Miniferie på sylc. Apartmenthotel i Hamborg

Dansk | DKK

sylc. Apartmenthotel

Adgang til parkering, fitnesscenter, cykler, restaurant, bar og butik

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • En dejlig oase i Hamborg
 • Tæt på restauranter, barer og butikker
 • Inkl. parkering og tæt på offentlig transport
272,-
3~6 dage fra
819,-

Ophold med morgenbuffet

Miniferie i Hamborg

3 dage
Fra 819,- / spar op til 137,-
SPAR
4 dage
Fra 1.199,- / spar op til 169,-
SPAR
5 dage
Fra 1.579,- / spar op til 201,-
SPAR
6 dage
Fra 1.919,- / spar op til 272,-
SPAR
* Pris pr. person i primary lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Tag på en weekendtur eller en kort ferie til Hamborg og bo på sylc. Apartmenthotel. Lejlighedshotel, hvor du tilbydes en praktisk base med moderne og funktionelle faciliteter.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en samlet størrelse på hele 1.000 m² og er bekvemt placeret i Hamborgs Stellingen-kvarter. Her er du tæt på A7-motorvejen, busforbindelser og indkøbsmuligheder. Lejlighedshotellet er også ideelt for koncertbesøg i det nærliggende Volksparkstadion og Barclays Arena.

Benyt lejligheden til at udforske Tysklands næststørste by og det omkringliggende område, og oplev Hamborgs spændende udvalg af kulturelle og historiske attraktioner. Besøg byens vartegn og seværdigheder som Eldphilharmonie, Hamburg Rathaus, Miniatur Wunderland, St. Pauli Fischmarkt og Reeperbahn samt naturområderne Niendorfer Gehege og Altona Volkspark.

Der serveres en lækker morgenmad hver morgen hvilket sikrer den bedst mulige start på dagen. Frokosten nydes i selvbetjeningsrestauranten Eatery, og Library Bar byder på lækre drinks, cocktails og hyggelig stemning. Hotellets egen butik, Almost Everything Shop, har åbent døgnet rundt, og tilbyder snacks, gaver og meget andet.
Overnattende gæster har gratis adgang til hotellets fitnesscenter. Hotellet tilbyder også cykeludlejning.

Parkering er gratis.

Værelser

sylc. Apartmenthotel har i alt 347 lejligheder fordelt på 6 etager med elevatoradgang. Risskov Bilferie tilbyder indkvartering i lejligheder med 1 soveværelse på ca. 19 eller 24 m² med komfortabel og praktisk indretning.


Værelsestyper *

Primary lejlighed

1 / 4
Lejlighed med 1 soveværelse på ca. 19 m², udstyret med eget badeværelse med toilet og bruser, tekøkken med mikrobølgeovn, køleskab og service, samt dobbeltseng (140 cm), skrivebord, stol, pengeskab, tv og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Secondary lejlighed

1 / 3
Lejlighed med 1 soveværelse på ca. 24 m², udstyret med eget badeværelse med toilet og bruser, tekøkken med to kogeplader, mikroovn, køleskab og service samt dobbeltseng (160 cm), bord og stole, pengeskab, tv og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Primary + Secondary lejlighed

1 / 5
Få mest mulig plads og komfort med en kombination af Primary apartment og Secondary apartment. Lejlighed med 1 soveværelse på ca. 19 m², udstyret med eget badeværelse med toilet og bruser, tekøkken med mikrobølgeovn, køleskab og service samt dobbeltseng (140 cm), skrivebord, stol, pengeskab, tv og WiFi. + Lejlighed med et soveværelse på ca. 24 m², udstyret med eget badeværelse med toilet og bruser, tekøkken med to kogeplader, mikroovn, køleskab og service samt dobbeltseng (160 cm), bord og stole, pengeskab, tv og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
160 km fra
Puttgarden, Tyskland
200 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Tierpark Hagenbeck (1.8km)

Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet.

Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

Reeperbahn (6.9km)

I forlystelseskvarteret St. Pauli finder I den verdensberømte gade Reeperbahn. Den 930 meter lange gade har sit navn efter rebslagerne, som skulle bruge en lang bane til fremstillingen af skibstove, og i sin tid var det her sømændene festede, når de gik i land i Hamburg. Gaden har tidligere haft et blakket ry, men er i dag en af Hamburgs mest hippe gader fyldt med caféer, diskoteker og engelsk pubmiljø. En gåtur ned af den berømte gade er et must under et besøg i Hamburg.

AlsterTour (7.6km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

St. Michaelis Kirke Hamburg (7.8km)

Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

Elbphilharmonie (8.6km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

St. Pauli Fischmarkt (7.5km)

Fisk, frugt, blomster, tøj og souvenirs – I finder det hele på St. Pauli Fischmarkt, som har fundet sted siden 1703. Markedet åbner hver søndag morgen kl. 7.30, og de næste to timer frem vil duften af kaffe og en skøn summen af liv fylde luften.

Hamburg Rathaus (7.9km)

Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

Miniatur Wunderland Hamburg (8.6km)

Oplev verdens største modeljernbane i det imponerende Miniatur Wunderland i Hamborg. Her kan I se fantastiske miniaturudgaver af udsnit fra flere forskellige steder i verden, som f.eks. USA, Schweiz, Italien, Østrig og, naturligvis, Tyskland. Der er brugt mere end 263.000 figurer med alt lige fra biler og skibe til mennesker, huse og fly. Man tror ikke sine egne øjne når man ser detaljeniveauet! Miniatur Wunderland er et oplagt besøgsmål for hele familien når I er på ferie i Hamburg.

HafenCity Hamburg (9.5km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

210,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske prosecco
 • Gratis internet

149,-
Fra kun
499,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat