Kør-selv ferie til Victor’s Residenz-Hotel Leipzig

Dansk | DKK

Victor's Residenz-Hotel Leipzig

Storbyferie i Leipzig med kulturelle og historiske seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God central placering i Leipzig
 • Stilfuldt 4-stjernet hotel
 • Storbyoplevelser i Leipzig
206,-
2~4 dage fra
519,-

Smukt 4-stjernet hotel

Centralt i Leipzig

2 dage
Kun 519,- / God pris!
SPAR
3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 151,-
SPAR
4 dage
Kun 1.519,- / spar op til 206,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning
 • 1 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet
Risskov Pakken

I finder det smukke hotel Victor’s Residenz-Hotel Leipzig i hjertet af den tyske delstat Sachsens største by, Leipzig, som byder på masser af seværdigheder og oplevelser for den kulturelt eller historisk interesserede turist. Tag for eksempel på slentretur gennem Leipzigs stemningsfulde historiske bydel, der huser bygningsværker fra flere klassiske perioder, eller læg vejen forbi byens store hovedbanegård, der er en attraktion i sig selv.

Hotellet tilbyder

Vil I besøge Leipzig er Victor’s Residenz-Hotel Leipzig et godt bud på en praktisk beliggende base. Dette 4-stjernede, smukke hotel i jugendstil ligger centralt i hjertet af Leipzig, lige over for hovedbanegården, og blot få minutter fra den historiske bydel. Hotellet huser en restaurant med terrasse, hvor der er udendørs servering i sommermånederne. Restauranten har åbent alle dage kl. 12.00-14.00 og kl. 18.00-22.00. Der er mulighed for at nyde en drink i hotellets bar hver dag fra kl. 11.00-00.00, og har I lyst til at kræse lidt ekstra for ganen, kan I lægge vejen forbi Victor’s Stube, der serverer lækre specialiteter i stemningsfulde omgivelser foran en hyggelig pejs.  

Hotellet har elevator, og der er mulighed for privat parkering mod et gebyr. Der forefindes også offentlig parkering i nærheden af hotellet ligeledes mod gebyr.

Værelser

Hotellet huser i alt 101 værelser, og alle de elegante dobbelt- og enkeltværelser indeholder LCD-tv med satellitkanaler, adgang til gratis trådløst internet, eget bad/toilet, hårtørrer, radio, minibar, værdiboks samt skrivebord.

Alle billedrettigheder forbeholdes (C) af VICTOR'S RESIDENZ-HOTELS GmbH.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard-enkeltværelserne (20 m²) er placeret enten i annekset eller i den historiske bygning. De har en behagelig dobbeltseng eller springfjederseng (1,60 / 1,80 x 2,00 m). Badeværelset indeholder badekar eller bruser, toilet, hårtørrer og make-up spejl. Rummet er også udstyret med satellit-tv med udvalgte Sky-kanaler, skrivebord, delvist med USB-ladestation og international stikkontakt, opholdsområde og gratis wifi - gratis telefonopkald fra værelsetelefonen til alle fastnet og mobilnetværk over hele verden.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard-dobbeltværelserne (20 m²) er placeret enten i annekset eller i den historiske bygning. De har en komfortabel dobbeltseng eller fjederseng (1,60 / 1,80 x 2,00 m). Badeværelset indeholder badekar eller bruser, toilet, hårtørrer og make-up spejl. Rummet er også udstyret med satellit-tv med udvalgte Sky-kanaler, skrivebord, delvist med USB-ladestation og international stikkontakt, opholdsområde og gratis wifi - gratis telefonopkald fra værelsetelefonen til alle fastnet og mobilnetværk over hele verden. Mulighed for en ekstra person i en gæsteseng / sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

380 km fra
Rostock, Tyskland
525 km fra
Puttgarden, Tyskland
550 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Leipzig (1.9km)

Tag på bilferie i Tyskland og oplev de mange smukke byer som venter syd for den danske grænse. Find en billig sommerferie og besøg Leipzig, som ikke blot er berømt for sine lange handelsmæssige traditioner, men også for sin mangfoldige musik- og kulturscene. Det unikke system af smalle gader og stræder giver det historiske centrum en yderst charmerende udstråling. Stilfulde butikker og stormagasiner inviterer besøgende til shopping- og slentreture. De fleste af byens seværdigheder ligger inden for gåafstand, f.eks. det gamle rådhus, Thomaskirche , den smukke opera, diverse museer og gallerier. Find en kør-selv familieferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Leipzig Zoo (1.7km)

Find en billig bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg den charmerede by Leipzig på en kør-selv familieferie. Leipzig har meget at byde på. En tur for både børn og voksne, der varmt kan anbefales, er Leipzig Zoo, som er byens store og meget moderne zoo. Det er muligt at komme tæt på nogle af dyrene og så er der også både kamelridning og bådture rundt på anlægget. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse med børnevenlige hoteller.

Merseburg (29.7km)

Merseburg betragtes som en af de første byer i det centrale Tyskland, byen ved floden Saale, og takket være Merseburg blev der bygget mange flere byer i området blandt andet takket være Biskop Thietmar of Merseburg, som levede mellem 975 og 1018. Biskoppens bibliotek skal have indeholdt Merseburg-versene, som er de ældste tyske skrifter med hedensk indhold.

Merseburg domkirken betragtes som en af ​​de vigtigste domkirkebygninger i Tyskland og startede med nedlæggelsen af ​​domkirkens grundsten den 18. maj 1015. Den gotiske domkirke og renæssanceslotstårnet byder på en forbløffende udsigt over byen og floden. I september hvert år tiltrækker domkirken musikentusiaster til Merseburg Orgelfestival, der har været et af musikalske og kulturelle højdepunkter i den musikalske del af Sachsen-Anhalt i årtier.

Freizeitbad Platsch (61.5km)

Freizeitbad Platsch er et stort kombineret sauna- og vandland, hvor hele familien kan få den perfekte blanding af sjov, vildskab og afslapning. Der er både vandrutsjebaner, bassiner med strøm, boblebad, småbørnsbassin, vandlegeplads og meget andet. Perfekt til en regnvejrsdag, når man befinder sig i Oschatz med familien.

Döllnitzbahn & Wilder Robert (57.3km)

I 1885 blev den smalsporede linje mellem Oschatz og Mügeln, gennem ”De Kongelige Saksiske Statsbaner” sat i drift. I dag hører strækningen under det private jernbaneforbund Döllnitzbahn GmbH og benyttes overvejende til transport af skolebørn og turister; og altså både små og store damplokomotiv-interesserede. På Döllnitzbahns hjemmeside finder I alle de informationer I skal bruge i forhold til f.eks. afgange og priser. Og foreningen ’Wilder Robert’ tilbyder mange gode forslag til, hvor man kan tage de bedste billeder på turen.

Julemarked i Leipzig (1.1km)

Oplev den smukke historiske og kulturrige østtyske by, Leipzig, når julen nærmer sig og de mange hyggelige julemarkeder forvandler byen til et sandt juleparadis.

Leipzigs julemarkedstradition har rødder helt tilbage i det 15. århundrede. Gennem tiden har byens unikke kulturelle og kulinariske tilbud været med til, at give byen og dens julemarkeder et næsten legendarisk ry. Med sine godt og vel 300 boder er det et af de største julemarkeder i Tyskland. Under det traditionelle juletræ midt i byen, skabes den pragtfulde atmosfære på Leipzigs julemarked, med masser af dekorationer, lys og julehygge i gaderne.

På Augustusplatz er der masser af spændende muligheder og aktiviteter for både børn, familier, unge og gamle med eventyrskov, håndværkskunst, julemandsbesøg og dejlige dufte fra alle retninger. I har også alletiders mulighed for, at nyde en helt formidabel udsigt over bymidten med en tur i det store pariserhjul.

Bag det gamle rådhus og foran ’Alter Handelsbörse’ kan finder I et hyggeligt håndværksmarked, hvor I kan beundre en lang række forskellige håndværk og kunsthåndværk, med alt lige fra støberi og keramik til glaspusterkunst og lysmageri. Altsammen i en skøn duftkulisse fra alle de spredte julegodte-boder som sælger brændte mandler, Glühwein og meget andet.

Ved byens historiske Nikolai-kirke er der lagt op til hygge og socialt samvær ved den smukke julepyramide. Her finder I både brændende punch og duftende vafler og området indbyder til hyggelige slentreture i den dejlige juleatmosfære.

Ikke langt fra markedsområdet ligger Leipzigs kæmpe store shopping gade, Petersstraße, som er et helt oplagt mulighed for, at gå på julegaveindkøb og finde nogle af de ting som boderne ikke tilbyder.

Leipzig er en smuk by med masser at byde på, og uanset årstid er byen spækket med seværdigheder som absolut er værd at besøge. Med et billigt hotelophold i byen i juletiden, har I alletiders mulighed for at nyde en ferie hvor I kombinerer julemarkedet med shopping og sightseeing.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Amadeus Dresden

4=3

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis parkering
 • 1 sød overraskelse per værelse

969,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Dresden kaldes Elbens Firenze

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Quick Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Ringhotel Residenz Alt Dresden

Juli tilbud

Sachsen

Oplev Dresden

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til dampbad og sauna

224,-
Kun
819,-

Vis kort

Udforsk Dresdens historie og kultur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat