Tag på kroferie i Vestjylland og bo på Ulfborg Gæstgivergård

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ulfborg Gæstgivergård

Kroferie på den jyske hede og nyd naturen ved Vesterhavet

Familievenlig kroferie i Vestjylland
Naturskønne omgivelser
Spændende oplevelser for både store og små
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

Ulfborg Gæstgivergaard indbyder til en afslappende kroferie på den smukke jyske hede. Kroen har en fin beliggenhed kun 20 kilometer nord for den hyggelige, gamle købstad Ringkøbing og en kort køretur fra det brusende Vesterhav. Området byder på hyggelige gårdbutikker, spændende egnsmuseer og smukke naturoplevelser.

Hotellet tilbyder

Ulfborg Gæstgivergaard blev opført i 1878 og gennemgik i 2006-2007 en omfattende renovering, så den i dag fremstår indbydende og hyggelig. 

Køkkenet har specialiseret sig i det traditionelle danske køkken, men giver også plads til nye og anderledes idéer. Måltiderne bliver tilberedt af friske råvarer og der er altid fokus på at gøre hvert enkelt måltid til en oplevelse for gæsten. I krostuen kan I nyde en kold øl eller drink. Hotellets reception og restaurant lukker klokken 20:00.

Værelser

Ulfborg Gæstgivergård råder over ni dobbeltværelser, som alle er udstyret med eget bad og toilet, telefon, TV samt adgang til trådløst internet.

Bemærk at

Aftensmad serveres i tidsrummet 18:00-19:30. Hotellets reception lukker klokken 20:00.

Vis flere

Værd at se

 • Lystbækgaard (5.5 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et kroophold eller en billig sommerferie hos Risskov Bilferie. Kør-selv til Lystbækgaard og oplev den særprægede natur i området. I løbet af året bliver der afviklet forskellige aktiviteter som bl.a. hyrdning med fårehunde, fåreklipning, forskellige gårdmarkeder samt rundvisninger. Besøg også gårdens lille museum, hvor I må røre ved tingene, samt den fine gårdbutik, hvor I bl.a. kan købe spælsaukød, fårepølser, uld, garn, strikvarer, skind m.m. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på enten sommerferie eller vinterferie til Lystbækgaard.

  Lystbækgaard
  Der er mange aktiviteter for børnene i Lystbækgaard.
 • Vedersø (11.9 km)

  Den lille landsby Vedersø har ca. 500 indbyggere og ligger ved Vesterhavet, lige syd for Nissum Fjord. Vedersø er især kendt for at være byen hvor den danske digterpræst Kaj Munk fungerede som præst og levede de sidste 20 år af sit liv. Dermed er Kaj Munks præstegård – nu indrettet som egnsmuseum og Vedersø kirke, begge oplagte steder at besøge.

  Vedersø
  Tag en tur til Vedersø ved Vesterhavet. Byen er især kendt for den danske digterpræst Kaj Munk, der her fungerede som præst og levede de sidste 20 år af sit liv.
 • Vedersø Egnsmuseum (11.7 km)

  Vedersø Egnsmuseum er indrettet med mindestue for Kaj Munk, som var præst i Vedersø fra 1924 og frem til sin død 4. januar 1944. På egnsmuseet kan I også opleve den gamle skolestue, en gymnastikplads med gamle redskaber, samt et rum med udstilling af lokalhistorisk interesse og livet på klitten. Besøg også Præstegården i Vedersø, som dannede rammen om Kaj Munks mest virksomme år.

  Vedersø Egnsmuseum
  Præstegården i Vedersø, hvor Kaj Munk flyttede ind som ung nyuddannet præst.
 • Husby Klitplantage (13.0 km)

  Besøg den fantastiske Husby Klitplantage nord for hotellet, som byder på lidt af hvert, året rundt: Dejlig natur fra ædelgran til bøgelund, historierige oplevelser med bunkers fra 2. Verdenskrig, et rigt dyre- og planteliv og en dukkert i Vesterhavet om sommeren. En sommerferie for hele familien eller måske bare en afslappende miniferie for to - begge dele krydres godt med et besøg på Husby Klitplantage.

  Husby Klitplantage
  Sommerferie i Vestjylland: besøg Husby Klitplantage med masser af oplevelser og et rigt dyre- og planteliv.
 • Ringkøbing (21.2 km)

  Velkommen til Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker. Ringkøbing er en af Danmarks ældste købsstæder og den mest velbevarede. Byen ligger i et smukt landskab ved Ringkøbing Fjord. Det gamle centrum med torvet og kirken er utrolig fint at besøge, da det er så velbevaret. Byen har desuden mange restauranter, hvor I kan nyde en hyggelig middag. Der gøres meget for at bevare store dele af det gamle Ringkøbing. Resultatet kan tydeligt ses, når I går rundt i centrum. Torvet i Ringkøbing prydes af det gamle Rådhus, som i dag er turistinformation. Ringkøbing er charmerende og de brostensbelagte gader forbinder centrum med havneområdet. Her sætter fiskerne stadig deres præg på staden, selvom havnen i dag primært anvendes af fjordfiskere og sejlere. Det tidligere travle havneområde er i dag ændret til en oase, hvor I kan lade blikket vandre ud over fjorden, mens I også kan gå tur langs kajen eller nyde vandkanten.

  Ringkøbing
  Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker
 • Holstebro (21.5 km)

  I dag huser Holstebro omkring 35.000 indbyggere og er en livlig handelsby med et virvar af gågader og forskellige typer butikker til enhver smag. Der er flere gode restauranter inden for tæt rækkevidde og lad det være sagt med det samme, her går ingen sulten fra bordet, ikke i Nordvestjylland. Den gode og traditionelle madkultur vil være at finde i flere varianter og Det Gamle Apotek, Støberiet eller restaurant Under Klippen, som ligger lige ved siden af Best Western Royal Holstebro, kan bestemt anbefales, uanset om det er sulten eller smagsløgene, der skal tilfredsstilles. Bestil et billigt weekendophold eller en miniferie og udforsk selv denne skønne og livlige by!

  Holstebro
  Miniferie i Holstebro, en livlig handelsby med gågader, butikker og gode restauranter.
 • Adventure Park Ringkøbing (22.8 km)

  Adventure Park Ringkøbing er sikre rammer for en sjov dag! Indenfor er der indendørs legeland, skydesimulator og racersimulator. Udenfor er der Bumperballs, Adventure Golf, Fodbold Pool og meget mere! Der skal nok være noget, der kan få gang i hele familien!

  Adventure Park Ringkøbing
  Adventure Park Ringkøbing
 • Hvide Sande (41.8 km)

  Med en fin beliggenhed mellem hav og fjord ligger den lille by Hvide Sande - et oplagt mål for en familieferie eller badeferie i Vestjylland. Fiskeri er hovederhvervet i byen, der har Danmarks yngste fiskerihavn. På havnen kan I følge fiskernes daglige gang og der er altid liv, f.eks. tidligt om morgenen, når kutterne læsser fangsten af ved auktionshallen. Hvide Sande kan også tilbyde en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.

  Hvide Sande
  Miniferie i Hvide Sande: nyd en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.
 • Baboon City (51.3 km)

  Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

  Baboon City
  Få det sjovt i Baboon City.
 • Herning (51.7 km)

  I midten af Midtjylland ligger Herning og stråler med et utroligt udbud af alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art hører klart til en af byens stoltheder og her kan der opleves eksperimenterende kunst fra 1930 op til nutiden. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen. Den store Elia skulptur, kan med en samlet højde på 32 meter og 60 meter i diameter godt virke pænt imponerende. Oplev historien og udviklingen af fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskab med de forskellige fotoudstillinger, som pryder Fotomuseets vægge. Men ellers er der også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hvad med en spændende tur i Tekstilmuseet. Er der benzin i blodet, så kunne AutoGalleriet måske friste med sin samling af mere end 100 klassiske biler og veteranmotorcykler og meget mere. Eller tag en svingom i toppen af trækronerne i Wow Park og husk endelig at gå amok i Baboon City, der kan prale af mere end 200 interaktive forlystelser på et kæmpe område ladet med sjov og underholdende øjeblikke. Herning er kendt for sit natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor der ligger en række pubs, restauranter og diskoteker og derfor ofte en lystig stemning i gaderne. Trænger i til oplevelser for hele familien, så er Herning det oplagte udflugtsmål for en billig miniferie eller et weekendophold.

  Herning
  Herning er en spændende by med både kunst, kultur og koncerter
Vis flere

Kort

Ulfborg Gæstgivergård
Bredgade 1 6990 Ulfborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat