Miniferie på Scandic Bygholm Park

Betaling

Betaling

Gavekort

Scandic Bygholm Park

Nyd en hyggelig miniferie i skønne, grønne omgivelser på moderniseret herregård

 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Det er oplevelserne, der er i centrum, når I besøger købsstaden Horsens. Byens skønne beliggenhed ved Horsens Fjord indbyder til dejlige naturoplevelser i kombination med byferien. Scandic Bygholm Park ligger i et fredet parkområde og blot en lille gåtur gennem parken bringer jer ind til centrum af Horsens.  

Hotellet tilbyder  

Scandic Bygholm Park er en fin herregård, der blev bygget tilbage i 1775 og sidenhen er blevet moderniseret. I dag kan I stadig fornemme den gamle herregårdsånd. Hotellets restaurant findes i herregårdens gamle stuer, og her kan I rigtig nyde atmosfæren og de smukke omgivelser. Restauranten er inspireret af det nordiske køkken og efter en dejlig middag, kan I nyde et lille glas i hotellets bar. Fra hotellet kan I gå direkte gennem parken og ned til centrum af Horsens. 

Hotellet har mange tilbud til børn, bl.a. legeplads og legeland samt en særlig Jamie Oliver børnemenu i restauranten. På hotellet kan I låne cykler og gangstave, og I kan benytte jer af hotellets fitnessfaciliteter eller slappe af i saunaen. 

Hotellet tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.  

Værelser  

De traditionelle og behagelige værelser har alle eget bad og toilet. Værelserne har alle hårtørrer, strygejern og strygebræt, TV, bord og en lænestol. Det er muligt at få værelser med dobbeltseng og med 2 enkeltsenge.

Bemærk at

Det er kun muligt at bestille dobbeltværelser. Der er således ikke mulighed for ekstra opredning eller børnerabat.

Ophold kan senest bookes 3 dage før ankomst.

Dette ophold giver ikke adgang til medlemsfordele i Scandics kundeprogram, Scandic Friends.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Fængslet (2.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de danske byer med Risskov Bilferie. Find en kør-selv ferie til Horsen og tag en tur rundt i det gamle Fængselsmuseum og få et helt unikt indblik i livet bag de tykke mure i den historiske bygning i Horsens. Turen går rundt til cellerne samt syge- og isolationsafdelingen. Så er der også en rockergang, en skolestue og en fængselskirke. Oplev fængselslivet som både fanger og ansatte har måtte det i mere end 150 år. Men én ting, som alle har kunnet høre i de mange år, har været de smækkende jerndøre og aflåste døre. Men det har ikke holdt fanger fra at flygte, hør historierne om dem, der prøvede, og dem som alle kendte, nemlig danske berømtheder, som sad i Horsens Statsfængsel. Fængslet afholder også events og koncerter. Find familievenlige hoteller i Horsens og tag hele familien med på en kør-selv oplevelse med Risskov Bilferie.

  Fængslet
  Få et spændende indblik i fængselslivet i Fængslet i Horsens, som i dag er et museum.
 • Industrimuseet (3.1 km)

  Dette spændende Specialmuseum dækker alt mellem produktion og levevilkår samt den finansielle udvikling efter 1850´erne. Den meget interessante samling giver et godt indtryk af den meget hurtige udvikling, som industrisamfundet har gennemgået i de sidste mange år. Der er også en del af den store udstilling, der dækker radio og tv-produktion. Læg vejen forbi de seks arbejderboliger, bygget og indrettet i forskellige tidsaldre. Der er et spændende udvalg af genstande spredt udover museets 6.500 kvadratmeter, gemt væk i det gamle gas- og elektricitetsværk. Café Gaslight er tilknyttet museet og her kan der slappes lidt af oven på turen. Prøv deres gode kaffe eller en af de lækre retter på menukortet. Tag på weekendophold i Midtjylland og besøg dette spændende museum.

  Industrimuseet
  Industrimuseet i Horsens er en oplevelse for alle aldre.
 • Ferguson Museum (15.2 km)

  Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og besøg det spændende traktormuseum i Juelsminde. Her ligger Danmarks Ferguson Museum, hvor I kan opleve Nordeuropas største samling af Ferguson-traktorer. Museet ligger ca. 12 km fra Juelsminde og er indrettet på gården Ankerslund, hvor Henrik Nielsen har skabt en privat samling af Ferguson traktorer og andre køretøjer. Tag på kør-selv ferie i Danmark med Risskov Bilferie og besøg Ferguson Museum i Juelsminde.

  Ferguson Museum
  Ferguson Museum er Nordeuropas største samling af Ferguson traktorer.
 • Glud Museum (14.3 km)

  Er I kulturhistorisk interesserede, så bør I kigge forbi Frilandsmuseet Glud Museum, hvor I kan få indblik i livet på landet i Østjylland igennem de seneste 350 år. På Frilandsmuseet kan I opleve en samling af historiske bygninger fra Østjylland. Besøg blandt andet Danmarks ældst daterede bondehus, som er bygget i 1662, samt den smukke firelængede gård "Badensminde" fra 1811.

  Glud Museum
  Få et indblik i livet i Østjylland gennem de sidste 350 år
 • Skanderborg Museum (21.9 km)

  Skanderborg Museum er en fusion af flere museer, herunder Ferskvandsmuseet, Frihedsmuseet, Gl. Rye Mølle, Skanderborg Museum, Øm Kloster Museum og De historiske arkiver i Skanderborg kommune. Alle disse enkelte museer ligger i kort køreafstand fra Skanderborg, og der er helt sikkert et, der falder i jeres smag.

  Skanderborg Museum
  Oplev de mange forskellige museer under en ferie i nærheden af Skanderborg
 • Palsgaard Slot (21.5 km)

  Tag på bilferie i Danmark og nyd de mange smukke byer som gemmer sig rundt i det ganske land. Men der ligger også mange smukke slotte og et af dem ligger nord for Juelsminde. Her ligger Palsgaard Slot, hvor I kan besøge den smukke slotspark, der med sine 38 tdr. land er en af Danmarks største slotsparker. I parken kan I opleve mange sjældne træer og vækster, som blev plantet i perioden 1835-57 af den daværende ejer, den danske diplomat, Holger Christian Reedtz. Parken har fået sit nuværende udseende efter den engelske havearkitekt, Milner, som anlagde slotsparken for baron Frederik Wedel Jarlsberg. Parken er offentlig tilgængelig fra klokken 8:00 til solnedgang. Find en billig kør-selv ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i Juelsminde og Palsgaard Slot.

  Palsgaard Slot
  Palsgaard Slot har også en meget smuk slotspark.
Vis flere

Kort

Scandic Bygholm Park
Schüttesvej 6 8700 Horsens