Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

APOGIA Hotel Paris

Oplev de smukkeste og mest inspirerende seværdigheder i lysenes by, Paris

Billige ophold

3-6 dage kun 599,-

Vi anbefaler

Weekend i Paris

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

3 dage kun 599,-

Spar op til 366,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel Apogia Paris

Paris er byernes by. Her kan I nyde alt det bedste af shopping, kunst, kultur, gastronomi, historie og byens utallige seværdigheder. I det sydlige Paris lige ved RER station direkte ind til centrum ligger det 3-stjernede APOGIA Hotel Paris, der er det perfekte udgangspunkt for alle Paris' utallige oplevelser.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede APOGIA Hotel Paris er beliggende lige syd for Paris i kort afstand til Seinen og nær RER C togstation, som kan tage jer direkte ind til centrum af Paris. Hotellet har egen restaurant, der byder jer velkommen i elegante omgivelser. Her serveres jeres morgenbuffet og om aftenen kan I nyde en middag med fokus på det franske og det italienske køkken. I hotellets lounge bar kan I nyde en drink om aftenen efter en lang dags sightseeing eller en kop kaffe om eftermiddagen, hvor I kan diskutere dagens mange indtryk fra Paris. Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet og her kan I få assistance til byens mange seværdigheder. I receptionen kan de desuden være behjælpelige med at booke billetter til traditionelle shows som f.eks. Moulin Rouge og Lido. Der er gratis internet på hotellet samt gratis aflåst parkering. 

Værelser

Alle hotellets værelser er funktionelt indrettede med eget badeværelse med badekar og bruser, air condition, safe, telefon, TV og gratis WiFi. 

Paris

Paris er byernes by og kærlighedens by. Intet sted i Europa finder I så mange populære seværdigheder samlet på et sted. Eiffeltårnet med de mange trapper, Champs-Élysées med den tronende Triumfbue, den imponerende Notre Dame kirke og de mange fine broer, der forbinder Paris over Seinen er blot nogle af byens utallige seværdigheder. Krydret med de mange hyggelige caféer, hvor I kan nyde en kop kaffe og en croissant samt de grønne områder og parker som f.eks. Luxembourghaven, der pludselig dukker op inde midt i byen, så er det hele med til at danne rammen om en smuk, fantastisk og inspirerende oplevelse i romantikkens hovedstad. Kunst, kultur, shopping og gastronomi forenes i den smukke by, som man aldrig glemmer, hvis først man har været der.

Latinerkvarteret omkring Notre Dame er et must for enhver besøgende i Paris. Latinerkvarteret er de smukke gamle gader i Paris og her finder I både det gamle Sorbonne universitet, grønne områder og nogle af de bedste restauranter i byen. I de små gader inde bagved Notre Dame finder I billige restauranter, hvor I kan få en god oplevelse. De finere michelin restauranter findes også her, men her skal I bestille bord. I området finder I også Ïle St. Louis, der er den stille ø midt i Seinen. I kommer over på øen via en lille bro bagved Notre Dame. Her finder I en lille hovedgade fyldt med små og sjove forretninger med alt fra delikatesser til tøj. På øen finder I også den bedste is i Paris.

I må ikke gå glip af en tur til Montmartre, der ligger på det højeste punkt i Paris. Igennem flere århundreder var Montmartre en simpel landsby fyldt med møller og vinmarker og som sørgede for mel til Paris. Men i 1800-tallet blev byen en del af Paris og folk med knap så mange midler flyttede hertil og bydelen udviklede sig til det kunstnermiljø, som Montmartre er kendt for. I dag kan man stadig mærke den unikke atmosfære, når man slentrer igennem de brostensbelagte gader og går forbi de utallige gallerier og kunstmuseer. Place du Tertre er Montmartres centrum, der i dag er en turistmagnet, hvor man kan kigge på de mange sketchtegnere og nyde en kop kaffe på en af de mange caféer. Under besøget er det et must at besøge Sacre Caeur kirken og nyde den helt fantastiske udsigt udover Paris.

Nyd en gåtur fra området ved Centre Pompidou og Les Halles og videre ned af Rue de Rivoli, hvor I finder alle de bedste shoppingmuligheder i byen. Halvvejs møder i det imponerende kunstmuseum Louvre, hvor I hurtigt kan tilbringe en helt dag. Herfra kan I slentre gennem Tuileries haverne, hvor der altid er fyldt med folk uanset årstiden. De smukke haver løber ud i den imponerende Concordeplads, hvorfra I kan fortsætte op mod Champs-Élysées. Undervejs møder I både Grand Palais og Petit Palais inden I når Triumfbuen på toppen.

Udflugter

Paris er fyldt med spændende, smukke og inspirerende oplevelser, men har I lidt ekstra tid, så kan området omkring storbyen ligeledes byde på seværdigheder og forlystelser for hele familien.

Hotellet ligger lige ved RER C og tager I den linie væk fra Paris, kommer I til det imponerende kongeslot Château de Versailles, der blev opført af den franske Solkonge Louis XIV. Det absolutte højdepunkt på det glamourøse slot er den imponerende spejlsal. Parken er ligeledes kæmpestor og flot anlagt. Til højre for hovedbygningen står den berømte Neptun-fontæne, i midten af slotsparken løber Grand Canal, og i parken ses desuden de to mindre palæer, Grand Trianon og Petit Trianon. Det er muligt at tage med det lille tog, der kommer forbi havens seværdigheder.

Det lyserøde prinsesseslot, som markerer indgangen til Disney® Parken, skyder frem for enden af vejen og forventningens glæde stiger med hastig fart, når slottet kommer til syne. Der er ingen tvivl om, at en ferie i Disneyland® Paris er et rent paradis for de fleste børn, men også for jer voksne kommer det indre barn op i jer, når I kører ind igennem det rene eventyrland. Det oprindelige Disneyland er opdelt i fem fantastiske lande, der hver især byder på store oplevelser indenfor det specifikke tema: Main Street U.S.A., Fantasyland, Adventureland, Frontierland og Discoveryland. Besøg også den senere opførte park nr. 2, Walt Disney Studios eller nyd en frokost eller en drink og kig på de mange butikker i Disney Village, hvor I også finder det populære diner-spectacle Buffalo Bill's Wild West Show.

Chantilly er en dejlig og elegant by beliggende 48 km. nord for Paris. I kan nyde en hyggelig gåtur igennem byens gader, men byens største seværdigheder er uden sammenligning byens slot samt de mange grønne områder. Château de Chantilly ligger ca. 2 km. øst for byens centrum og I kan komme dertil ved at gå via Ave. de la Plaine des Aigles. Slottet blev efterladt til forfald lige efter den franske revolution, men blev siden hen atter brugt. De største attraktioner i dag er den imponerende slotspark samt flere fine malerier. Selve slottet består af to sammenhængende bygninger, Petit Château samt Grand Château, der blev genopbygget efter revolutionen og blandt andet var militært hovedkvarter under 1. verdenskrig. I Grand Château finder I i dag et fint museum med imponerende værelser med interieur fra det 19. århundrede. Der hænger også mange interessante malerier på museet bl.a. af Raphael. Gå også ind i Petit Château, hvor højdepunkterne er det imponerende bibliotek samt prinsens lejligheder.

Hotellets placering

Hotel Apogia Paris
14 Boulevard Paul Vaillant Couturier
94200 Ivry Sur Seine

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Padborg/Kruså-grænsen
1.055 km
Puttgarden, Tyskland
1.055 km
Rostock, Tyskland
1.105 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
14:00
Check ud inden kl.
12:00
Nærmeste togstation
Ivry sur seine , 0.5 km
Nærmeste lufthavn
Paris Orly, 12 km
Restaurant
Ja
Hund*
10 EUR pr. dag
Gratis parkering
Ja
Trådløst internet
Ja
Gratis internet
Ja
Etager
6
Byggeår
1988
Renoveret i år
2013
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
1.65 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Person i ekstra opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Byskat (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Weekend i Paris

Romantisk storbyferie

3 dage kun 599,-
Spar op til 366,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

Priser

Normalpris kun 599,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~6,99 år
Gratis i forældres seng

Ung/voksen
14% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +500,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
599
21
599
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV | DEC
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Ankomst fredag

Forlænget weekend i Paris

4 dage kun 899,-
Spar op til 545,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

Priser

Normalpris kun 899,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~6,99 år
Gratis i forældres seng

Ung/voksen
14% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +760,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
899
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV | DEC
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Ankomst torsdag

Inklusiv én 3-retters menu

5 dage kun 1.179,-
Spar op til 1.146,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

Priser

Normalpris kun 1.179,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~6,99 år
Gratis i forældres seng

Ung/voksen
33% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +1.010,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV | DEC
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Ferie i Paris

Moderne hotel i Frankrigs hovedstad

3 dage kun 599,-
Spar op til 376,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

Priser

Mellemsæson kun 599,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~6,99 år
Gratis i forældres seng

Ung/voksen
14% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +500,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
599
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden