Aktiv ferie i Harzen til lavpris på PRIMA Hotel Harzromantik

Dansk | DKK

PRIMA Hotel Harzromantik

Vandreture og afslapning i Harzen på PRIMA Hotel Harzromantik

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt hotel med hjemlig atmosfære
 • Perfekt udgangspunkt for malerisk vandreferie i Harzen
 • Inkl. halvpension og lækker wellness
1.337,-
3~8 dage fra
849,-

Inkl. halvpension

Vandreture og afslapning i Harzen

3 dage
Fra 849,- / spar op til 231,-
SPAR
4 dage
Fra 1.159,- / spar op til 442,-
SPAR
5 dage
Fra 1.469,- / spar op til 654,-
SPAR
6 dage
Fra 1.769,- / spar op til 875,-
SPAR
7 dage
Fra 2.069,- / spar op til 1.096,-
SPAR
8 dage
Fra 2.349,- / spar op til 1.337,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

PRIMA Hotel Harzromantik byder jer velkommen i centrum af Braunlage, som ligger malerisk placeret i Harzen. Hvad enten I søger tid for jer selv, et romantisk ophold for to eller en familieferie med mange spændende aktiviteter er dette hotellet for jer. De hyggeligt indrettede værelser er perfekte for afslapning, og Harzen byder på masser af forskellige fritidsaktiviteter, som gør jeres ferie mindeværdig.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne PRIMA Hotel Harzromantik er karakteriseret ved sin vame og hjertelige atmosfære. Hotellets personale står klar til at byde jer velkommen, og assisterer gerne med tips til både spændende og afslappende oplevelser under opholdet i Harzen. En udflugt til Brocken, som huser en af Tysklands mest berømte bjergtoppe, en tur med det historiske damplokomotiv gennem landskaberne via Harzquerbahn eller et besøg ved slottet i Wernigerode er altsammen indenfor jeres rækkevidde.

Harzen er en særligt populær destination på grund af sine talrige vandreruter, som skærer gennem den maleriske natur i Mittelgebirge-regionen, i hjertet af Tyskland. Flere af ruterne starter lige ved hotellet, så I kan drage direkte ud på eventyr efter en dejlig stor morgenmad. Om aftenen kan I slappe af i hotellets wellnessområde, og nyde en lækker 3-retters menu i restauranten, som er inkluderet i opholdet.

Der findes gratis parkeringspladser bag hotellet, og derudover er det også muligt at parkere i en af hotellets to garager mod et gebyr. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

PRIMA Hotel Harzromantik byder både på komfortable standardværelser, lidt mere rummelige komfortværelser, enkeltværelser og mulighed for at tilføje ekstra opredninger, perfekt for familier på tre eller fire personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 10-15 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, komfortabel seng, telefon, kaffe- og tefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt standard dobbeltværelse på 15-30m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, en dobbeltseng eller to separate enkeltsenge, telefon, kaffe- og tefaciliteter, skrivebord og TV. Nogle har også køleskab. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 4
Moderne og rummeligt komfort dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, en dobbeltseng eller to separate enkeltsenge, telefon, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, sofa, lænestol og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

410 km fra
Puttgarden, Tyskland
420 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nationalpark Harz (13.4km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Schierke (11.1km)

Den lille landsby midt i Harzen rummer omkring 900 indbyggere og ligger ved den skønne Harzen nationalpark lige midt i det prægtige Tyskland. Schierke er placeret omkring 600 meter over havets overflade og leder direkte videre op til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved floden “Kalte Bode” og er et meget besøgt sted, både på grund af den smukke beliggenhed, men så bestemt også takket være de mange muligheder for friluftsliv, som de omkringliggende bjerge og parker tilbyder. Der er nemlig rig mulighed for vandre- og cykelture i den smukke natur. Parken dækker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé at have forberedt et par ture hjemmefra, da det er et stort område.

Wieda (14km)

Wieda er et kurområde i det sydlige Harzen, som er beliggende med en højde på mellem 370 og 730 meter. Området er ligesom resten af Harzen ideelt til lange vandreture ellers cykelture i det bakkede landskab. Det er derfor også uden sammenligning naturen, der er i højsædet, når I besøger Wieda. Den lille by ligger iblandt skove, dale og bjerge og I skal ud og suge til jer af den rene luft og de smukke omgivelser.

Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk udflugtsmulighed, hvor I kan få en kølende dukkert i det store bassin eller nyde solen på de fine græsplæneområder, der ligger omkring bassinet. Der er også en hyggelig bistro, hvor I kan nyde en let frokost.

I Wieda finder I også spændende trækunst. Her ligger et lille hyggeligt værksted, hvor de producerer alle mulige forskellige træskulpturer med hjælp fra motorsave og I kan bl.a. finde fine skulpturer af ørne, bjørne og ugler. Engang imellem er det endda muligt at komme på et kursus. Dette skal I dog undersøge i god tid hjemmefra.

Bloksbjerg (Brocken) (21.5km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Herzberg (27.7km)

Den lille by Herzberg ligger syd for nationalparken Harzen. Her kan I besøge Welferslottet, der ligger højt over byen. Slottet brændte ned i 1510, men blev derefter bygget op igen med bindingsværksteknik, som er noget usædvanligt for denne type bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsværksslot og en byggeteknisk attraktion. Den dag i dag, kan I besøge flere museer på slottet.

Området omkring Herzberg am Harz tilbyder desuden en række udendørs aktiviteter, og utallige kilometer vandrestier strækker sig gennem den fantastiske region. Desuden er området ideelt for klatring, stavgang og cykling. Om vinteren kan I stå på ski i området, både alpin og langrend, så Herzberg er et ganske ideelt sted at besøge på en aktiv ferie eller miniferie med gode muligheder for masser af oplevelser.

BocksBergBob (32.9km)

Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden.

I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

391,-
Fra kun
1.249,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Miniferie i Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x let frokost eller madpakke
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • 3 x kaffe og kage

260,-
Kun
769,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat