henrivende bindingsværksby Celle med den gamle bydel, hvor I finder mere end 500 bindingsværkshuse og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sydlige udkant af Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsværksarkitektur. Kunstfærdigt udsmykkede huse fra 15. - 17. århundrede pryder den gamle bydel og skaber en gennemført middelalderlig stemning. Den nok prægtigste bygning er Hoppener Haus fra 1532: Med de seks etager op til gavlen er det et yderst fantasifuldt hus, prydet med talrige ornamenter. Hertugslottet er med bygningsdele fra 1200-tallet byens ældste bygning. Det interessante inventar i det firefløjede anlæg, hvor renæssance møder barok, omfatter det ældste barokteater, der stadig er i brug, slotskapellet, statslige gemakker og slotskøkkenet. Celle tilbyder desuden et bredt spektrum af indkøbsmuligheder. Hovedindkøbsgaden er Zöllnerstraße, der har en kulørt blanding af individuelle forretninger og små butikker bag de prægtige renæssancehuses og historiske bindingsværkshuses facader.

  Celle
  Nyd den skønne byatmosfære i Celle med mange bygninger fra 1200-tallet og frem.
 • Hildesheim (36.8 km)

  I den tyske delstat Niedersachsen ligger Hildesheim, som er en mindre tysk by ca. 40 km. syd for Hannover. Hildesheim er en af de ældste byer i Nordtyskland og den ligger hvor den gamle handelsvej, Hellweg, krydser den smukke flod Innerste. Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbage fra det 11. århundrede og er derfor også en af de ældste kirker i Tyskland. Domkirken blev under Anden Verdenskrig ramt af adskillige bomber og blev desværre helt ødelagt. I 1950 startede genopbygningen, eller nærmere genskabelsen, af domkirken og ti år senere stod den færdig og er nu også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Desuden vokser en rosenbusk op ad ydermuren, og busken menes at være mindst 400 år gammel og dermed verdens ældst kendte rose. Roemer- und Pelizaeus Museum præsenterer viden om verdens oprindelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypten samt især museets enestående samling af peruviansk kunst trækker mange besøgende. Men museet er samtidig også et kunstnerisk åndehul med flere spændende udstillinger, hvor især den grafiske samling med over 10000 plancher der indeholder indtryk og motiver fra det 16. århundrede til i dag er en oplevelse i sig selv. Wasser Paradies byder på et helt fantastisk vandland, hvor både voksne og børn kan boltre sig i det enorme anlæg, der både har vandrutsjebane inden- og udendørs svømmebassin, en grotte samt sauna og restaurant – en god oplevelse for vandhunde i alle aldre. Når i holder billig sommerferie i området er der også rig lejlighed til, at gå på indkøb i Hildesheim, som har den fordel at have historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggader og attraktive indkøbscentre. Der er også mange hyggelige restauranter, der byder på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske specialiteter.

  Hildesheim
  På sommerferie eller miniferie i Hildesheim, en af de ældste byer i Nordtyskland.
 • Heide Park Soltau (83.1 km)

  Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

  Heide Park Soltau
  Tag på miniferie til Heide Park Soltau, Nordtyskland største fritids- og familiepark.
Vis flere

Kort

Premiere Classe Hotel Hannover
Rendsburger Str. 8 Lahe, 30659 Hannover

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat