Zleep Kalundborg Strandhotel byder på miniferie på Sjælland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Zleep Kalundborg Strandhotel

Unik beliggenhed ned til vandet og med smuk udsigt over Kalundborg Fjord.

Hotellet er tidligere kendt som Strandhotel Røsnæs
Smuk beliggenhed ved Kalundborg Fjord
Hotellets restaurant er blandt de bedste på Sjælland
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Legeplads
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Kun 100 meter fra Kalundborg Fjord ligger Zleep Kalundborg Strandhotel, også kendt som Strandhotel Røsnæs, omgivet af skov og vand. Fra hotellet er der ikke langt ind til Kalundborg, hvor I blandt andet kan opleve Danmarks eneste 5-tårnede kirke, besøge det kulturhistoriske museum eller tage på shopping og cafébesøg. 

Hotellet tilbyder 

Hotellet er indrettet i en tidligere landejendom fra 1880'erne og har fungeret som hotel igennem mere end 30 år. Hotellet blev renoveret i 2016 og har en ny og moderne indretning. Hotellet er bygget, så det passer ind i det varierede terræn, og hotellet er derfor i flere plan. Der er elevator til rådighed. Mandag til fredag serveres morgenmad kl. 06:00-10:00, lørdag, søndag og helligdage kl. 07:30-11:00. På hotellet kan I slappe af i de små lounge områder, hvor I kan nyde en kop kaffe. I kan også tage eftermiddagskaffen i gårdhaven eller tilbringe de lune sommeraftener her. Hotellets restaurant Næs er blandt Sjællands bedste restauranter og kendt for at tilberede udsøgte retter baseret på lokalt producerede råvarer og har tilknyttet sit eget landbrug på 20 tønder land. Fra restauranten er der en flot udsigt over fjorden. Receptionen er åben mandag til fredag 06:00-20:00, lørdag 07:30-20:00 og søndag 07:30-15:00. Der er gratis parkering på de markerede pladser ved hotellet. 

Værelser 

Hotellet råder over 64 lyse og moderne værelser, som alle er udstyret med eget bad/toilet, hårtørrer, skrivebord, tv og gratis internet. Fra mange af værelserne er der udsigt ud over Kalundborg Fjord.

Værd at se

 • Dyrehøj Vingård (5.2 km)

  Dyrehøj Vingaard er Danmarks største vingård og blev anlagt i 2008. I dag dækker vingården et areal på ca. 8 hektarer og er beplantet med ca. 26.000 vinstokke. Det danske klima er perfekt til hvidvin, rosé og mousserende vine, som Dyrehøj Vingård fokuserer på. Vingården har nydt anerkendelse både herhjemme og i udlandet for sine vine. Gårdens destilleri producerer brændevine, likør og gin. Besøg vinbutikken eller tag med på en rundvisning og oplev dansk vin.

  Dyrehøj Vingård
  Danmarks største vingård, Dyrehaven Vingaard.
 • Kalundborg (6.7 km)

  Oplev det smukke Kalundborg på Vestsjælland med Risskov Bilferie. Snyd ikke jer selv for at opleve denne skønne danske perle af en by som oveni købet også er en krydstogtdestination for blandt andet britiske cruiseskibe. Den gamle del af Kalundborg kaldes for 'Højbyen', og er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer med bygninger, der kan dateres helt tilbage til både det 15. og 16. århundrede. I centrum af byen finder I mange restauranter og caféer og har I lyst til at købe lidt ind, så kan en tur op ad Kordilgade eller Skibbrogade bestemt anbefales. Her findes der nemlig et rigtigt godt og varieret udvalg af forskellige specialforretninger med alt fra cykler til helseoste. Lidt udenfor shoppestrædet ligger den smukke Vor Frue Kirke.

  Kalundborg
  I Middelalderbyen Kalundborg står den smukke Vor Frue Kirke.
 • Kalundborg Kirke - vor Frue Kirke (5.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg det smukke Østsjælland og selvfølgelig Kalundborg, som har meget at byde på. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og planlæg den perfekte familieferie. En af de store seværdigheder i Kalundborg er Vor Frue kirke som er Nordeuropas eneste 5-tårnede centralkirke. I kirkens folder, der kan købes i våbenhuset, peger Nationalmuseets Hugo Johannsen bl.a. på, at kirken og den geometriske præcision samt dens 5 tårne leder tanken hen på det himmelske Jerusalem, der stiger ned på jorden ved Dommedag, jf. Johannes Åbenbaring. Bliv en oplevelse rigere og nyd en billig sommerferie, eller vinterferie, i Kalundborg med Risskov Bilferie.

  Kalundborg Kirke - vor Frue Kirke
  Kalundborg Kirke - vor Frue Kirke er oplagt til et familiebesøg.
 • Loch Ness (9.8 km)

  Hvis sommerferien eller vinterferien går til Kalundborg eller Sjællands Odde, så find nogle billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelsestur. Tilbring nogle dejlige timer i det fantastiske naturområde Loch Ness, ved Spangsbo. Pak eventuelt en madpakke og begiv Jer ud i det kuperede landskab. Området er rigt på fugle og under skyfrie forhold er udsigten fra Eskildsbjerg helt utrolig. Tidligere blev der foretaget grusgravning i området, men i dag er der anlagt stier, sået planter og udsat forskellige arter af ænder og gæs i søerne. Hold en spisepause ved en af de mange borde og bænke, mens I nyder dette pragtfulde stykke natur. Tag på en kør-selv ferie til det nordvestlige Sjælland med hele familien og find også børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  Loch Ness
  Loch Ness er en sø i Kalundborg, med et idyllisk omgivende naturområde.
 • Røsnæs Fyr (12.4 km)

  Tag helt ud på Sjællands vestligste spids og se Røsnæs Fyr i Kalundborg. Fyret er fra årene mellem 1844 og 1846 og ligger i et område, hvor der tidligere har været et forsvarsbatteri. I den forbindelse huser Røsnæs Fyr en spændende udstilling, hvor besøgende på deres vej op til toppen af Fyret, får historier om de forskellige krige, det har været involveret i.

  Røsnæs Fyr
  Fyret er omkring 25 meter over havets overflade og giver en udsigt over Storebælt og Samsø Bælt.
 • Dragsholm Slot (32.3 km)

  Det er muligt at besøge slottet og nyde den gode mad i restauranterne eller deltage i en af de historiske rundvisninger, hvor I måske kan være heldige at møde et af spøgelserne. I de seneste år har Dragsholm Slot opbygget et enestående ry som et af landets bedste spisesteder. Hvad enten I indtager et måltid i gourmetrestauranten ”Slotskøkkenet” eller i det mere folkelige ”Lammefjordens Spisehus”, så er I sikre på at stifte bekendtskab med ”smagen af Odsherred”. Gastronomisk har man på slottet skabt et helt unikt køkkenkoncept med køkkenchefen Claus Henriksen i spidsen.

  Dragsholm Slot
  Besøg Dragsholms Slot og nyd den gode mad i restauranterne.
 • Reersø strand (31.6 km)

  Nyd naturen hele året rundt. Gå en lang tur langs vandet eller hop i bølgen blå på en varm sommerdag.

  Reersø strand
  Nyd en fredelig gåtur langs Reersø strand.
 • Reersø Amerikanerbil Museum (30.2 km)

  Reersø er en fredet landsby, og det virker faktisk som om, at tiden ikke har ændret på hverken arkitekturen eller byens udformning. Tiden har stået stille i et helt århundrede. Men det ændrer ikke ret meget på indholdet af Reersø Amerikanerbil Museum, fordi her har tiden ikke stået stille, og der er en rigtig god oplevelse i 'dollargrinets' udvikling fra 1950 op til 70'erne. Der er også andre spændende europæiske bilmærker samt scootere. Den 1.000 kvadratmeter store hal rummer alt, der kan få selv store drenge til at få en klump i halsen og pigerne til at se fjerne ud. En sikker vinder hvis hele familien er med.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Oplev alle de gamle klassikere på Reersø Amerikanerbil Museum.
Vis flere

Kort

Zleep Kalundborg Strandhotel
Klintedalsvej 60 4400 Kalundborg