Kør-selv ferie til Victor’s Residenz-Hotel Leipzig

Betaling

Betaling

Gavekort

Victor’s Residenz-Hotel Leipzig

Tag på storbyferie i Leipzig og oplev kulturelle samt historiske seværdigheder.

 • 550 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 550 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 390 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

I finder det smukke hotel Victor’s Residenz-Hotel Leipzig i hjertet af den tyske delstat Sachsens største by, Leipzig, som byder på masser af seværdigheder og oplevelser for den kulturelt eller historisk interesserede turist. Tag for eksempel på slentretur gennem Leipzigs stemningsfulde historiske bydel, der huser bygningsværker fra flere klassiske perioder, eller læg vejen forbi byens store hovedbanegård, der er en attraktion i sig selv.

Hotellet tilbyder

Vil I besøge Leipzig er Victor’s Residenz-Hotel Leipzig et godt bud på en praktisk beliggende base. Dette 4-stjernede, smukke hotel i jugendstil ligger centralt i hjertet af Leipzig, lige over for hovedbanegården, og blot få minutter fra den historiske bydel. Hotellet huser en restaurant med terrasse, hvor der er udendørs servering i sommermånederne. Restauranten har åbent alle dage kl. 12.00-14.00 og kl. 18.00-22.00. Der er mulighed for at nyde en drink i hotellets bar hver dag fra kl. 11.00-00.00, og har I lyst til at kræse lidt ekstra for ganen, kan I lægge vejen forbi Victor’s Stube, der serverer lækre specialiteter i stemningsfulde omgivelser foran en hyggelig pejs.  

Hotellet har elevator, og der er mulighed for privat parkering mod et gebyr. Der forefindes også offentlig parkering i nærheden af hotellet ligeledes mod gebyr.

Værelser

Hotellet huser i alt 101 værelser, og alle de elegante dobbelt- og enkeltværelser indeholder LCD-tv med satellitkanaler, adgang til gratis trådløst internet, eget bad/toilet, hårtørrer, radio, minibar, værdiboks samt skrivebord.

Læs mere her

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Leipzig Zoo (1.4 km)

  Find en billig bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg den charmerede by Leipzig på en kør-selv familieferie. Leipzig har meget at byde på og en tur for både børn og voksne, der varmt kan anbefales, er Leipzig Zoo, som er byens store og meget moderne zoo. Det er muligt at komme tæt på nogle af dyrene og så er der også både kamelridning og bådture rundt på anlægget. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie med børnevenlige hoteller.

  Leipzig Zoo
  De mindste kan klappe dyrene.
 • Freizeitbad Platsch (62.5 km)

  Freizeitbad Platsch er et stort kombineret sauna- og vandland, hvor hele familien kan få den perfekte blanding af sjov, vildskab og afslapning. Der er både vandrutsjebaner, bassiner med strøm, boblebad, småbørnsbassin, vandlegeplads og meget andet. Perfekt til en regnvejrsdag, når man befinder sig i Oschatz med familien.

  Freizeitbad Platsch
 • Döllnitzbahn & Wilder Robert (59.8 km)

  I 1885 blev den smalsporede linje mellem Oschatz og Mügeln, gennem ”De Kongelige Saksiske Statsbaner” sat i drift. I dag hører strækningen under det private jernbaneforbund Döllnitzbahn GmbH og benyttes overvejende til transport af skolebørn og turister; og altså både små og store damplokomotiv-interesserede. På Döllnitzbahns hjemmeside finder I alle de informationer I skal bruge i forhold til f.eks. afgange og priser. Og foreningen ’Wilder Robert’ tilbyder mange gode forslag til, hvor man kan tage de bedste billeder på turen.

  Döllnitzbahn & Wilder Robert
  Tag på tur med damplokomotivet.
 • Dresden (111.9 km)

  Den tyske storby Dresden er også hovedstad i delstaten Sachsen og ligger placeret i Elbens floddal mellem Berlin og Prag. Dresden er også kendt som ´Elbflorenz´eller Elbens Firenze, takket være byens udformning og omgivelser med vindyrkning på Elbens skråninger. Byen har haft virke som residens for Sachsens konger og kurfyrster, og udviklede sig især under ´August den Stærke´, som en vigtig kulturby med berømte bygningsværker som Frauenkirche, Schloss Pillnitz og Zwinger, der alle blev bygget i August´ regeringstid mellem 1694-1733. Efter 2. Verdenskrig endte Dresden op i DDR, men byen er kommet stærkt igen efter murens fald og den tyske genforeningen. En del chipproducenter har slået sig ned i området og ligeledes er der flere forskningsinstitutioner og universiteter i byen. Dresden er derfor også blevet kaldt for Sachsens Silicon Valley. Der er flere spændende kunstsamlinger og især Dresden SKD er berømt for sin samling af kunst og Gemäldegalerie Alte Meister er klart et besøg værd, hvis guldsmedekunst har interesse. På Zwinger-slottet er der også en interessant udstilling af matematiske instrumenter fra barokken og oplysningstiden, besøg ´Mathematisch-Physikalischer Salon´. Den gamle bydel i Dresden er charmerende og livlig, med en summen af mennesker og aktiviteter. Altmarkt-Galerie shopping arcade er et godt sted at starte shoppingturen i den indre by, der også har sin andel af fortorvscaféer og restauranter. Hver fredag holdes der i øvrigt marked i Lingner-Allee.

  Dresden
  Udsigt over Dresden fra Elben
Vis flere

Kort

Victor's Residenz-Hotel Leipzig
Georgiring 13 04103 Leipzig