Kør-selv ferie til ECONTEL HOTEL Berlin Charlottenburg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

Tag på storbyferie i historiske Berlin til en fordelagtig pris.

God beliggenhed vest for Berlins centrum
Roligt udgangspunkt for en storbyferie i Berlin
Fantastisk sightseeing i den tyske hovedstad
 • 430 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 390 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 230 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Dette hotel tilbyder en rolig base for et spændende ophold i Berlin. Beliggende vest for Berlins hjerte, i Charlottenburg-bydelen, med kort afstand til både Schloss Charlottenburg, Spree-floden, Kurfürstendamm og Berlin Zoo, er der mange spændende oplevelser lige i nærheden. Samtidig er der blot nogle få hundrede meter til metrostationen, hvorfra I let og hurtigt kommer videre ind til hjertet af Berlin.

Hotellet tilbyder

Start dagen med morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant. Om aftenen har restauranten et fast tilbud med salatbar hele ugen, og derudover serveres traditionelle berlinske og brandenburgske – såvel som internationale - specialiteter torsdag til søndag. 

Hotellets hyggelige bar, som åbner kl. 17.00, tilbyder en lang række af spændende ølvarianter, samt kaffe og forskellige drinks i en rar atmosfære.

Der er mulighed for at leje cykler ved hotellet. Der findes en internetstation i lobbyen, som gæster frit kan benytte, ligesom der er gratis trådløst internet til rådighed. Der er privat parkering i hotellets parkeringskælder mod et mindre gebyr.

Værelser

Hotellet har i alt 205 behagelige værelser, som alle er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, fladskærms-TV, safe, garderobe og et skrivebord.  

De komfortable Best Price-værelser er primært placeret på 1. og 2. sal og fås som både dobbelt- og enkeltværelser. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger. Alle dobbeltværelserne er udstyret med to enkeltsenge.

Bemærk at

Kun børn under 12 må sove i ekstra sengen. Ekstra sengene er ikke egnet til voksne.

Vis flere

Værd at se

 • Schloss Charlottenburg (1.7 km)

  Vest for Berlins centrum i bydelen Charlottenburg ligger det imponerende Schloss Charlottenburg, som blev bygget i slutningen af det 17. - og kraftigt udvidet i det 18. århundrede. Slottet er opkaldt efter Sophie Charlotte, Friedrich I’s dronning og blev bygget som parrets sommerresidens. Umiddelbart bag slottet er anlagt en overdådig barokhave, som efter ødelæggelser under 2. Verdenskrig blev rekonstrueret midt i 1900-tallet.

  Schloss Charlottenburg
  Schloss Charlottenburg og den tilhørende smukke barokhave ligger vest for Berlin centrum
 • Zoologischer Garten Berlin (3.2 km)

  Berlin Zoo er Tysklands ældste zoologiske have og blev oprindeligt anlagt i 1844. I dag byder parken på mere end 13.000 dyr og 1.400 arter fordelt over et kæmpe areal i bydelen Charlottenburg, vest for Berlins centrum.

  Zoologischer Garten Berlin
  En af chimpanserne i Berlin Zoo, hvor I også kan se 1400 andre arter.
 • Siegessäule (3.8 km)

  Oplev med egne øjne Siegessäule med sejrsgudinden, som står i den store rundkørsel i Berlin Mitte. Søjlen har siden 1873 stået som et symbol på krigen mellem Danmark, Østrig og Preussen i 1864 (Slaget ved Dybbøl), da Danmark tabte Slesvig, Lauenburg og Holsten. Under 2. Verdenskrig blev søjlen delvist ødelagt og den dag i dag kan man stadig se skudhullerne i monumentets fod.

  Siegessäule
  Den berømte Siegessäule er ikke mindst interessant med danske øjne
 • Rigsdagen (5.9 km)

  Rigsdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, som ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under Den Kolde Krig lå bygningen i Vestberlin og Berlinmuren løb direkte bag Rigsdagen, som på det tidspunkt stod øde og forladt hen. Bombardementer under 2. verdenskrig lagde bygningen i ruiner, men i 1990 blev bygningen total genopbygget og fik en storslået glaskuppel på taget. Snyd ikke jer selv for en tur op i kuplen, hvorfra I kan kigge ned i parlamentssalen samt nyde en helt fantastisk udsigt ud over Berlin.

  Rigsdagen
  Tysklands parlamentsbygning, Rigsdagen eller på tysk Reichstag
 • Brandenburger Tor (5.7 km)

  Tag på en familieferie til Tyskland og oplev alle Berlins seværdigheder. Find Danmarks billigste priser på weekendophold i i Berlin hos Risskov Bilferie og læg vejen forbi Brandenburger Tor som er den mest imponerende og den sidste bevarede byport i Berlin. Der var oprindeligt 18 byporte på den gamle toldmur, som stod i byen fra det 18. århundrede frem til midten af det 19. århundrede. Carl Gotthard Langhans byggede den 26 meter høje port tilbage i 1789-91 efter græsk forbillede. På toppen af Brandenburger Tor står en 6 meter høj statue af en stridsvogn og i porthusene kan I se to store statuer - i den ene står guden Mars med sværdet og i den anden Minerva med lansen. Porten ligger for enden af de to boulevarder, Unter den Linden og Straße des 17. Juni. Find børnevenlige hoteller i Berlin og tag på en rigtig storbyferie med familien. 

  Brandenburger Tor
  Brandenburger Tor er den sidste stående byport i Berlin.
 • Deutsches Technikmuseum Berlin (7.4 km)

  Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet for de lidt større børn og voksne. Men ikke desto mindre er det en usædvanlig oplevelsesrejse i teknikkens verden, som indebærer dampmaskiner, damplokomotiver, flyvemaskiner, computere og en masse andre teknologiformer. En god blanding af ældre og nyere teknologier, og så er der også en masse ting, der kan afprøves. Der er mere end 26.000 kvadratmeters udstilling, så der er rigeligt at gå i gang med, hvis der er interesse i at finde ud af, hvordan tingene virker.

  Deutsches Technikmuseum Berlin
  Museet gemmer på mange ´tekniske´ oplevelser.
 • Berlinmuren (7.7 km)

  Berlinmuren var ca. 43 km lang og 3,6 meter høj og delte Vest- og Østtyskland fra 1961 frem til 1989, da Berlin atter blev genforenet. I dag er der ikke meget tilbage af Berlinmuren, men der er markeringer rundt omkring, hvor muren har stået. Oplev Berlin med Risskov Bilferie på et billigt weekendophold i den store by. Oplagt til en lille familieferie fyldt med spændende oplevelser. Der er kun omkring 1,5 km tilbage af muren, også kaldet ´East Side Gallery´, som ligger ved Muehlenstrasse. Men det bedste sted at opleve muren er ved mindesmærket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111 – tag U-bahn til ´Nordbahnhof Station´. Tag på ferie med børn og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og oplev byen i et familietempo.

  Berlinmuren
  Et vigtigt stykke historie gemmer sig rundt omkring i Berlin.
 • Checkpoint Charlie (7.4 km)

  Da Berlin var delt i øst og vest fra 1945 til 1989 var Checkpoint Charlie en af de mest kendte grænseovergange. Fornemmelsen af den kolde krig kommer tydeligt frem ved Checkpont Charlie. Selvom navnet lyder fint og glamourøst, så betyder Checkpoint Charlie faktisk bare Kontrolpunkt "C". Her berettes om en række spektakulære flugtforsøg fra den østlige del til den vestlige del af byen, som desværre kostede flere mennesker livet. Checkpoint Charlie blev nedlagt den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands genforening. Ved grænseovergangen ligger et spændende museum med en omfattende samling af billeder, fotos, avisudklip, film og andre ting, som dokumenterer og fortæller om Berlinmuren og de mange flugtforsøg over muren. Det er på én gang spændende og skræmmende.

  Checkpoint Charlie
  Checkpoint Charlie er en Berlins mest berømte attraktioner.
 • AquaDom & Sealife Berlin (8.0 km)

  Det store AquaDom & Sealife Berlin er et kæmpe akvarium med 35 tanke fyldt med hajer, søstjerner, blæksprutter og mange tusindvis af forskellige fiskearter. AquaDom er den største cylindertank i verden, der indeholder mere end 1 million liter vand samt koralrev og hundredvis af fisk. Cylinderen virker som en elevator og fragter de besøgende op gennem et væld af fisk, som rent faktisk svømmer lige ved siden af. Tag en billig miniferie eller et weekendophold i Berlin og besøg AquaDom & Sealife Berlin og nyd det fascinerende syn - det er en spændende oplevelse både for voksne og børn og netop AquaDom vil være en sjov måde at afslutte besøget i Sealife Berlin.

  AquaDom & Sealife Berlin
  AquaDom & Sealife Berlin er en oplevelse for voksne og børn.
 • Fjernsynstårnet (9.1 km)

  Besøg Berlins arkitektoniske vartegn, Fjernsynstårnet, der er 368 meter højt og kan ses fra hele byen. Restauranten og kuplen øverst i tårnet giver et fantastisk 360 graders udsyn over den tyske hovedstad. Årligt besøger omkring 1.2 millioner mennesker Fjernsynstårnet, og det er derfor et af de vigtigste turistmål i Berlin. 

  Fjernsynstårnet blev bygget i 1950'erne på byens mest kendte plads, Alexanderplatz. Datidens begejstring for rumfart og raketter ses tydeligt i arkitekturen og noget af inspirationen til tårnet kommer da også fra den sovjetiske satelit Sputnik. Den dag i dag bruges Fjernsynstårnet stadig som TV tårn og ca. 60 TV- og radiokanaler udsendes fra tårnet. 

  Fjernsynstårnet kan besøges mod betaling og ønsker I at spise middag i restauranten er det en god idé at bestille bord på forhånd.

  Fjernsynstårnet
  Det berømte TV-tårn på ca. 368 meter er nemt at få øje på.
Vis flere

Kort

AMBER ECONTEL Berlin
Sömmeringstraße 24-26, 10589 Berlin

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Komfort dobbeltværelse
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat