Kør-selv ferie til Hotel Apogia Paris

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Apogia Paris

Oplev de smukkeste og mest inspirerende seværdigheder i lysenes by, Paris

 • 1.050 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.050 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.075 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Introduktion

Paris er byernes by. Her kan I nyde alt det bedste af shopping, kunst, kultur, gastronomi, historie og byens utallige seværdigheder. I det sydlige Paris lige ved RER station direkte ind til centrum ligger det 3-stjernede APOGIA Hotel Paris, der er det perfekte udgangspunkt for alle Paris' utallige oplevelser.

Hotellet tilbyder

Det 3-stjernede APOGIA Hotel Paris er beliggende lige syd for Paris i kort afstand til Seinen og nær RER C togstation, som kan tage jer direkte ind til centrum af Paris. Hotellet har egen restaurant, der byder jer velkommen i elegante omgivelser. Her serveres jeres morgenbuffet og om aftenen kan I nyde en middag med fokus på det franske og det italienske køkken. I hotellets lounge bar kan I nyde en drink om aftenen efter en lang dags sightseeing eller en kop kaffe om eftermiddagen, hvor I kan diskutere dagens mange indtryk fra Paris. 

Hotellets reception har åbent 24 timer i døgnet og her kan I få assistance til byens mange seværdigheder. I receptionen kan de desuden være behjælpelige med at booke billetter til traditionelle shows som f.eks. Moulin Rouge og Lido. Der er adgang til gratis internet på hotellet samt gratis aflåst parkering.

Værelser

Alle hotellets værelser er funktionelt indrettede med eget badeværelse med badekar og bruser, air condition, safe, telefon, TV og adgang til gratis WiFi.

Bemærk at

Person i ekstra opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Byskat (person) pr. døgn 1,65 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Père Lachaise kirkegården (8.1 km)

  Père Lachaise er en af de store parisiske kirkegårde. Kirkegården er helt speciel, da den huser en masse berømtheder som for eksempel Oscar Wilde, Marcel Proust, Edith Piaf, Jim Morrison, Moliere, Chopin, Georges Bizet og mange, mange flere. Gå på opdagelse blandt de døde og find ud af, hvor de mange berømtheder ligger begravet i den nok største kirkegård i Paris.

  Père Lachaise kirkegården
 • Eiffeltårnet (10.4 km)

  Tag på storbyferie til den smukke by Paris. I det vestlige Paris ligger Trocadéro og Eiffeltårnet, som bestemt er et besøg værd. Trocadéro-kvarteret er præget af de mange museer og centralt i kvarteret står det imponerende Palais de Chaillot, der bl.a. huser 2 spændende museer. Bygningen er delt i to fløje og på pladsen imellem har I et af de bedste udsigtspunkter til byens vartegn, Eiffeltårnet. Tårnet, der blev bygget til verdensudstillingen i 1889, mødte megen modstand og skulle have været revet ned igen, men står i dag som vartegn for hele Frankrig og er en af de mest besøgte seværdigheder i verden. I kan vælge at køre med elevator op i tårnet og nyde den smukke udsigt over byen, men I kan også springe køen over og kaste jer over tårnets mange populære trappetrin. Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og miniferier. 

  Eiffeltårnet
 • Montmartre og Sacré-Coeur kirken (17.3 km)

  Tilbring nogle dejlige timer i det skønne Montmartre-kvarter. Nyd en gåtur rundt i bydelen, der emmer af ægte parisisk atmosfære. Besøg den smukke hvide kirke Basilique du Sacré-Coeur. Kirken er bygget på Paris’ højeste punkt, og den hvide kuppel er synlig over det meste af byen. (Er I dårligt gående kan I tage kabelbanen op til kirken mod et tillæg). Gå rundt i de smalle gader, se det lille torv Place du Tertre, hvor mange kunstnere og malere holder til og gå forbi Rue des Saules med Restaurant Lapin Agil og Paris’ eneste vinmark.

  Montmartre og Sacré-Coeur kirken
  Det skønne Montmartre-kvarter Paris
 • Katakomberne (5.9 km)

  Tag på bilferie sydpå og oplev Paris på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Oplev Paris i eget tempo og parkér bilen og tag metroen. Det er nemt at komme rundt i Paris under jorden og tæt på Denfert-Rochereau metrostation ligger døden og venter, også under jorden! Tag hele familien med ned under jorden og besøg de uhyggelige katakomber i den fugtige og kolde parisiske underverden, hvor der mest af alt lugter af muggen kælder. Der er ca. 1,7 km tunnel tilgængelig for turister, ud af et gangsystem på over imponerende 280 km. De dødes rige ligger også og venter med kranier og knogler i rækkevis, der stammer fra døde franskmænd, kvinder og børn, meget morbidt og makabert, men dødspændende. Find en billig vinterferie eller sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og oplev hvad der gemmer sig under gaderne i Paris.

  Katakomberne
  Katakomberrne i Paris hører til de mere uhyggelige seværdigheder.
 • Invalidekirken (9.1 km)

  Hôtel National des Invalides er en sand perle, som er museer og monumenter, der alle relaterer til fransk militærhistorie. Musée de l´Armée, som er en del af dette enorme kompleks, har en ganske uovertruffen samling af rustninger og våben op igennem tiderne blandet med videoer og fortællinger om historien bag Frankrigs militære udvikling. Museets samling af krigskunst hører også til en af de absolut største og mest anerkendte i verden. Træk med det samme også en billet til at se Dôme des Invalides, hvor alle de franske krigshelte er begravet, hvilket også inkluderer Napoleon Bonaparte I – et imponerende mausoleum og en stor hyldest til Frankrigs helte. Er man både til franske fristelser og uovertruffen militærhistorie, så er storbyferie i Paris ikke til at komme udenom!

  Invalidekirken
Vis flere

Kort

APOGIA Hotel Paris
14 Boulevard Paul Vaillant Couturier 94200 Ivry Sur Seine

Priser fra 619,-

Spar op til 311,-