Miniferie på Ringhotel Haus Oberwinter

Dansk | DKK

Ringhotel Haus Oberwinter

Tag på en smuk sejltur på Rhinen og oplev det idylliske Sydtyske landskab

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne hotel tæt på Rhinen
 • Afslapning med wellness og natur
 • Store oplevelser i alle retninger
838,-
3~8 dage fra
999,-

Inkl. 3-retters menu

Ferie ved Rhinen

3 dage
Fra 999,- / spar op til 321,-
SPAR
4 dage
Fra 1.439,- / spar op til 429,-
SPAR
5 dage
Fra 1.899,- / spar op til 516,-
SPAR
6 dage
Fra 2.319,- / spar op til 644,-
SPAR
7 dage
Fra 2.769,- / spar op til 741,-
SPAR
8 dage
Fra 3.219,- / spar op til 839,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse classic

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu med vine
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
Risskov Pakken

I de fredelige omgivelser ved Rhinens frodige bred mellem Siebengebirge og Ahrtal bjergene ligger Ringhotel Haus Oberwinter. Dette moderne hotel ligger i et smukt område, hvor der er rig mulighed for udendørs aktiviteter, selvforkælelse og hygge.

Hotellet tilbyder

Ringhotel Haus Oberwinter tilbyder en afslappende ferie i naturskønne omgivelser lige ved floden Rhinen. På hotellet finder I faciliteter såsom sauna og fitnessrum og her kan I rigtig slappe af efter en lang dag med opdagelser i det smukke landskab eller i de omkringliggende byer. Det er muligt at leje cykler direkte ved hotellet og det er en rigtig god mulighed for at tage på tur i det idylliske landskab.

I hotellets restaurant kan I nyde morgenbuffet, og til aften serveres her både tyske og internationale retter. Hvis vejret tillader det, så kan I tilbringe eftermiddagen på terrassen og nyde et stykke af husets friskbagte kage. Fra både restaurant og terrasse er der udsigt til Rhinen. Der er gratis parkering ved hotellet samt adgang til gratis, trådløst internet. Hotellets naturskønne beliggenhed skaber de perfekte rammer for en romantisk ferie ved Rhinen.

Værelser

Ringhotel Haus Oberwinter har i alt 50 komfortable og moderne indrettede værelser. Alle værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, TV og musikafspiller. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Hyggeligt enkeltværelse med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeupspejl. Værelset er udstyret med en cd-afspiller, satellit-TV med Sky-kanaler, kaffe- og tefaciliteter, radio, skrivebord og gratis WiFi. Nogle af værelserne har også balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 5
Hyggeligt dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeupspejl. Værelset er udstyret med en cd-afspiller, satellit-TV med Sky-kanaler, kaffe- og tefaciliteter, radio, skrivebord og gratis WiFi. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse Classic

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 14 m² med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeupspejl. Værelset er udstyret med en cd-afspiller, satellit-TV med Sky-kanaler, kaffe- og tefaciliteter, radio, skrivebord og gratis WiFi. Værelser som vender ud mod Rhinen har 140x200cm senge, mens værelser som vender ud mod skoven har 160x200cm senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 2
Superior dobbeltværelse på 26m² med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeupspejl. Værelset er udstyret med en cd-afspiller, 43" Smart TV, kaffe- og tefaciliteter, minikøleskab, safe, radio, skrivebord, sofa/lænestol og gratis WiFi. Alle Superior værelser har king-size senge (180x200cm) med højkvalitetsmadrasser. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse plus Rhine Side

1 / 3
Superior Plus dobbeltværelse på 26 m² indrettet i stueetagen eller på siden af huset med eget badeværelse med bruser, hårtørrer og makeup spejl. Værelset har udsigt mod Rhinen og har egen terrasse eller balkon, og er udstyret med en cd-afspiller, 43" Smart TV, kaffe- og tefaciliteter, minikøleskab, safe, radio, skrivebord, sofa/lænestol og gratis WiFi. Alle Superior værelser har king-size senge (180x200cm) med højkvalitetsmadrasser. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

600 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
600 km fra
Puttgarden, Tyskland
650 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Remagen (4.4km)

Den lille by Remagen blev især kendt efter 2. Verdenskrig, da tyskerne mente at have sprængt alle Rhin-broer, men en jernbanebro ved Remagen havde tyskerne glemt. Denne mulighed benyttede amerikanerne sig af og gik dermed i krig med tyskerne.

De smukke omgivelser ved Remagen lægger op til en masse udendørs aktiviteter, f.eks. vandreture, cykling og sejlture på Rhinen fra Remagen til Bonn.

Ludendorff bro (5.1km)

Ludendorff bro blev bygget under 1. Verdenskrig og forbandt byerne Remagen og Erpelvar over floden Rhinen. I starten af marts 1945 var det den ene af 2 tilbageværende broer over Rhinen, da den blev erobret af amerikanske tropper i slutningen af 2. Verdenskrig. Efter erobringen forsøgte tyske tropper af ødelægge broen og den 17. marts kollapsede den. Broens to østlige tårne står stadig den dag i dag.

Bonn (19.1km)

I Bonn kan I bl.a. besøge kunstgalleriet, Historisk Museum eller tage en tur til Beethovens barndomshjem. Om vinteren kan I opleve det smukke julemarked i Bonn, hvor hele byen er lyst op af smukke lys fra dekorationer og det dufter af julebag i hver en gade.

Siebengebirge (13.2km)

Naturparken Siebengebirge strækker sig fra Bonns byområde til Bad Honnef. Naturparken er et enestående landskab, der er fyldt med højdedrag, der stammer fra en vulkan. Naturparken byder desuden på vinmarker, bøge- og egeskove samt helt fantastiske udsigtspunkter, hvor I kan skue udover Rhin-dalen.

Schloss Drachenburg (13.1km)

Besøg det smukke Schloss Drachenburg, som ligger i udkanten af Bonn. Efter en gennemgribende renovering kan besøgende nu gå en tur igennem slottet og opleve, hvordan livet på slottet var tilbage i det 19. århundrede. Gå også en tur i den store slotspark, som omgiver slottet.

Slut besøget af med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som er indrettet i en bygning lige ved siden af slottet.

Köln (49.4km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør sydpå mod Köln. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted i eget tempo. Besøg domkirkebyen Köln, hvor det er et must at nyde en eftermiddag på de små, hyggelige værtshuse omkring Alter Markt og Heumarkt og et af de store bryghuse i den gamle bydel. Her flyder den lokale øl, Kölsch'en – byens nationaldrik, i stride strømme, her serveres der rhinske specialiteter, og her er stemningen dejlig og afslappet.

Kölns museer opfylder alle forventninger, ikke mindst det storslåede Museum Ludwig med værker af Picasso, Warhol og Lichtenstein. Også det romersk-germanske museum med udstillingsgenstande fra Kölns 2000-årige historie er et besøg værd.

Den nok smukkeste udsigt over Kölns gamle bydel og domkirken har man fra udsigtsplatformen på KölnTriangle i 100 meters højde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Köln.

Koblenz (43.5km)

Tag på bilferie til Tyskland og besøg den smukke by Koblenz. Koblenz, en af Tysklands smukkeste og ældste byer, ligger på det sted, hvor Rhinen og Mosel løber sammen, det verdenskendte Deutsches Eck. Fire bjerge, vinbjerge og skove udgør den enestående kulisse omkring byen, og vidunderlige kirker, slotte, tidligere adelsgårde og herskabelige borgerhuse vidner om byens 2.000-årige historie. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og hold ferie i egen bil og oplev alle seværdighederne i eget tempo. 

Julemarked i Köln (50.6km)


Hvert eneste år forvandles Kölns smukke centrum til et magisk julelandskab fyldt med festlige aktiviteter. Når julemarkederne i Köln åbner den sidste mandag før advent, er det i selskab med millioner af besøgende - både lokale og gæster fra hele Verden. Julemusik, håndværk og kunst, legetøj, juledekorationer og duften af de mange julebagerier skaber en pragtfuld atmosfære i byen. Köln har adskillige julemarkeder at byde på, og der er helt sikkert noget for enhver smag og aldersgruppe.

Foran byens vartegn; den imponerende domkirke, venter mere end 150 charmerende træboder. Dette marked ligger yderst centralt mellem det romersk-tyske museum og Kölns koncerthus. Herfra har I blot en kort gåtur til byens attraktive shoppingdistrikt, hvor I kan supplere juleshopperiet med masser af velkendte forretninger og mærker.

På Neumarkt opsættes et fortryllende julemarked med engle som et af de absolutte højdepunkter, når de klædt i hvidt går rundt og spreder glitter og julestemning blandt de besøgende.

Byens smukke havn med sit maleriske blik ud over Rhinen, tilbyder et yderst charmerende julemarked med en maritim stemning, som virkelig bringer liv og glæde blandt gæsterne.

Et af byens mest populære julemarkeder er ’Heinzel-Weinachtsmarkt in der Altstadt’, som ligger på Alter Markt foran byens rådhus. Især børnene elsker dette julemarked på grund af de nostalgiske karruseller, dukketeatret og Julemandens kvarter. Heinzel-julemarkedet har med sin charmerende setting i byens Altstadt, i årevis tiltrukket både unge og gamle.

Kig også forbi det hyggelige julemarked i Stadtgarten og på torvet med det yderst passende navn ’Rudolfplatz’, som hver især har noget særligt at byde på, både hvad angår boderne og atmosfæren.

Risskov Bilferie har et godt udvalg af hyggelige hoteller og ophold i Köln og omegn. Tag på billig kør-selv ferie til den smukke storby og oplev alle de magiske julemarkeder og den skønne julestemning med et billigt hotelophold i nærheden. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Hotel Pistono

Tag på ferie i vinregionen ved Mosel

Mosel

Oplev Sydtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

186,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hyggeligt familieejet hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat