Kør-selv ferie til Smart Selection Hotel Bristol

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Smart Selection Hotel Bristol

Romantiske hvælvinger, travle gader og endeløse promenader.

Hotellet ligger helt ud til havet
Tæt på stranden og byerne Opatija og Pula
Det er et meget romantisk sted
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Elevator

Hotellet

Beliggende i hjertet af Lovran og med en rolig paradishave, som strækker sig op til promenaden Lungomare, byder Hotel Bristol jer velkommen. 

Hotellet tilbyder

Hvis I er på udkig efter et hotel til en romantisk ferie, under den varme sol og ud til det blå hav, vil I finde det her. Hotellet ligger tæt på stranden hvor I også finder en masse god underholdning. Fra den store terrasse på hotellet kan I nyde udsigten over havet, der strækker sig vidt foran jer, mens I smager på de forskellige specialiteter fra det regionale køkken. I kastanjen, asparges og kirsebærenes by, er alle specialiteterne en ren fornøjelse. 

Den fine og varme atmosfære der er at finde på hotellet gør det til et populært mødested for dem der værdsætter området. Historien, de charmerende huse med verandaer og balkoner samt blomsterne giver stemningen til en rigtig kystby, hvilket er grund nok til at besøge Hotel Bristol.

Værelser

Alle værelser er med eget bad/toilet, TV, føntørrer, telefon og balkon. I kan også bestille vækning, hvis I ønsker dette. Værelserne er indrettet i romantisk stil og komplet med romantiske detaljer, specielle tæpper, gardiner og belysning. Standard værelserne har udsigt til gaden og superior værelserne har delvis havudsigt.

Bemærk at

Velkomstdrink serveres kun om mandagen.

Registreringsgebyr på 0,50 euro per person/ophold betales direkte til hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Solsenge ved pool og strand er tilgængelige mod gebyr på 4 euro per dag.

Varme drikke, vin, øl, sodavand og saft er gratis til aftensmaden fra en drikkeautomat.

Vis flere

Værd at se

 • Rijeka (20.3 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Biserujka Hulen (56.2 km)

  Oplev Kroatiens hemmeligheder på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find et børnevenligt hotel i området og udforsk den lille by Rudine som gemmer på en spændende hule der er hele 110 meter dyb, og bestemt et besøg værd. Endvidere bliver hulen anvendt til korte koncerter, som er helt specielt. Koncerterne er relativt korte, da hulen kun er 13° C varm.
  Find et billigt weekendophold for hele familien og kør-selv til Kroatien når I holder sommerferie eller vinterferie.

  Biserujka Hulen
  Ingen koncerter kan måle sig med den, man kan opleve i denne magiske hule nær den lille by Rudine.
 • Malin Draga Beach (59.1 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Du vil ikke fortryde en dejlig dag på Malin Draga Beach.
 • Glavani Park (61.0 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Aquapark Istralandia (78.0 km)

  Find en billig badeferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse i Kroatien med hele familien. Læg vejen forbi den kæmpestore vandpark på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand! Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere! Desuden er der et massage bassin, hvor I kan blive forkælet af boblerne under vandet. Her er ligeledes restauranter og caféer, så skal I bare huske badetøjet. Så tag hele familien med på badeferie i Kroatien - I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Tag på badeferie i Koatien og besøg også Aquapark Istralandia.
 • Aquarium Terrarium Krk (69.1 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
 • Valun (68.5 km)

  Den smukke havneby Valun ligger 14 km sydvest for byen Cres og er næsten helt afsondret mellem klipper og omgivet af skønne strande. Faktisk ligger der to meget dejlige sandstrande ved Valun, omgivet af fyrreskov, der kan hjælpe med lidt skygge, når solen står højest. Tæt på ligger der små skjulte bugter, hvis de badeglade gæster foretrækker fred og ro. Der er ingen faciliteter på strandene, men der er både restaurant, caféer og butikker i Valun, kun fem minutters gang fra strandene, som i øvrigt egner sig godt til familier med børn.

  Valun
  Valun er en uspoleret lille fiskerby
 • Skocjan Caves (66.1 km)

  Hulerne i Skocjan er nogle af verdens mest kendte underjordiske huler. Her finder I den største og dybeste underjordiske kløft i verden. I vil opleve de fascinerende stalaktit- og stalamitstrukturer og de mange tvedelte tunneler. Det er en imponerende oplevelse at besøge disse huler.

  Skocjan Caves
  Besøg de verdensberømte Skocjan Caves når I er på ferie i nærheden
 • Koper (73.9 km)

  Lidt syd for Trieste i Italien ligger den lille by Koper som dog ligger i nabolandet Slovenien. Men her hersker der også en skøn middelhavs-atmosfære. Find en billig sommerferie eller vinterferie sydpå hvor vinteren er mild og sommeren er varm og tør. I den pulserende kystby indbyder de små gader til slentreture og restauranterne og caféerne byder hjertelig velkommen. Byen Koper har en lang historie bag sig. Flere monumenter vidner om den tid, hvor byen var en del af den venetianske republik. Oplev resterne af den engang så mægtige bymur og den største katedral i Slovenien, som står på den centrale plads. I den middelalderlige gamle bydel finder I pladsen med brønden, Da Ponte. Find et billigt hotelophold samt børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie med børnene

  Koper
  Besøg den smukke kystby, Koper, i Slovenien. og
Vis flere

Kort

Smart Selection Hotel Bristol
Marsala Tita 27 51415 Lovran

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Kroatien. Hotellet var færdigbygget i 1913 og kun det nødvendige er ændret siden da. En stor oplevelse at komme 100 år tilbage i tiden. Godt nok var det gammelt og slidt, men pænt og rent. Personalet var utrolig flinke og hjælpsomme. Deres mad var også i top. Kun den Kroatiske kaffe var udrikkelig, så her er plads til forbedring . Vi vil gerne sende "Roser" til dette ophold. Hotel Bristol er som jeg skrev rigtig gammelt og en del slidt, men pænt og rent med utrolig flinke ansatte. Altså en rigtig god oplevelse, hvis man ikke forventer guld og glimmer og til den pris får man jo ikke 5 stjerner. Hvad heller ikke er nødvendigt for at hygge sig, efter vores mening..."
  Inge og Troels Nielsen fra Vildbjerg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse med udsigt til gaden
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat