Billigt Weekendophold i Sydsjælland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Sydsjælland

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Sydsjælland

Tryk på pauseknappen og tilbring et afslappende weekendophold i Sydsjælland, med nye og unikke sanseindtryk i vente.

I Sydsjælland finder i flere fantastiske naturoplevelser. Kør en tur til Faxe Kalkbrug og gå på fossiljagt i enestående omgivelser. Tæt på Vordingborg kan I lægge turen forbi Knudsskov med stor diversitet af træarter. Nyd en forfriskende gåtur i skoven og besøg de to gamle gravanlæg. Efterfølgende kan I vælge at gå hele vejen ud til spidsen af Knudshoved Odde og uforstyrret indtage det smukke landskab. Sydøst for den sydsjællandske kyst ligger de små øer Møn og Stevns, hvor I kan opleve enestående hvide og rå klinteskrænter. Møns klint er 7 km lang og 128 meter høj mens Stevns Klint er 17 km lang og 41 meter høj. Snyd ikke jer selv for et besøg til denne unikke del af Danmark. Tæt på Næstved kan I nyde det flotte landskab langs Susåen og Karrebæk Fjord.

Besøg den hyggelige gamle handelsby Køge der ligger smukt ud til Østersøen. Køge har en særlig historisk atmosfære og prydes af charmerende gamle bindingsværkshuse, blandt andet det ældst bevarede bindingsværkshus i Danmark og har over 50 fredede gamle bygninger. Læg turen forbi Kjøge Miniby, hvor I kan bevidne hvordan byen så ud i 1865 i en skala 1:10. Besøg også Køge Museum og nyd udsigten langs Køge Bugt.

Næstved er den største by i Sydsjælland. Her finder I blandt andet spændende attraktioner i form af Næstved Zoo, Næstved Museum og den nærliggende forlystelsespark Bonbon-land, som bestemt vil være et stort hit hvis I er på weekendophold med børnene. I Næstved finder I også gode shoppingmuligheder. Hvis I ikke finder hvad hjertet begærer i byens gågader, finder I det med høj sandsynlighed i Næstved Storcenter der huser over 50 butikker. Besøg også det smukke Gavnø Slot, der er omgivet af farvestrålende Slotspark, som årligt huser Danmarks største tulipanfestival.

Læg også turen forbi Vordingborg, der er rig på spændende historie. Byen fungerede førhen som et militært og politisk magtcentrum, og det var i Vordingborg at Jyske Lov blev underskrevet i 1241. Besøger I Vordingborg under jeres weekendophold er det et must at besøge Danmarks Borgcenter med ruinerne af Vordingborg Slotsruin der har huset flere danske konger , og hvor den spændende historie formidles. Glem ikke at se byens vartegn, Gåsetårnet, der har en gylden gås på toppen. Det var oprindeligt Valdemar den Store der satte en gylden gås på toppen af tårnet for at håne tyskerne.

I Sydsjælland finder I et spændende udvalg af fascinerende naturoplevelser, hyggelige byer og spændende seværdigheder, så tag på et oplevelsesrigt weekendophold i Sydsjælland.