Weekendophold Danmark

Har I brug for lidt luftforandring og er på udkig efter nye sanseindtryk og oplevelser midt i en travl hverdag, behøver I ikke at køre langt for at nyde et afslappende og forfriskende weekendophold. 

Nyd en weekendtur i Danmark, hvor I let vil kunne finde et ophold der passer til lige netop jeres ønsker. Hvad enten I er på udkig efter smukke naturoplevelser, en begivenhedsrig storbyferie, samvær med familien, eller en kombination af disse kan I finde det i Danmark. Risskov bilferie har et kæmpe udvalg af hoteller i Danmark, fra hyggelige kroer og herregårde til ferielejligheder og klassiske hoteller med lækre wellness-faciliteter såsom pool, sauna og massage. Så der er rig mulighed for forkælelse og nyde naturen, besøge spændende byer og opleve interessante seværdigheder rundt omkring i landet. Tilbring en dag eller hele weekenden i en Danmarks storbyer, hvor der er et væld af oplevelser i vente og I bestemt ikke kommer til at kede jer.

København på Sjælland byder blandt andet på imponerende bygningsværker såsom Rundetårn, Amalienborg Slot, Marmorkirken og Christiansborg, den hippe og flippede fristad Christiania samt kunst og historie på Nationalmuseet, Glyptoteket og Arken. I Nyhavn finder I et hyggeligt havnemiljø i Nyhavn med mulighed for at nyde en kanalrundfart i havnen og kanalerne. I finder forlystelser i hobevis i Tivoli og Dyrehavsbakken samt lærerig og spændende aktiviteter for hele familien i Eksperimentariet, Den Blå Planet og Planetariet.

I Jylland byder Aarhus på et historisk indblik i fortiden i Den Gamle By og Moesgaard Museum, spændende museer som ARoS, Naturhistorisk Museum og Stenomuseet, flotte Marselisborg Slot, forlystelser i Tivoli Friheden og den flotte Botaniske Have.

Oplev historiske Odense på Fyn, der byder på mange spændende oplevelser relateret til den verdensberømte forfatter H. C. Andersen. Besøg H. C. Andersens fødehjem samt H. C. Andersen museet og bliv klogere på den populære forfatters barndom og liv. Se de mange eventyrskulpturer rundt omkring i byen, der er baseret på den store digters eventyr. Oplev fortiden på frilandsmuseerne Den Fynske Landsby og Odins Odense og besøg de mange andre spændende museer såsom Jernbanemuseet, Danmarks Mediemuseet og Carl Nielsen Museet. Gå en romantisk tur i en af de smukke og hyggelige parker og nyd en sejltur på åen der løber igennem Odense.

Er I på jagt efter smukke naturoplevelser kan I sagtens finde disse i Danmark. Fra den smukke Limfjord med det rige dyreliv og skaldyr i verdensklasse samt Rold Skov og Rebild Bakker i Nordjylland, til det evig foranderlige Vadehav og fænomenet sort sol i Sønderjylland. Frodige Fyn med et idyllisk bakket terræn, stråtækte huse og små vejbode og imponerende klippelandskab og smukke fine hvide sandstrande på Bornholm.

På Sjælland finder I smukke fjorde, Isefjorden, Holbæk Fjord og Roskilde Fjord, med flotte udsigter over vandet og de fascinerende store klinter på de små øer Møn og Stege ud for Sjællands kyst. Skal I afsted på weekendophold med børnene er der også mange spændende oplevelser i vente over hele landet. Nyd en dag med spændende forlystelser for alle aldre i Legoland, Fårup Sommerland og Djurs Sommerland i Jylland eller Bonbonland og Sommerland Sjælland på Sjælland. Tag på safari og kør rundt mellem de vilde dyr i egen bil i Knuthenborg Safaripark på Lolland, eller oplev de mange dyr i zoologisk have, eksempelvis Odense Zoo, København Zoo og Givskud Zoo i Jylland. Krokodille Zoo på Falster er også en spændende attraktion. Bliv fascineret af universet i Universe Science Park på Als og Planetariet i København og af videnskaben i Eksperimentariet i København eller far vild i Kalvehave Labyrintpark. Mulighederne er mange. Rundt omkring i landet er der også mange spændende slotte. Besøg eksempelvis Schackenborg Slot i Møgeltønder i Sønderjylland, Egeskov Slot på Fyn eller Kronborg Slot på Sjælland. Besøg også mange andre meget forskellige og unikke oplevelser rundt omkring i landet.

Kør til Skagen og toppen af Danmark hvor de to have Kattegat og Skagerrak mødes og oplev at stå med et ben i hvert hav. Besøg nationalsymbolet Dybbøl Mølle tæt på Sønderborg. Læg turen forbi Middelfart, hvor I kan tage på hvalsafari og prøve brovandring på Lillebæltsbroen. Besøg Vikingeskibsmuseet i Roskilde og se Roskilde Domkirke hvor 39 danske monarker ligger begravet. Oplev rundkirker, en 35 ton tung rokkesten og Danmarks største vandfald på Bornholm.

Disse er blot et lille udsnit af de mange og meget varierende oplevelser der ligger i vente rundt omkring i landet. Danmark har så meget at byde på for enhver smag, at I bestemt ikke behøver rejse udenlands for at nyde en oplevelsesrig weekend. Så planlæg et weekendophold i Danmark med nye sanseindtryk og oplevelser uden at skulle køre langt.

Læs mere ...
150
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.