Kør-selv til Scandic Sønderborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Scandic Sønderborg

Bo i Sønderborg ved en af Danmarks længste kystlinier med havne og strande

Moderne hotel med god beliggenhed i Sønderborg
Wellness og sportsaktiviteter
Smuk natur og spændende byer i Sønderjylland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Det skønne Sønderjylland og Als danner rammerne om Scandic Hotel Sønderborg. En helt fantastisk beliggenhed kombineret med et moderne og yderst velfungerende hotel, hvor kundens ophold er i fokus og mulighederne for gode oplevelser er mange. 

Hotellet tilbyder  

Gå ikke glip af hotellets morgenbuffet og prøv de mange spændende økologiske varianter af brød og ost og nyd det store udvalg af velsmagende morgenanretninger, der serveres på hverdage mellem kl. 6:30 til 9:30 og i weekenden fra kl. 7:00 til 10:00.  

Hotellets restaurant byder på et skandinavisk køkken med fokus på økologiske råvarer, og som gæster er I altid sikret gode smagsoplevelser fra den udsøgte à la carte menu, hvilket i øvrigt også gælder restaurantens vinkort, som altid er i overensstemmelse med sæsonens udbud af retter. Som gæst er der mulighed for at følge med i madlavningen igennem det åbne køkken, og det kan godt være underholdende, især når det går stærkt. 

Aktiviteter  

Det moderne indrettede Scandic Hotel Sønderborg har et væld af faciliteter og forstår at levere et ophold, der er tilpasset gæsternes behov. Hotellets byder blandt andet på indendørs swimming pool og fitnesscenter med moderne træningsudstyr. Desuden har hotellet en sauna og en squashbane, billardbord samt et legerum til børnene. Desuden er der selvfølgelig WiFi på hotellets områder samt gratis parkering.

Værelser  

Alle hotellerne i Scandic-kæden er kendt for deres moderne indretning, smarte design samt en rar og afslappet atmosfære. Det gælder bestemt også for hotellet i Sønderborg, der tilbyder deres gæster dobbeltværelser med et funktionelt interiør med skrivebord og -stol samt en behagelig lænestol. 

Standard værelserne har separat badeværelse med bruser og selvfølgelig fladskærms-tv med et stort udvalg af forskellige tv- og filmkanaler. Fra værelserne er der udsigt til de omkringliggende grønne områder, og det er nemt at føle sig hjemme efter at have fået pakket kufferten ud. Standard dobbeltværelserne er udstyret med enten queensize seng  (140 cm bred seng) eller to enkeltsenge.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag og der serveres ikke aftensmad denne dag.

Det er kun muligt at bestille dobbeltværelser. Der er således ikke mulighed for ekstra opredning eller børnerabat.

Ophold kan senest bookes 3 dage før ankomst.

Dette ophold giver ikke adgang til medlemsfordele i Scandics kundeprogram, Scandic Friends.

Vis flere

Værd at se

 • Sønderborg Slot (169.5 km)

  Bedre kendt som Christian 2.s fængsel. Slottet fra 1200-tallet var en af rigets stærkeste borge i middelalderen. I 1550’erne blev det opbygget til renæssanceanlæg. Slotskirken, Dronning Dorotheas kapel, er en af Europas få bevarede fyrstekirker fra reformationstiden og Danmarks ældste interiør i ren renæssancestil. Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som blev væltet af tronen og fængslet på slottet i 1532-1549. Som fyrstelig fange blev han behandlet efter sin høje rang og havde flere rum på Sønderborg Slot til sin disposition. Han havde også et lille tjenerskab samt egen kok, der tilberedte en god kost til ham. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

  Sønderborg Slot
  Under Jeres ferie i Sønderjylland kan I bl.a. opleve Sønderborg Slot og Sønderborg Havn
 • Dybbøl Mølle (6.6 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
 • Historiecenter Dybbøl Banke (6.8 km)

  Mærk krudtrøgen i næsen og den høje larm fra de buldrende kanoner og oplev det meget spændende historiecenter, hvor der fortælles om kampene mellem de danske og tyske soldater under slaget ved Dybbøl i 1864. Lær mere om livet bag fronten og kom tæt på de mennesker der deltog i kampene og bliv selv en del af de dramatiske begivenheder, der udspillede sig under de skæbnesvangre kampe ved Dybbøl også kendt som den 2. Slesvigske Krig. Der venter en utrolig spændende og meget lærerig tur rundt på anlægget ved Historiecenter Dybbøl Banke og stedet er oplagt at besøge, når I holder billig sommerferie i det Sønderjydske.

  Historiecenter Dybbøl Banke
  Hold miniferie med krudtrøg buldrende kanoner på Historiecenter Dybbøl Banke.
 • Cathrinesminde Teglværk (14.6 km)

  Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglværkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Det ligger naturskønt ned til Flensburg Fjord. Landskabet er præget af lergrave, æltemøller og udskibningssteder fra århundreders teglværksdrift. Læs mere her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

  Cathrinesminde Teglværk
  Tag forbi Flensborg Fjord og Cathrinesminde Teglværk.
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (16.7 km)

  Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Det smukke jagtslot med sin have, er et ideelt sted for familien, at besøge under en ferie i Sønderjylland
 • Gråsten (17.6 km)

  Den hyggelige sønderjyske by Gråsten har ca. 4.000 indbyggere og ligger tæt på Flensburg Fjord. Byen er blevet opbygget omkring Gråsten Slot, som er byens trækplaster. Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Slottet bliver i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens. Den charmerende by ligger idyllisk i den sønderjyske natur og her er gode muligheder for cykel- og vandreture i det grønne landskab. I byen finder I flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheder.

  Gråsten
  Gråsten ligger skønt ved Flensborg Fjord og byder på mange gode muligheder for besøgende og ferierende
 • Universe (Danfoss Universe) (19.7 km)

  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn! Oplev blandt andet den Blå Kube, hvor I kan opleve de fire største naturfænomener, og ikke mindst lære om dem; glestsjere, gejsere, vulkaner og lyn. Desuden kan I også prøve Segwaybanen, Gravemaskinerne, Waterworks og meget andet!

  Universe (Danfoss Universe)
  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn!
 • Benniksgaard Golf Course (20.2 km)

  Tag på en golfferie i Sønderjylland med Risskov Bilrejse. Bestil en miniferie og få pakket golfkøllerne med på turen til Benniksgaard Golf Course er et ideelt sted til at udfordre hinanden, alt imens I kan nyde den smukke udsigt over Flensburg Fjord. Planlæg en hurtig miniferie og gør den til en aktiv ferie med lidt golf og en smuk udsigt.

  Benniksgaard Golf Course
  Tag på golfferie i Danmark og prøv Benniksgaard Golf Course.
 • Aabenraa (38.0 km)

  Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade. I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot. Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

  Aabenraa
  Tag på miniferie i Aabenraa
 • Grænsehandel (45.1 km)

  Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gør et godt køb i en af de mange grænsebutikker lige syd for grænsen
Vis flere

Kort

Scandic Sønderborg
Ellegårdsvej 27 6400 Sønderborg