Miniferie i Karlstad på Good Morning Karlstad City

Dansk | DKK

Good Morning Karlstad City

Bo midt i Karlstad med masser af shopping, kultur og historie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Perfekt beliggenhed i Karlstad
 • Tæt på offentlig transport
 • Shopping og natteliv lige rundt om hjørnet
167,-
3~6 dage fra
869,-

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Karlstad

3 dage
Kun 869,- / spar op til 121,-
SPAR
4 dage
Kun 1.289,- / spar op til 117,-
SPAR
5 dage
Kun 1.719,- / spar op til 102,-
SPAR
6 dage
Kun 2.069,- / spar op til 168,-
SPAR
Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 2 x kaffe
 • 1 x kold platte
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Velkommen til Good Morning Karlstad City, som har en central beliggenhed midt i Karlstad centrum, tæt på shopping, natteliv og seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Good Morning Karlstad City er beliggende nær ’Stora Torget’ i Karlstad, midt mellem byens mange varierede muligheder af shopping, aktiviteter og mad.

Hotellets faciliteter og værelser er stilfuldt og moderne indrettet og gør det til en behagelig base for opholdet. Receptionen er bemandet døgnet rundt, og her der der også mulighed for, at bestille vaskeservice og morgenmadspose samt låne strygebræt- og jern og en hårtørrer.

Morgenmaden serveres på hotellets 3. sal og er inkluderet i opholdet. Hotellet har ikke egen restaurant, men der kan købes enkle måltider i loungen i lobbyen. I lobbyen findes desuden også en hyggelig bar som serverer øl, vin og forskellige andre drikkevarer.

Karlstad er en levende by, beliggende i det naturskønne Värmland, og byder på masser af udendørsaktiviteter, kulturelle oplevelser og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. Nöjesfabrikken, tag et spil bowling og nyd en god middag. Gå en tur rundt i den smukke bypark som huser over 800 arter af buske, træer og blomster, eller tag en slentretur ad byens gamle stenbro, som er Sveriges ældste af slagsen. Broen har hele 12 hvælvinger og måler 168 meter i bredden.

For de der ønsker at nyde længere vandreture er der både vandrestier og motionsbaner ved ’Skutberget’. Golfinteresserede kan tage en runde på Karlstads golfklub eller ved Hammarö GK.

Er I mere til kultur og historie kan det varmt anbefales at besøge Wermland Opera eller Gustaf Frödings barndomshjem og mindehave, Alsters herregård, hvor I både kan se herregården, ose i håndværksbutikken, se udstillinger i kunstgallerierne, høre historier om Frödings liv på en guidet tur og nyde en god omgang hjemmelavet mad. I kan også besøge Lars Lerin-museet med kunsthal og gallerier eller kigge forbi og se udstillingerne på Värmlands Museum .

Dyrker I fitness og ønsker at vedligeholde formerne under ferien kan der købes billetter til det nærmeste SATS fitness center for 90 SEK.

Karlstads togstation ligger ca. 500 m fra hotellet og der er offentlig parkering på gaden mod gebyr.

Værelser

Good Morning Karlstad City har i alt 61 værelser og tilbyder overnatning i enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning. Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet og udstyret med komfortable senge med allerivenligt sengetøj, skrivebord, TV og telefon.

Enkeltværelserne er ca. 12 m² store og er indrettet med en 120cm seng. Dobbeltværelserne er ca. 15 m² og er indrettet med en 160cm dobbeltseng, eller to enkeltsenge på hver 90cm. Og dobbeltværelserne med en ekstra opredning er ca. 24 m² store og er indrettet med en 160cm seng samt en ekstra seng.

Det er tilladt at medbringe husdyr mod et ekstra gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

250 km fra
Göteborg, Sverige
470 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Karlstad (2.9km)

Tag på en kør-selv ferie til vores naboer i Sverige. Find en familievenlig tur med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og oplev den smukke natur og charmerende byer som Sverige har at byde på . På den nordlige side af Vänern ligger regionshovedstaden Karlstad. Rejser I med børn, anbefales et besøg i Mariebergsskogen, Karlstads bypark. Her kan I opleve dyr, natur, kultur og lade børnene lege på legepladsen. I sommerperioden er der mange gode steder at svømme ved søen Vänern og floden Klarälven. Ønsker I at tage på shoppetur, så ligger der mange gode butikker i centrum af Karlstad. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller og nyd en aktiv ferie, med shopping og seværdigheder og kør-selv til Karlstad med Risskov Bilferie.

Kristinehamn (42.4km)

Kristinehamn er en svensk by i Värmland, som har meget at byde på. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til det smukke Värmland. I centrum finder I caféer, restauranter og butikker samt den smukke Varnan-flod. Fra centrum kan I hoppe på en turbåd, der fører dig ud i skærgården, eller I kan tage med det historiske skib Christine af Bro. Byen har flere vandre- og cykelstier, herunder den 30 km lange Järnleden, der stammer fra Gustav Vasas tid. Der er også en bred vifte af kunst og kultur. Gå ikke glip af en af verdens største Picasso-skulpturer i Kristinehamn! Kristinehamn Kunstmuseum tilbyder også spændende udstillinger. Kør-selv til Kritinehamn på en rigtig familieferie, også med børnevenlige hoteller, og find det hele hos Risskov Bilferie.

Kristinehamns Golfklub (43.1km)

Find en billig ferie til Kristineham i Värmland, Sverige og få lidt golfferie med i købet. Husk derfor golfskoene og tag turen til Kristinehamns Golfklub, hvor der ligger en 18-hullers golfbane omgivet af fantastisk natur. Banen er beliggende i en smuk park og skov, hvor I kan spille golf og nyde de naturskønne omgivelser. Banen er relativt enkelt for begyndere, men kan også være udfordrende for avancerede spillere. Absolut en anbefalet udflugt til golfspillere! Find et billigt weekendophold, eller brug lidt længere tid på at udforske området med familien. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd familieferien, måske blandet med lidt golfferie oven i hatten.

Niklasdams trädgård - Pelargon Museum (41.2km)

Kun 10 km nord for Kristinehamn ligger Niklasdams have med et smukt pelargonmuseum. I et drivhus er der over 400 forskellige pelargon-arter. Der er også en café, hvor I har chancen for at smage pelargon kage!

Klässbol Linneväveri (64km)

Tag på ferie i egen bil og oplev Värmland i Sverige, de mange søer og den smukke natur. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted i eget tempo på en familieferie i det svenske. Tag en tur til Klässbol Linneväveri, hvor duge og servietter er vævet efter traditionelle teknikker. Væveriet blev grundlagt af Hjalmar Johansson i begyndelsen af 1900'erne og har siden fortsatte som en familievirksomhed. Siden 1970'erne har Klässbol været leverandør til det svenske hof og i 1991 blev bordene til Nobelprisfesten dækket med duge fra væveriet. Fabrikken i Klässbol er åben for besøgende året rundt. Find også børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og så er det bare med at komme i gang med at udforske.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Lundsbrunn Resort och Spa

Inkl. halvpension

Vänern

Spaophold i smukke Lundsbrunn

Kvalitetstid - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • entré til spa
 • Badekåbe og tøfler på værelset

978,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Hyggeligt spahotel omgivet af skøn natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i Sörbodal

Skara Konsthotell

Inkl. halvpension

Vestre Götaland

Kunst og stil i Skara

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til motion og afslapningsområde

409,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Oplev historiske Skara

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Bellevue Hjo

Inkl. dagens ret

Vättern

Ved Vätterns strand

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

621,-
Kun
579,-

Vis kort

Hjo - træbyen ved Vättern

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat