Tag på kør-selv ferie til Hotel Aux 2 Roses

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Aux 2 Roses

Bo i den unikke befæstningsby Neuf-Brisach

 • 925 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 900 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Parkering mod gebyr

Om hotellet

Centralt beliggende i den unikke landsby Neuf-Brisach i smukke Alsace ligger Hotel Aux 2 Roses. Her kan I bo på et hyggeligt hotel i historiske omgivelse og med kort afstand til de spændende seværdigheder i Alsace.

Hotellet tilbyder

I hotellets hyggelige restaurant er der en varm og indbydende stemning. På væggene hænger billeder med motiver fra smukke Alsace og regionens vin traditioner. Her kan I få et godt måltid mad baseret på traditionelle retter fra Alsace regionen. Om sommeren kan I nyde maden og et glas vin på terrassen i gårdhaven, som er dekoreret med velduftende blomster, træer og buske. Restauranten er åben om aftenen alle ugens dage fra april til december og på hverdagsaftener fra januar til marts. Det er ikke muligt at spise frokost på hotellet.

I kan nyde et godt glas vin i baren og i opholdstuen kan I se tv eller læse en god bog. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet og der er elevator til alle etager. Der er gratis parkering på parkeringsplads ved hotellet eller mulighed for at parkere i garage mod gebyr. Hotellet råder over 5 cykler, som I kan leje til en cykeltur rundt i byen.

Værelserne

Hotellet råder over 42 komfortable værelser, som er udstyret med enten Twin-beds eller dobbeltseng og det er muligt at få 2 opredninger på værelset. Alle værelser har tv og adgang til eget toilet og bad med hårtørre. Alle værelser er røgfrie. Standard værelserne er 14 m2 mens komfort værelserne er 20 m2.

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 0,9 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Der er gratis parkering på parkeringsplads ved hotellet eller mulighed for at parkere i garage mod gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Château Hohlandsbourg (32.3 km)

  Lidt uden for Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en bjergtinde med en enestående panoramaudsigt over Alsace og Vosges-bjergene. I godt vejr er det muligt at se domkirkens spir og de schweiziske alper fra slottet, som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, hvor det var hjemsted for den Habsburgske slægt, som var en del af Europas største fyrstehus. Slottet er blevet restaureret og er i dag et center for kulturel udvikling. Slottet kan besøges og det er dermed lagt op til en spændende slotsoplevelse med en fantastisk udsigt for hele familien.

  Château Hohlandsbourg
  Besøg det flotte Hohlandsbourgslot og nyd den flotte udsigt over bjergene.
 • Turckheim (26.0 km)

  Turckheim er en hyggelig by beliggende i Alsace lige vest for Colmar og på områdets smukke vinrute. I den hyggelige by er der flere gåture, som I kan bevæge jer ud på, som giver jer et fint billede af byen. I kan tage den høje rute, hvor I fra en bakketop kan gå og nyde udsigten over byens tage. Da Turckheim er en vinby er det også oplagt at gå en tur og kigge nærmere på de mange vinmarker, der omkranser byen. I kan også nyde et glas af den gode vin på et af de mange serveringssteder. Når I bevæger jer rundt i byen er det også oplagt at tage et nærmere kig på byens mange smukke og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, der tidligere blev brugt som handelspunkt hovedsageligt med handler med Schweiz. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene igennem på vej mod bålet. Tag også turen forbi det fine rådhus, der stammer tilbage fra det 17. århundrede.

  Turckheim
 • Vinruten i Alsace (26.5 km)

  En dejlig udflugt er at køre en tur på den såkaldte vinrute, hvor I kan stoppe I de mange traditionelle landsbyer på vejen; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finder I vinudsalg, gode restauranter og smukke bindingsværkshuse. Riquewihr er den måske mest fortryllende by på vinruten. Volde fra middelalderen afgrænser byen med sine labyrintiske gader, gemte baggårde og bindingsværkshuse. I Hunawihr finder I en storkepark, som også er et besøg værd. Storken er et vigtigt symbol i Alsace, og siges at bringe lykke og babyer. I en periode faldt storkebestanden i Alsace og man gør nu meget for at bibeholde bestanden, som igen er anseelig.

  Vinruten i Alsace
Vis flere

Kort

Hotel Aux 2 Roses
Rue de Strasbourg 11 68600 NEUF BRISACH

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Opholdet på Hotel Aux 2 Roses var en super oplevelse. Det var utrolig spændende sådan at bo inde i en fæstningsby med så meget historie og de omkringliggende byer såsom Colmar og Kaysersberg var helt fantsstiske. Det er bestemt ikke sidste gang vi har været der!..."
  Anne-Sophie Fugl fra Frederiksberg

Priser fra 649,-

Spar op til 33,-