Miniferie i Norge på Store Ringheim Hotell

Dansk | DKK

Store Ringheim Hotell og Restaurant

Norsk landidyl med oplevelser og lækker mad, mellem søerne i Vossevangen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God restaurant med autentisk kvalitetsmad
 • Familiedrevet hotel med personlig service
 • Kort afstand til områdets skilifte
739,-
3~5 dage fra
1.149,-

Ophold med morgenbuffet

Hotel ved søen

3 dage
Kun 1.149,- / spar op til 260,-
SPAR
4 dage
Kun 1.619,- / spar op til 495,-
SPAR
5 dage
Kun 2.079,- / spar op til 739,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Store Ringheim Hotell ligger mellem søerne, Lundevatnet og Vangsvatnet i den hyggelige norske by, Vossevangen, som hører til Hordaland-fylket. Her har I en god base for oplevelser i Fjord-Norge, på et hyggeligt hotel med en lang og spændende historie.

Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet i en charmerende gammel gårdejendom, som har været ejet og drevet af den samme slægt gennem ni generationer, og det er de nuværende indehavere, som har omdannet stedet til det smukke boutique-hotel det er i dag.

Under opholdet kan I nyde de hyggelige omgivelser i lokalområdet omkring Voss, hvorfra der er kort afstand til skiliftene om vinteren, eller I kan tage på udflugter rundt omkring i de smukke landskaber. Voss har en god, central placering i det naturskønne Fjord-Norge, hvilket giver jer overskuelige afstande både til Hardangerfjorden, det UNESCO-listede naturområde, Nærøyfjord, storbyen Bergen og Sogn ude vestpå.

Hver morgen serveres en dejlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen serveres autentiske retter af høj kvalitet i den hyggelige restaurant, hvor der er stor fokus på personlig service, og anvendelsen af lokale råvarer.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Store Ringheim Hotell har 15 unikke og komfortable værelser, som er fordelt over to bygninger. Værelserne er alle indrettet med flisebelagte badeværelser og tilbyder hyggelige rammer for opholdet.

Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og det er muligt at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Bergen, Norge
290 km fra
Stavanger, Norge
390 km fra
Larvik, Norge
420 km fra
Kristianssand, Norge
650 km fra
Göteborg, Sverige
875 km fra
Helsingborg, Sverige 
975 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hedleberget (12.8km)

Under en aktiv ferie i den nordlige ende af Hardangerfjorden vil I have gode muligheder for, at besøge Hedleberget, som ligger i udkanten af Voss. Hedleberget er et skiferstenbrud, hvor der er en smuk vandresti med nogle skønne udsigter undervejs. Ruten er lige omkring 2,5 km. lang og tager ca. en time at gå. Der er mulighed for guidede ture i stenbrudet om sommeren.

Myrkdalen Fjellandsby (29.3km)

Når der ikke er sne nok på de andre skipister, vælter de oftest i sne i Myrkdalen Fjellandsby i Vestlandet. Byen ligger en halv time nord for Voss og to timers kørsel fra Bergen, ikke langt fra Sognefjorden og Nærøyfjorden. I forlængelse af nedbøren i de østlige bjergområderne følger der store mængder sne, som er med til at forlænge vintersæsonen.

Har I prøvet at stå på ski før? Myrkdalen Fjellandsby har sin egen skiskole med dygtige skiinstruktører. Prøv langrend, slalom, snowboard, telemark og "sitski" med ledsager for handicappede. Der er noget for enhver smag – og en dejlig varmestue, hvor I kan få varmen efter en skøn dag på ski.

Den syngende norske bjergdialekt gå igen både på pisterne og i de lækre bjerghytter som ligger spredt ud over bjergsiden, der byder på 22 pister med forskellige sværhedsgrader, både til de yngste og den ældre generation. Med sine 1060 meter har Myrkdalen Fjellandsby rigtig gode muligheder for at stå på ski off-piste.

Der er sket meget i Myrkdalen Fjellandsby i løbet af de sidste femten år. Nye skisportssteder er dukket op, flere skilifte, fulgt af flere grillsteder og hyggelige restauranter. Vælg mellem et traditionel spisested, med bar og en dejlig sofa foran den knitrende pejs, familievenlige pizzas eller en bjerghytte hvor I kan holde en lille picnic, der er mange muligheder at vælge imellem.

Husk at tjekke vejrudsigten før I begiver jer ud på ski, og undgå de dage, hvor der er meget tåget. Start tidligt på dagen og nyd de mange timer i den skønne pulversne.

Hardangerbroen (34.4km)

Hardangerbroen er en af verdens længste hængebroer og er, med sit hovedspænd på 1.310 meter, faktisk 30 meter længere end Golden Gate, i San Fransisco. I alt måler den smukke bro 1.380 meter og tilbyder en skøn tur med en god udsigt - en tur som både kan tages i bil, på cykel eller til fods. 

Magiske hvide grotter (37.4km)

Bag en enkelt trædør gemmer der sig en hel verden af gamle minegange i det helt specielle bjerg, som ligger 6 km fra havnen i Gudvange i Veslandet. Det er her de Magiske hvide grotter gemmer sig. I de underjordiske gange i bjerget er der store mængder af anortosit, som igen indeholder plagioklas, og det er denne bjergart, som lyser op i de gamle miner, når regnvandet har vasket det rent og giver et helt specielt hvidt skær.

Mens I bevæger jer igennem minegangene, en tur på ca. 350 meter, bliver I mødt af levende fakler, farvet projektørlys og Griegs symfonier som baggrundsmusik – en helt speciel oplevelse.

De Magiske hvide grotter kan besøges i perioden maj til september i grupper på 20 personer eller flere. Der serveres forfriskninger i den store sal, hvor der også er bænke beklædt med renskind. Oplagt til at få hvilet fødderne mens I nyder en kop kaffe og de spændende omgivelser.

Hvis I holder bilferie i området, er der direkte adgang til de Magiske kvite grotter fra E16, som forbinder Stalheim, Gudvangen og Flåm.

Ulvik (41.6km)

Besøg den smukke lille by, Ulvik, som ligger skønt ud til Hardangerfjorden, hvor den gafler ud i to i sin nordlige ende. Ulvik byder bl.a. på skøn natur, masser af æbletræer og et spændende lille museum som giver et indblik i den norske poet, Olav H. Hauge’s liv og virke.

Hardanger Saft- og Ciderfabrik (Lekve gård) (43.7km)

Æblerne som hænger på træerne langs de stejle sydvendte skråninger i bunden af ​​Hardangerfjorden er de søde af slagsen. I maj måned blomstre de mange æbletræer og det er et utroligt smukt syn. Det er fra dette frodige område i Ulvik, også kendt som Norges Frugtplantage, at Hardanger Saft- og Ciderfabrik får deres æbler som de bruger til fremstillingen af deres cider. 

Det forlyder at det var de lokale munke, som som startede med at dyrke æbler i det 13. århundrede. I 1858 blev det muligt at handle frit med sukker, og så kom der for alvor gang i ciderproduktionen. I dag sælges der cider fra Hardanger Saft- og Ciderfabrik i hele Norge.

I Ulvik er vintrene milde og sommernætterne lyse hvilket giver æblerne de bedste betingelser. Æbletræerne trives også godt i den lyse jord som stammer fra gletscherne fra den sidste istid. Lekve gård dyrker 20 forskellige typer æbler, som bruges til fremstillingen af den lækre cider i Hardanger Saft- og Ciderfabrik.

Der tilbydes rundvisninger i Hardanger Saft- og Siderfabrik, hvor der også er mulighed for at smage på de gyldne ciderdråber, før I køber et par flasker med hjem. I kan også deltage i den årlige Frugt- og Ciderrute i Ulvik i et samarbejde mellem Lekve gård og to andre ciderproducenter fra den lille landsby. Der er også en restaurant på stedet, som holder åbent for grupper på 20 plus personer.

Njardarheimr (45.4km)

Det er lang tid siden at de første vikinger slog sig ned i Gudvange, i det smukke og vilde Nærøyfjord. I dag er der vokset en ny vikingeby op ved siden af færgehavnen i Gudvangen mellem Flåm og Voss på E16. Stedet hedder Njardarheim og her får I muligheden for at rejse ca. 1000 år tilbage i tiden, helt tilbage til vikingetiden og muligheden for at opleve hvordan livet artede sig i en rigtig vikingeby.

Tag på bueskydning og lær hvordan vikingerne støbte økser. Når vikingerne ikke dyrkede jorden, brugte de blandt andet tiden med at afholde bydekampe mellem de stærkeste mænd. Ellers gjaldt det ridning, kapløb og knivkast. Vikingerne spillede også skak, og der var vist en historie om de norske guder Thor og Odin en lørdag aften. Der blev også læst poesi og der blev spillet på fløjte, tromme, lur eller mundharpe.

Tag hele familien med på denne vikingeoplevelse i naturen og nyd et par timer som rigtige vikinger. Børn under 4 år kommer gratis ind med voksen ledsager. Her kan I også høre de spændende historier fra vikingetiden fortalt af vikingbyens helt egen chef. Læg også vejen forbi Heidrun i Njardarheimr, hvor der serveres vikingefisk, suppe med groftbrød, hjemmelavede pølser med kål, brød med laks og meget andet godt fra vikingetiden.

Når der blev serveret grød i vikingetiden, var det en festlig begivenhed, mens dem der var bedre stillet kunne købe mere eksotiske krydderier end blot salt og ramsløg. Honning blev brugt i stedet sukker, og ingen spiste kartofler på det tidspunkt. Maden blev lavet ved pejsen i langhusene og derefter blev det hele sat på bordet på én gang. Vikingene var for det meste selvforsynende landmænd der spiste kød og fisk – både saltet og røget. Når man gæstede vikingerne, lød traktementet på surmælk, øl eller stærk, hjemmebrygget mjød ved rigtig festlige lejligheder.

Det er muligt at parkere bilen lige udenfor Njardarheimr, og der er også 2 ladestationer til elbiler. Fra Gudvangen er det nemt at komme til og fra Njardarheimr. I kan også nyde en spadseretur langs Nærøyfjorden og mærke duften af basilikum og timian som vokser vildt i området. Det forlyder at de stammer helt tilbage fra vikingetiden, og det skulle være ganske vist!

Fjordcruise på Nærøyfjorden (50.8km)

Hvad med et fjordcruise på Nærøyfjorden? Denne fjord siges at være den smukkeste og vildeste af sidearmene til Sognefjorden. Fjorden blev opført på UNESCOs verdensarvliste i 2005 og I kan se det hele for jer selv, hvis I tager med på fjordcruise, som lægger fra kaj i Flåm og Gudvangen hver dag hele året rundt.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Myrkdalen Hotel

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Aktiv familieferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

360,-
Kun
849,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Myrkdalen

Læs mere

Storestølen Fjellstue

Inkl. halvpension

Hallingdal

Norsk fjeldhotel

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

582,-
Kun
799,-

Vis kort

Fantastisk udsigt

Læs mere

Magic Hotel Solheimsviken

Ophold med morgenbuffet

Hordaland

Tæt på Bergen

Wild Offer - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Design hotel
 • Tæt på Bergen centrum

163,-
Kun
439,-

Vis kort

Moderne designhotel i Bergen

Læs mere

Alver Hotel

Inkl. halvpension

Hordaland

Miniferie nær Bergen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet og parkering

968,-
Kun
1.049,-

Vis kort

Norsk landidyl nær Bergen

Læs mere

Det Hanseatiske Hotel

Inkl. 1x2-retters menu

Hordaland

Miniferie centralt i Bergen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag/buffet
 • Gratis kaffe i opholdsrummet
 • Gratis internet

373,-
Kun
859,-

Vis kort

Unik hoteloplevelse i Bergen

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.