Påskeferie Thisted

Tag bilen på en tur til det Nordvestjyske og nyd den dejlige atmosfære i Thisted.

Trænger I til at blive gennemblæst og nyde en weekend eller miniferie, så tag en tur til Thisted og brug bilferien på fornyelse og nydelse ved Limfjorden og tæt på det vindomsuste Vesterhav.

Thisted har som by mange vidunderlige ting at byde på og rigeligt at tage sig til hvad enten man foretrækker at nyde dagene alene, som par eller familie. Der er noget for enhver smag, hvad enten man er til det kunstneriske, kultur, natur, eller bare har brug for en tur med afslapning med dejlige spisesteder og shopping.

En tur forbi Thisted Lilleby vil være et oplagt sted at besøge. Her kan I se en tro kopi af Thisted midtby anno 1950, i en tiendedel størrelse. De ca. 70 huse og Thisted Kirke, som stadig er under opførelse, er opbygget autentisk helt ned til mindste detalje af tidligere lokale håndværkere, som har nået pensionsalderen. Og minibyen har endda dets eget mini teglværk, hvor alle mur- og tagsten bliver produceret til byen.

Er I til kultur, vil en tur i Thisted Musikteater et fantastisk valg. Der er over 100 events i løbet af året. Her er der koncerter, forestillinger og udstillinger, som arrangeres af adskillelige foreninger, både private og offentlige.

Tag forbi byparken Christiansgave, som tilhører borgerne i Thisted by. Parken blev givet til borgerne af Kong Christian d. 8 i 1844, og den er blevet flittigt brugt siden dag. Byparken er en plantage og har op igennem tiden haft flere forskellige forlystelses-steder og pavillioner. I dag findes der en et frilufstteater, hvor der sommeren igennem arrangeres underholdning for både børn og voksne. Derudover, er der et fuldt udstyret naturværksted, hvor man kan lære mere om naturen. Husk at tage forbi ”kongelunden” hvor I kan se et torneroseslot, som er lavet af en udgået træstamme. Slottet er udformet af materialer som guld, sølv, kobber, jern og aluminium. Der er også en lejeplads i Christiansgave, hvor børnene har mulighed for at udfolde sig og have det sjovt.

I løbet af bilferien vil et besøg på Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør, her står den på oplevelser i havets dyb. Er I interesseret i Nordsøen og alle de forskellige fiskearter, både sjældne og de mere almindelige, som alle er bragt i land af de lokale fiskere.

Der er også mulighed for de voksne at opleve noget på egen hånd. Tag på en 2 timers sejltur på Limfjorden med smagsoplevelser, hvor du kan nyde den smukke natur og finde dine helt egne øl favoritter. Her får I mulighed for at få lytte til en fortælling om Thisted Bryghus og smage flere forskellige øl. Der er selvfølgelig mulighed for at købe øllene med hjem.

Tag en tur forbi verdens største laboratorium for vedvarende energi på jeres bilferie. Her har I mulighed for at lære meget mere om grøn energi. Her er der forskellige steder, hvor I kan se og lære meget mere om f.eks. vindmøller, i Østerild Testcenter for store vindmøller, eller Nordisk Folkecenter for vedvarende energi eller Energipunkt Frøstrup. Ja, selv Nationalpark Thy bliver brugt i forbindelse med energiproduktionen i området

Sidste men ikke mindst er der mulighed for en mere aktiv miniferie, hvor Kronborg Plantage kan prale af 25 ha. Her er der bla. skulpturer og hytter, og en ”motionssti” hvor man kan opleve naturen gennem alle sanserne. Der er også mulighed for at tage på vandre- eller cykeltur ad Salling Natursti. 

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.