Kør-selv ferie til Norge og Thon Hotel Saga

Dansk | DKK

Thon Hotel Saga

Bo centralt i Haugesund nær butikker, caféer og den hyggelige havn.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Centralt placeret i hjertet af Haugesund
 • Skøn morgenbuffet med varme og kolde retter
 • Værelserne har alle minibar og tv
331,-
3~4 dage fra
999,-

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Haugesund

3 dage
Kun 999,- / spar op til 195,-
SPAR
4 dage
Kun 1.459,- / spar op til 331,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Central beliggenhed
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Thon Hotel Saga ligger i hjertet af Haugesund, ikke langt fra gågaden og byens maleriske havnefront. Thon Hotel Saga er et komfortabelt hotel af høj standard og velegnet til en miniferie eller et weekendophold i Haugesund, som ligger placeret imellem Bergen og Stavanger. Blot et stenkast fra hotellet er der gode shoppingmuligheder, barer og et godt udvalg af restauranter og Dokken Museum ligger blot 900 meter fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Thon Hotel Saga's morgenbuffet byder på varme retter samt forskellige typer brød og frugt, juice og kaffe. I 'Balustraden' serveres der om torsdagen en 'Komle-buffé', som er traditionel norsk kål, mellem kl. 18.00 til 21.00. I løbet af dagen byder hotellet på gratis kaffe og vafler i restauranten. Der er også en bar på hotellet samt fitnessrum og en gratis internetcomputer i lobbyen. Hotellet er 100% røgfrit. Hotellet råder ikke over egen parkeringsplads, men der findes offentlig parkering i byen mod gebyr.

Værelser

Hotellet har flere typer værelser, som alle er udstyret med skrivebord, kabel-tv, minibar, telefon og gratis WiFi. Værelserne har alle eget badeværelse, og værdigenstande kan opbevares under lås og slå i receptionen.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset er for en person. Badeværelse med bruser, føntørrer og plejeprodukter. Gratis Wi-Fi, lænestol, mini-køleskab og telefon og TV med et bredt udvald af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset har dobbeltseng eller to separate senge. Badeværelset har badekar, bruser og føntørrer. Gratis, Wi-Fi, lænestol, skrivebord telefon og Tv med bredt udvalg af kanaler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Større dobbeltværelse med dobbeltværelse eller to separate senge og sofaområde. Værelset har skrivebord, badeværelse med bruser og føntørrer. Telefon, minibar, Nespresso-maskine og Tv med bredt udvalg af kanaler og gratis Wi-Fi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 3
Større dobbeltværelse med skrivebord, separat opholdsområde og dobbeltseng. Badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Telefon, kaffemaskine og fladskærms-tv med et varieret udvalg af kanaler og mulighed for at logge ind på underholdningstjenester samt gratis trådløst internet. Køleskab, badekåbe og hjemmesko.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Stavanger, Norge
140 km fra
Bergen, Norge
310 km fra
Kristianssand, Norge
390 km fra
Larvik, Norge
700 km fra
Göteborg, Sverige
825 km fra
Øresundsbroen
900 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Haugesund (1km)

Find en billig miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Norge. Besøg Haugesund som ligger på vestkysten af Norge mellem Bergen og Stavanger midt i det område, hvor vikingerne samlede Norge til et kongerige. Byen voksede sig stor og stærk med blandt andet sildfiskeri og den smukke havn, hvor der også var skibsbyggeri. I dag er byen nok mest kendt for sin sildejazz- og filmfestival, og det er også her at I finder Norges længste gågade fyldt til randen med gode tilbud og muligheder for at ose. Ikke langt fra Haugesund ligger Avaldsnes, hvor der ligger et spændende vikingemuseum, som bestemt fortjener et besøg. Haugesund er en charmerende by med en smuk havnefront og mange muligheder for at shoppe og nyde gastronomien på de mange restauranter. Den omkringliggende natur byder på flere vandrestier og alt der skal til for at holde en aktiv ferie.

Haraldshaugen - Norges Rigsmonument (2.6km)

Find en billige ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse på Vestkysten. Besøg Haraldshauge, som er Norges nationalmonument.

Snorres Kongesagaer fortæller at det er her, hvor Harald Hårfagre blev begravet . I det sidste århundrede mente man at kunne bevise, at det netop var denne gravhøj, som var beskrevet i Snorres kongesaga. Det blev så her at monumentet blev rejst i 1872, for at fejre tusindåret for Harald Hårfagers samling af Norge under én konge i ét kongerige. Monumentet blev tegnet af arkitekten Christian Christie, og er en stor gravhøj omgivet af en granitvæg der består af 29 bautasten. Nyd en billig sommerferie eller efterårsferie med Risskov Bilferie og tag på opdagelse med familien og bilen.

Vikingegården på Avaldsnes (9.4km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Norge, og med børnevenlige hoteller. Der er meget at udforske i vores smukke naboland og ikke langt fra Harald Hårfagres kongelige sæde ved Avaldsnes ligger Bukkøy, hvor den spændende og livlige Vikingegård ligger. Vikingegården er genopbygget ud arkæologiske fund i Rogaland. Besøg Langhuset, Rundhuset og Grubehuset. Disse historiske omgivelser giver de besøgende en øjeblikkelig følelse af at være tilbage i vikingetiden. Der foregår mange aktiviteter, blandt andet håndværk, så kom afsted og mød de norske vikinger. Det er også muligt at bestille guidede ture. Kom afsted på en kør-selv ferie, hvor I selv sætter tempoet. Sommerferien egne sig godt til en køretur med familien, så forhør jer hos Risskov Bilferie og nyd en oplevelsesrig tur til Norge.

Dokken Frilandsmuseum (1.3km)

Find en billig sommerferie til Norges Vestkyst og besøg Dokken Frilandsmuseum ligger på idylliske Hasseløy, bedre kendt som 'Bakarøynå'. Her kan du se og opleve kysthusene som boliger, sildesalteri, bødkerværksted, koloniale butikker og huse der stammer tilbage fra sildetiden mellem 1850-1960. Der er også en spændende fotoudstilling 'Livet mellem husene' som giver et ganske godt indblik i både det religiøse og sociale live i området. Det er også spændende bare at vandre rundt blandt husene uden for åbningstiderne. Der er børnevenlige hoteller i området, find dem hos Risskov Bilferie og kom godt afsted på ferie med hele familien.

Låtefossen (117km)

Låtefoss er et 165 m højt vandfald som ligger i Odda, i Hordaland fylke i Norge. Det er nok det mest kendte af alle vandfaldene i Oddadalen, og er ret specielt da det har to overløb fra Låtevatnet, som flyder sammen midt i vandfaldet. Find en familievenlig ferie hos Risskov Bilferie og nyd en sommerferie eller en efterårsferie i Norge med hele familien.

Julemarked i Stavanger (81.6km)


Tag til Stavanger på juleferie og besøg byens mange hyggelige julemarkeder, som alle hver især sørger for at få enhver besøgende i julestemning uanset alder. Nogle af markederne varer få dage, mens andre kører helt fra slutningen af november og frem mod jul. Et af de hyggeligste markeder er placeret i Stavangers gamle bydel og finder som regel sted den første søndag i december. Her får den historiske kulisse og de mange hyggelige kunstforretninger, værksteder, caféer og museer selskab af en skøn julestemning, og her finder I helt sikkert inspiration til julegaverne.

Lidt udenfor Stavanger finder I Kongeparken, som er den største forlystelsespark i det sydøstlige Norge, og også her vil der være julemarked - ét som børnene vil elske hvis I har familien med på ferie. Hele Kongeparken forvandler sig nemlig til et eventyrligt kongerige af julenisser, funklende lys, juleværksteder, gløgg, musik, chokoladefabrik, juleshows og masser af spændende aktiviteter.

Find et billigt hotelophold i Stavanger og tag med Risskov Bilferie på alletiders kør-selv ferie i julen! 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Thon Hotel Hallingdal

Tæt på flot natur i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og internet

368,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Hallingdal - midt imellem Gol og Geilo

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 150.612kr per nat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 346.5kr per nat

Gaustablikk Høyfjellshotell

Inkl. 3-retters menu

Vestfold og Telemark

Aktiv ferie i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering og internet

745,-
Fra kun
1.349,-

Vis kort

Uforglemmelig ferie i Telemark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~15.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 16~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat