Storbyferie på Rohan Boat Prague

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rohan Boat Prague

Romantisk ferie i Prag på hyggelig hotelyacht på floden Moldau.

Oplev en ferie på et bådhotel i Prag
Adgang til sauna og massage på båden
Tæt på Prags mange og smukke seværdigheder
 • 775 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 750 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 575 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

Tag på storbyferie i Prag og bo i anderledes omgivelser på bådhotellet Rohan Boat Prague, som ligger på floden Moldau. Fra båden er der ca. 15 minutter ind til centrum af Prag og der findes offentlig transport i nærheden. På båden er det muligt at bestille tid til massage og slappe af på soldækket, hvis vejret tillader det. 

Hotellet tilbyder

Rohat Boat Prague ligger til kaj ca. 15 minutter fra centrum af Prag. Det er muligt at tage offentlig transport til centrum fra stoppested i nærheden af båden. Der er gratis parkering på bredden og adgang til båden ad trapper.  

På båden er der en bar, hvor der serverer forskellige drinks og snacks. Om sommeren kan I nyde vejret på dækket. På båden er der sauna, dampbad samt mulighed for massage mod gebyr. Noget helt specielt på Rohan Boat Prague er at de har en bar, hvor der kun serveres rom.

Receptionen er åben døgnet rundt og personalet hjælper gerne med både transfer, billetbestilling og oplysninger omkring seværdighederne i Prag.

Værelser

I bliver indkvarteret i mindre kahytter, som er indrettet med eget bad og toilet, fladskærms-tv, telefon, værdiboks samt garderobe plads. Desuden er alle kahytterne udstyret med elektronisk sikkerhedssystem og brandalarm.

Bemærk at

Reservation af wellness skal bookes i receptionen når der tjekkes ind.

Turistskat (person) pr. døgn 1,6 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Josefov (4.9 km)

  Som et lille distrikt midt i den gamle bydel Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarter, Josefov. Dette lille distrikt er fuldstændig omgivet af Stare Mesto og huser bl.a. en række jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke mindst Det Jødiske Museum i Prag, hvor jødernes sørgelige historie under nazismen bl.a. skildres. Blandt de, i alt, syv synagoger i området er én af de mest populære Den Spanske Synagoge, som bl.a. har en udstilling om jødernes liv i Tjekkiet fra befrielsen og frem til i dag. I det sydlige Stare Mesto finder I også et museum for den jødiske forfatter, Franz Kafka, født i Prag i 1883.

  Josefov
  Den gamle jødiske kirkegård er et populært turistmål.
 • Karlsbroen (5.4 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev at rejse på familieferie i eget tempo. Find en billig sommerferie eller vinterferie og besøg det smukke Prag, hovedstaden i Tjekkiet. Find rejsen hos Risskov Bilferie, måske et billigt weekendophold for 2, og oplev blandt andet Karlsbroen som strækker sig mere end 500 meter over Vltava-floden i Prags centrum og er byens mest berømte ud af de, i alt 18 broer. Karlsbroen er grundlagt ved Karl 4. i begyndelsen af 1400-tallet og forbinder Den Gamle By (Stare Mesto) med Prag Slot på den anden side af Vltava. Herfra får I en skøn udsigt over den smukke flod og masser af levende kultur bl.a. i form af musik. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd den smukke by.

  Karlsbroen
  Af og til er der tåget på Karlsbroen, men det gør slet ikke noget. Tværtimod.
 • Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorv) (4.7 km)

  Den gamle rådhusplads (eller Det Gamle Bytorv) er en 9.000 m² stor plads i Stare Mesto (Prags gamle bydel). Allerede tilbage i 1000-tallet blev torvet anvendt som handelsknudepunkt, og var kendt i store dele af Europa. I dag er der også jævnligt markeder på pladsen, og der er altid liv med restauranter, caféer, butikker og barer overalt. Én af pladsens mest bemærkelsesværdige facetter er den smukke gotiske Týn-kirke og det store astronomiske ur fra 1410. Uret er specielt interessant, når klokken slår hel, da det er på dette tidspunkt at en lille lem i uret åbnes og Jesus Kristus kommer ud foran sine disciple. Ved siden af ringer døden med en klokke.

  Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorv)
  Se det verdensberømte astronomiske ur under Jeres ferie i Prag.
 • Skt. Vitus-Katedralen. (7.9 km)

  En af Centraleuropas vigtigste religiøse bygninger er Skt. Vitus-Katedralen. Den indeholder religiøse billeder, gravkamre og så opbevares de tjekkiske kronjuveler der. Den oprindelige katedral er fra år 925. Selve bygningen af den store katedral blev først færdig i 1929, og har været under opbygning i hele det forrige årtusind. Årsagen skyldes de mange krige og ildebrande, der har hærget konstruktionen. Katedralen er desuden kendt for sin mosaik ved den sydlige indgang, Dommedag. Denne er lavet af en million stykker sten og glas! Gå op af de 287 trin til toppen af katedralens hovedtårn for at få en fin udsigt over byen.

  Skt. Vitus-Katedralen.
  Skt. Vitus Katedralen er en af Centraleuropas mest betydningsfulde bygninger, og kan opleves under en ferie i Prag.
 • Stare Mesto (4.9 km)

  Stare Mesto er Prags gamle bydel, der ligger ved én af Vltava-flodens mange krumninger med Mala Strana-kvarteret på den modsatte side. Det antages, at der har været bebyggelse i dette område allerede helt tilbage i det 9. århundrede. Dette smukke gamle distrikt byder på en lang række spændende oplevelser, ikke mindst i form af den enorme gamle rådhusplads, også kendt som Det Gamle Bytorv. På vej rundt gennem den charmerende bydel, mellem spontane kulturindslag og små gadehandlere, vil I også bl.a. kunne finde nationalbiblioteket og det gamle gotiske krudttårn.

  Stare Mesto
  Stare Mesto-bydelen er den gamle bydel i Prag.
 • TV-tårnet (5.4 km)

  Det 216 meter høje TV tårn i Prag er byens vartegn på godt og ondt. Konstruktionen har været genstand for en vis mængde kritik gennem tiderne, og er sågar engang blevet kåret som én af byens grimmeste bygninger. Det skal man imidlertid ikke lade sig stoppe af, idet historien bag tårnet er ret spændende og udsigten herfra er én af de bedste, I får i byen.

  TV-tårnet
  Det futuriske tårn blev bygget i 1970’erne.
 • Prag Slot (9.7 km)

  Prag Slot er et kolossalt bygningskompleks, smukt beliggende ved Vltava-floden. Dette spektakulære antikke borgkompleks er ét af verdens største og er stedet, hvor både tjekkiske konger og romerske kejsere har haft kontor. Komplekset består af en lang række kirker og bygninger samt et pragtfuldt haveanlæg. En af de vigtigste bygninger er Skt. Vitus Domkirke, hvor man bl.a. kan komme helt op i toppen af kirketårnet og nyde en uforglemmelig udsigt over byen og floden med de mange smukke broer.

  Prag Slot
  Prag Slot er én af Tjekkiets mest populære seværdigheder.
 • Julemarked i Prag (4.6 km)

  Prags mange julemarkeder hører til de mere magiske og imponerende af slagsen. I november og december lyser byen op og bringer lokalbefolkningen og turisterne sammen i et sandt vintereventyr.  De største og mest berømte markeder finder sted på Old Town Square og Wenceslas Square i centrum af byen. På julemarkedet på Old Town Square er der opsat en stald, hvor børn kan opleve både får, geder og æsler. 

  Her er der også en stor scene, som skilder Mary, Joseph, Jesusbarnet og de tre konger i en stald i Bethlehem, mens du rundt i boderne kan få serveret alt lige fra lækre pølser, ungarsk fladbrød og lokale pandekager med en god tjekkisk pilsner, honningvin eller gløgg i hånden.

  Det mest imponerende syn er det store juletræ på Old Town Square, der tænder hver aften kl. 16.30 ledsaget af klassisk musik i baggrunden. 

  I juletiden er Prag også fyldt med skoleelever og folkegrupper, der optræder med julesange på en scene på Old Town Square klædt i traditionelle kostumer, hvilket skaber en helt fantastisk atmosfære!

  Bonusinfo: Julemarkedet på Prags Slot starter allerede den 24. november, en uge før de mest berømte og største markeder.

  Julemarked i Prag
  Besøg de magiske julemarkeder i Prag
Vis flere

Kort

Rohan Boat Prague
U Libenskeho mostu 1332/1 180 00 Praha 8-Liben

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Klassisk dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat