Bilferie til Venabu Fjellhotell

Dansk | DKK

Venabu Fjellhotell

Smukke naturoplevelser og hyggelige omgivelser på fjeldhotel i Norge.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Få jer nogle fantastiske naturoplevelser
 • Mange aktiviteter på og omkring hotellet
 • Det er tilladt at medbringe en hund eller kat
1.808,-
3~6 dage fra
1.169,-

Forår eller sommerferie

Naturferie i Norge

3 dage
Fra 1.169,- / spar op til 714,-
SPAR
4 dage
Fra 1.749,- / spar op til 1.075,-
SPAR
5 dage
Fra 2.319,- / spar op til 1.446,-
SPAR
6 dage
Fra 2.899,- / spar op til 1.808,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i salonen
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Fjellhotellet Venabu er det perfekte sted at holde en rigtig sund ferie. Venabu ligger midt i den norske natur og har alt det bedste, som Norge kan tilbyde af fjelde og natur. Der er selvfølgelig gode muligheder for at stå på ski og tage på skønne vandreture på fjeldet lige ude foran døren. Den gode atmosfære på hotellet og blandt de mange besøgende er også med til at sikre et godt ophold.

Hotellet tilbyder

Venabu Fjellhotell er bygget i norsk arkitektur med lyse værelser og opholdsrum i hyttestil. Her er en fredelig og afslappet atmosfære. Spisesalen har en flot udsigt til Rondane og de nære fjeldområder. I underetagen er der sauna, mødelokaler, TV-rum, bordtennis og billardbord. 

Desuden er der et stort skirum med smøre- og tørrerum. 

Souvenirbutikken har et udvalg af håndlavede ting fra området. Hotellet har to store stuer, hvor der er plads til at sidde foran pejsen og her er bar med alle rettigheder. Hotellets restaurant er kendt for god, hjemmelavet mad og en flot udsigt. Morgenmad serveres kl. 8:00-10:00 og aftensmad fra kl. 18:30.

Værelser

Det meget hyggelige og typisk norske fjeldhotel har i alt 56 værelser fordelt på to fløje. Alle værelserne har egen bruser samt toilet. Der er også gratis WiFi på alle værelserne. Østfløjen er den ældste, bygget i 1969, men renoveret indtil flere gange, og den nyere vestfløj fra 1976, også renoveret, har dog lidt større værelser samt opvarmede gulve i badeværelserne. Alle værelserne er røgfrie, så det er udenfor det foregår, og skal Fiddo med på turen, så er der enkelte værelser, hvor de firbenede også er velkommen, men de skal bestilles i forvejen.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

390 km fra
Larvik, Norge
460 km fra
Bergen, Norge
550 km fra
Göteborg, Sverige
575 km fra
Kristianssand, Norge
600 km fra
Stavanger, Norge
750 km fra
Helsingborg, Sverige 
850 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kvitfjell skisportssted (28.7km)

Tag på skiferie til Norge og hold en skøn snefyldt ferie i Kvitfjell, Norge. Find et billigt hotelhophold for hele familien hos Risskov Bilferie. Der er også børnevenlige hoteller i området, som er et godt sted at holde en aktiv ferie. Kvitfjell er et skisportssted, som ligger i Fåvang, Ringebu kommune, ca. 45 minutter fra Lillehammer. Kvitfjell stod færdig til OL i 1994 og siden har Kvitfjell udviklet sig til at blive et af de bedste og flotteste skisportssteder i Norge. Under vinter-OL i 1994 blev der afholdt styrtløb og Super-g for damer og herre i skianlægget.

Skisportsstederne i Hafjell og Kvitfjell er forbundet med gratis skibus, der tager omkring 30 minutter og tilsammen udgør det største skisportsted med i alt 73 km pister - alt sammen tilgængeligt med det samme liftkort. Skianlægget består af 25 forskellige løjper og der findes 11 lifte.

Kvitfjell er et sted for skientusiasterne med alt fra det olympiske downhill til pister for begyndere. Trækker det op til uvejr, er der også langrendsløjper med en samlet længde på 600 km.

Kvitfjell er kendt for at have en høj kvalitet af sine spiseteder, restauranter og afterskiing. Al den friske luft og udendørsaktivitet er garanteret til at give jer en god appetit. I kan finde flere restauranter og caféer, fra det enkle til det mere avancerede. Kvitfjell er et populært turistmål både sommer og vinter. Find et hotel med børnerabat eller en billig miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med manér og i eget kør-selv tempo.

Hestetur på fjeldet (0.5km)

Kunne en dagstur i højderne, og på hesteryg, friste? Der ligger en meget spændende tur og venter på dem som gerne vil prøve en tur rundt i det kuperede terræn på hesteryg, en ideel oplevelse for heste- og naturinteresserede på kør-selv ferie i Norge. Oplev bjergtoppe og det imponerende vandfald.

Venabustallen ligger kun 20 minutters kørsel fra Ringebu og ca. 1 time fra Lillehammer. Tilbudet gælder også for dem som ikke har prøvet at ride før, ring til Venabustallen og få mere information om hvad der kan lade sig gøre.

Ringebu Stavkirke (21.4km)

Ringeby Stavkirke er en af 28 bevarede stavkirker i Norge og samtidig en af de største. Den kan dateres tilbage til middelalderen og der findes mange lokale historier om denne kirke. Blandt andet er der en historie om kirkens klokke der skulle flyttes til Oslo, men endte på bunden af søen Mjøsa.

Vandreture i Venabygdsfjellet (0.3km)

Venabygdsfjellet er nemt tilgængeligt fra Fylkesvej 27 og ligger mellem Gudbrandsdalen og Østerdalen i Oppland fylke.

Det er et attraktivt sted for vandrefolket, der kan følge vandrestierne igennem de vidtstrækte enge, som i gamle dage blev flittigt brugt som græsningsarealer til bøndernes dyr om sommeren. Det smukke terræn trækker mange turister til Venabygdsfjellet både sommer og vinter.

Der findes også en flok vildrener, som holder til på området, og I har derfor mulighed for at opleve disse prægtige dyr på tæt hold. Er fiskestangen kommet med på turen, så findes der mange gode fiskesteder i området, og ellers er der masser af multebær, der trænger til at blive plukket.

Tyrihanstunet (36.4km)

Om vinteren kan Tyrihanstunet besøges, spænd skiene og tag afsted. Her ligger tre forskellige forlystelser, alle bygget i traditionel Norsk seterstil. Her serveres sund, energiholdig og hjemmelavet mad. Der findes ikke pommes frites på Tyrihanstunet og det lokale pølser bliver leveret fra Anni's Pølsemageri i Ringebu.

Ringebu Præstegård (21.7km)

Hvis du alligevel befinder dig på disse kanter i sommerhalvåret, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på Ringeby Præstegård. Denne historiske perle er åbent i sommerhalvåret så forbipasserende kan opleve noget af det bedste indenfor Norsk kunst, nemlig en udstilling af billedkunstneren Jakob Weidemann.

Præstegården fungerede som præstebolig helt frem til 1991 hvor den blev fredet og restaureret i oprindeligt design fra tiden omkring 1743.

Du finder Ringebu Præstegård lige nord for Ringebu Stavkirke i Ringebu kommune i Oppland.

Hundeslædekørsel og kaneture i Gålå (39.8km)

Om vinteren er kaneture en populær aktivitet i Gålå. Kaneturene giver dig en hyggelig og stemningsfuld oplevelse. Du sidder komfortabelt i kanen med fakler, under dejligt varme rensdyrskind. De smukke heste elsker at tage dig med på en rundtur i det flotte vinterlandskab i Gålå. Hundeslædekørsel er en anden meget spændende og interessant aktivitet. Ikke mange har prøvet hundeslædekørsel før. Hundene trækker slæden i 6 eller 8 spand og du kan enten sidde i slæden eller prøve at køre selv. Det utroligt perfekte samspil mellem hundene er en oplevelse man sent glemmer. Her vil du opleve hvor udholdende hundene er og en klar rangordning blandt flokken. Turene er en meget speciel oplevelse, som det bestemt er værd at tage på vinterferie eller bare en miniferie for at prøve. De tager ca. 30 minutter og ligger i kort afstand til hotellet.

Elgsafari i Gålå (40.5km)

Tag til Norge på en af de mange kør-selv ferier som arranges af Risskov Bilferie. Tag med på elgsafari i en minibus til et naturskønt område med mange elge. Det hænder også, at man er heldig at se andre dyr så som ræve, rådyr og hjorte. Elgsafari afvikles på udvalgte ugedage i løbet af sommeren. På en ferie i bil er det nemt at komme ud og opleve den smukke natur og holde en fin sommerferie.  

Det levende maleri ´Vinternatt i Rondane´ (31km)

I 1901 malede kunstneren Harald Sohlberg det berømte maleri ´Vinter i Rondane´ fra en udkigspost i Sohlbergplassen. Det smukke syn er gengivet med bjerge med et blåligt lys, og med tiden er maleriet også blevet et norsk' nationalklenodie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

2=3

De svenske fjelde

Special Offer

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

655,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat