Wellnessferie i Toscana på Grand Hotel Impero Spa & Resort

Dansk | DKK

Grand Hotel Impero Spa & Resort

Smukt villahotel med wellness og autentisk mad, omgivet af skøn natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyligt renoveret villahotel i Toscana
 • Bo mellem havet og bjergene i Amiata-regionen
 • Billig ferie med spa, afslapning og udsøgt mad
858,-
5~8 dage fra
1.819,-

Inkl. smagsprøve på lokale produkter

Oplev smukke Toscana

5 dage
Fra 1.819,- / spar op til 496,-
SPAR
6 dage
Fra 2.259,- / spar op til 604,-
SPAR
7 dage
Fra 2.699,- / spar op til 721,-
SPAR
8 dage
Fra 3.119,- / spar op til 858,-
SPAR
* Pris pr. person i classic dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • 1 x smagsprøve på lokale produkter
Risskov Pakken

Tag på en skøn og afslappende ferie i Toscanas historiske landskaber, og nyd et ophold med wellness, autentisk lokal mad og masser af smukke naturoplevelser og spændende bybesøg. Velkommen til Grand Hotel Impero Spa & Resort!

Hotellet tilbyder

Dette smukke villahotel ligger i et lækkert parkområde, i gåafstand fra centrum i byen, Castel del Piano, ved foden af Amiata-bjerget. Her bor I mellem havet og bjergene i Toscana - ikke langt fra det maleriske UNESCO-listede dalområde, Val d’Orcia.

Bygningen, som stammer tilbage fra 1960, er renoveret i 2016, og tilbyder moderne, indbydende og afslappende rammer for opholdet, hvor der både er autentisk mad og lækker wellness på programmet.

I løbet af opholdet har I mulighed for, at nyde en eksklusiv prøvesmagning af udvalgte lokale gourmetsmage, såsom Grappa, honning og Pecorino-ost.

I hotellets wellnessområde kan I slappe af med både aroma,- farve- og musikterapi, sauna og dampbad samt hydromassage og boblebad. Derudover tilbydes et godt udvalg af lækre massage- og spabehandlinger.

Der mulighed for at leje cykler på hotellet, så I let kommer ud i de rullende, historiske landskaber som kendetegner denne del af Toscana.

Hver morgen serveres en dejlig morgenbuffet, som giver jer en god start på dagen. Om aftenen kan I nyde et udvalg af lokale og regionale retter fra det autentiske italienske køkken, i hotellets stemningsfulde restaurant.

Der kan parkeres gratis ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 39 moderne indrettede værelser, og der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser og junior suites. Der er mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger på dobbeltværelser og junior suites.

Samtlige værelser har eget badeværelse, og er udstyret med hårtørrer, air condition, behagelige senge, skrivebord, minibar, sikkerhedsboks, telefon og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1575 km fra
Rostock, Tyskland
1675 km fra
Puttgarden, Tyskland
1700 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Castel del Piano (12km)

Besøg den lille hyggelige by Castel del Piano, som er en toscansk landsby. Byen er smukt beliggende på en bjergtop og har udsyn over det toscanske landskab. Den gamle bydel, med byporte og mure, er helt intakt. Her finder I også middelalderlige vaskehuse, smalle gader/gyder, maleriske dør- og vinduespartier og en helt utrolig stemning om aftenen.

Den specielle gullige belysning er i det hele taget med til at forstærke den hyggelige aftenstemning i hele byen, specielt på den store plads med de 2 fontæner foran rådhuset. Hen på aftenen samles både unge og ældre på byens pladser og små torve. Her bliver snakket, spillet skak, set fodbold, drukket vin og dagens små og store begivenheder bliver vendt på barerne og caféerne. I kan nyde en kop espresso eller sambucca en lun sommeraften og opleve hele denne fantastiske stemning. Et lille tip, hvis I skal ud at spise, er at iagttage de lokale og se hvor de går hen og spiser. Her er det ofte både billigere og bedre.

Monte Amiata (15.7km)

Bjerget er af vulkansk oprindelse og det eneste af slagsen i Toscana. Det 1738 meter høje bjerg ligger i et ældre kalk- og sandstensområde. Her findes en særlig og varieret flora og fauna. Bjerget er beklædt med løvtræer, især ægte kastanietræer. Rundt omkring på bjerget ligger kæmpestore lavablokke, som er slynget ud fra vulkanen under fortidens udbrud, hvilket er med til at give området et helt specielt præg. På vej op ad bjerget ligger forskellige madboder samt souvenir butikker. Monte Amiata er om vinteren et godt sted at stå på ski.

Bagni di San Fillippo (28.4km)

En bilferie i Europa gemmer altid på en masse oplevelser. Så nyd en billig weekendferie i Toscana, Italien. Besøg den gamle kurby Bagni di San Fillippo som på det mest bestemte kan anbefales til en udflugt. Her kan I gå en tur i den smukke skov og se det hvide vandfald " Fosso dell'Acqua Bianca". Her har vandet dannet drypstenslignende formationer og masser af naturlige bassiner, hvor I gratis kan bade i det "helsebringende" vand. Et meget særpræget og smukt sted. Forkæl dig selv med en forkælelsestur og oplev det smukke Toscana i Italien og få lidt wellnessferie med samtidig.

Chianciano Terme (47.1km)

Chianciano Terme er en udsøgt kurby beliggende i det sydlige Toscana. Byen ligger 550 m. over vandoverfladen og tilbyder utallige kurbade, da vandet her siges at have en helende effekt. Byen er omgivet af den smukkeste natur med utallige grønne områder og den betragtes i dag som et af de bedste kursteder i Europa.

Nyd en gåtur i den gamle bydel, hvor I kan suge til jer af den italienske stemning og nyde de mange spændende bygninger. Den gamle bydel er beliggende på en lille bakketop og nyder godt af en charme og atmosfære, som kun findes i Italien. Dele af den gamle bymur kan stadigvæk ses og I bør også kigge forbi klokketårn fra Middelalderen.

Den lille by ligger i smukke omgivelser og I kan bevæge jer ud på ruter i naturen, som er som skabt til enhver naturelsker. Der er utallige muligheder både hvis I ønsker at vandre eller I kan tage cyklerne med på ferien og virkelig udforske det særprægede landskab.

Montepulciano (45.5km)

Vinbyen Montepulciano er bestemt et besøg værd. Byen er en af Toscanas højest beliggende middelalderbyer, bygget på en smal vulkansk højderyg. Et besøg i en af Toscanas mest berømte vinbyer inkluderer smagsprøve på den berømte Vino Nobile di Montepulciano.

Grotte di Castro (57.2km)

Grotte, eller ´grotte´ på italiensk refererer til de mange grotter der er i klippen, hvor byen er anlagt og ´di Castro´ henviser til Hertugen af Castro, som regerede i byen i det 16. århundrede. Grotte di Castro er en charmerende lille by med en lang og spændende historie.

En af de mange ting, som byen er berømt for, er dens ´Sagra della Patata´, eller kartoffelfestivalen, som en sand madfestival, dedikeret til de produkter, der har været tradition for at dyrke i området. En gastronomisk festival, der bestemt også tiltrækker mange madglade turister – kartoffelfestivallen afholdes i august.

De etruskiske begravelsespladser, La Pianezza og Vigna La Piazza, der daterer tilbage fra mellem det 7. og 5. århundrede f.Kr. ligger lidt udenfor byen, men det gør San Pietro Kirke til gengæld ikke. Den stammer fra ca. år ​​1118 men blev ombygget i 1739 og har et barokt højalteret og gemmer også på Kardinal Carlo Salottis grav. Palazzo Comunale, angiveligt tegnet af arkitekten Vignola , huser i dag Museo Archeologico e delle Tradizioni Popolari med etruskiske fund fra begravelsespladserne, en spændende historisk oplevelse.

Lago Bolsena (69.1km)

Tag på opdagelse i Italien find en billig sommerferie sydpå eller måske bare et billigt weekendophold for hele familien. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Lago di Bolsena. Da byen Velzna blev besejret af romerne 264 f.Kr. var indbyggere tvunget til at flygte og slå sig ned ved søen Bolsena, hvor de byggede byen Volsinii Novi. I dag hedder denne by Bolsena, og de to steder er forbundet via en smuk rute med flere historiske etruskiske og romerske steder på vejen. Dette er en rejse gennem skov og dyrkede marker på vulkanske bakker. Søen Bolsena er bestemt et besøg værd og byder på smukke udsigter. Find også billige weekendophold i Italien hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Puccini

Bestil inden 01.06

Toscana

Bliv længe og spar

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

4.879,-
Fra kun
2.619,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse

Grand Hotel Plaza

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Toscana

Termalby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x cappuccino
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

466,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Kurby i Toscana

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat