Kør-selv ferie til Sundbyholms Slott

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sundbyholms Slott

Tag på en historisk slotsferie i naturskønne omgivelser i Sverige.

 • 600 km fra Øresundsbroen
 • 380 km fra Göteborg, Sverige
 • 525 km fra Helsingborg, Sverige
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Jacuzzi

Hotellet

Sundbyholm Slot ligger på den sydlige side af søen Mälaren og tilbyder sine gæster et fantastisk slotsophold lige ved søbreden. Slottet og omgivelserne er smukke hele året rundt. Her kan I nyde slottets store afternoon tea om eftermiddagen og om aftenen serveres middag i slottets restaurant. I kan nemt nå Sundbyholm Slot, som ligger kun en times kørsel fra Stockholms by og få kilometer nord for Eskilstuna. 

Hotellet tilbyder

Smukke Sundbyholm Slot, hvis historie går tilbage til middelalderen, da Sundbyholm var et kloster, ligger ved Mälarens strand i Södermanland. På slottet er der lavet forskellige tv-optagelser, hvoraf den mest berømte tv serie er den svenske udgave af "Bonde søger brud", som er blevet optaget på slottet igennem 10 år. 

På selve slottet er der en restaurant, morgenmadslokale og festlokale. I den hyggelige restaurant, der er opdelt i tre forskellige værelser, kan I nyde sæsonbetonede sydamerikanske og internationale retter. Der er elevator på slottet.

Værelser

De 109 komfortable og smagfuldt indrettede værelser ligger i forskellige bygninger på slotsområdet. Alle værelser har højkvalitetssenge, eget badeværelse med bad/bruser og toilet samt flisebelagte gulve. 

Bemærk at

Brug af jacuzzi og sauna er mod gebyr. Vejl. pris: 190 SEK per time.

Børn i forældre seng har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Børnemenu kan tilkøbes på hotellet.

Receptionens åbningstider er følgende:
Mandag- tordag: 7:00-22:00, Fredag: 7:00-20:00, Lørdag: 8:00-19:00, Søndag: 8:00-17:00

Vis flere

Værd at se

 • Torshälla GK (14.6 km)

  Udfordrende, men ikke for svært, består Torshälla GKs 18-hullers bane, af ni huller der åbnede i 1961 og ni huller fra 1993. Banen består af tre forskellige naturtyper, eng, park og skovkarakter. Der er en sæsonbestemt golfrestaurant, der serverer frokostbuffet og a la carte.

  Torshälla GK
  Banen består af tre forskellige naturtyper, eng, park og skovkarakter.
 • Strängnäs (35.3 km)

  Oplev den lille perle Strängnäs ved Sveriges tredje største sø Mälarens sydlige strand i det smukke Sörmland. Strängnäs oprindelse kan forklares ved sin strategiske beliggenhed mellem indre Södermanlands og Mälardalen. De tidligste spor af mennesker i området stammer fra 6000 f.Kr. I dag bor næsten 14.000 indbyggere her. Bybilledet domineres af katedralen på Kyrkberget. Der er mange hyggelige restauranter og små butikker samt flere af de store detailkæder.

  Strängnäs
  Besøg Strängnäs under en dejlig ferie i Södermanlands län
 • Sagostigen (35.9 km)

  Sagostigen er et sjovt natursti med tilhørende forlystelsespark. Området er primært rettet mod børn 2-12 år. Langs stien er der modeller af slotte og bygninger fra de berømte klassiske sagaer.

  Sagostigen
  Torneroses slot på billedet er tilgængelig i en enklere model på Sagostigen.
 • Museumsjernbane Mariefred - Taxinge (52.4 km)

  Om sommeren kører der et damplokomotiv med passagervogne på den smalsporede museumsjernbane. Her kan I køre hele vejen fra Mariefred til Taxinge. Turen kan kombineres med forskellige dampskibsture.

  Museumsjernbane Mariefred - Taxinge
  Tag på en smuk tur med Museumsjernbane Mariefred - Taxinge
 • Mariefred og Gripsholm Slot (52.6 km)

  På en billig miniferie eller billigt weekendophold i Sverige kan I også opleve en anden populær destination, nemlig Mariefred ved søen Mälaren. Her kan I gå en tur i den gamle bydel, se den historiske bådebrygge og besøge Gripsholm Slot. Gripsholm Slot blev bygget omkring år 1370 af Bo Johansson Grip. Efter en masse om- og tilbygninger fik borgen sit nuværende udseende og blev til et slot under Kong Gustav Vasa i 1500-tallet. På slottet kan I vandre gennem de kongelige sale og endda se Sveriges nationale portrætsamling. I kan også gå en tur i parken og møde rådyr på vejen. Graffikens Hus, som er det eneste museum udelukkende med grafik i Sverige, er beliggende i Gripsholm Kungsladugård. På en ferie i egen bil er det nemt at komme rundt og opleve en masse. Så prøv en bilferie og tag hele familien med på en skøn sommerferie. 

  Mariefred og Gripsholm Slot
  Besøg Mariefred og Gripsholm Slot i Sverige.
 • Årdala (62.4 km)

  Tag på bilferie i Sverige og besøg det spændende Årdala med Risskov Bilferie. Tag på vandreture i området omkring Årdala som er rigt på fortidsminder, gamle slotte og runesten og her findes også flere smukt beliggende herregårde, kirker og andre interessante udflugtsmål ligesom mængder af gårdbutikker som tilbyder lokalt produceret mad og kunsthåndværk. Find børnevenlige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie.

  Årdala
  Se de spændende runesten ved Årdala.
 • Flen og Malmköping (63.2 km)

  Husk også at tage på en udflugt til de små pittoreske perler Flen og Malmköping. Flen byder bl.a. på nogle spændende besøg på Hedenlunda slot og Stenhammars slot. Afslut eventuelt turen med et besøg i den charmerende isbutik, som ligger på en gård lidt uden for Malmköping, og er et yndet udflugtsmål for lokale såvel som ferierende.

  Flen og Malmköping
  Her, Flen set fra oven og Hedelunda Slott
 • Sörmlandsleden (74.5 km)

  Sörmlandsleden er en populær vandresti i det naturskønne øst-svealandske landskab. Ruten som går gennem Katrineholm er ca. 11 mil og strækker sig fra Björkhagen i det sydlige Stockholm og snor sig gennem hele Sörmlandet. De forskellige ruter er markerede efter sværhedsgrad og det er muligt at ”skifte spor” undervejs. På Katrineholms Turistinformation kan I få informationer og kort.

  Sörmlandsleden
  Sömlandsleden er en skøn vandresti og et oplagt besøgsmål under en aktiv ferie
 • Djulö (77.1 km)

  Djulöområdet er et naturskønt område lidt syd for Katrineholm centrum. Med Store Djulö Herrgård som centralt punkt er et fritids- og friluftsområde blevet skabt, hvor mængder af aktiviteter tilbydes og her finder I også en fin badeplads, herregårdscafe og en populær isbutik.

  Djulö
  Djulöområdet er et naturskønt område lidt syd for Katrineholm centrum. Med Store Djulö Herrgård som centralt punkt.
Vis flere

Kort

Sundbyholms Slott
SUNDBYHOLM 8, 635 08 Eskilstuna

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~16 år i ekstra opredning 50% rabat