Kør-selv til Hotell Gästis på et weekendophold med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotell Gästis

Tag et weekendophold med familien på det historiske spa-hotel i Varberg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Indkvartering i smukke bygninger fra det 18. århundrede
 • Spa med varmt og koldt bad, dampbad og behandlinger
 • Restaurant med fokus på lokalt producerede råvarer
900,-
3~4 dage fra
1.289,-

Inkl. halvpension

Wellness i Sverige

3 dage
Fra 1.289,- / spar op til 629,-
SPAR
4 dage
Fra 1.929,- / spar op til 900,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • 2 x entré til spa
Risskov Pakken

Hotell Gästis tilbyder en unik oplevelse med charmerende, hyggelige værelser samt Leninbadet, der byder på varme og kolde bade, dampbadstuer og forskellige spa-behandlinger. Hotellet har en perfekt beliggenhed, kun en kort gåtur fra strandpromenaden, hvor I blandt andet finder det berømte udendørs badehus samt flere badeområder. Hotellet ligger også tæt på Varberg Torg, hvor der er restauranter, caféer og butikker.

Hotellet tilbyder

Hotell Gästis tilbyder overnatning i tre smukke huse fra det 18. århundrede med en helt unik atmosfære. I Torellska huset ligger hotellets reception, morgenmadsrestaurant, Lenin-badet samt en velassorteret bar, der serverer drinks og lette måltider. Villa Gästis har en række charmerende hotelværelser, enkelte med balkon. I Ehrenpohlska-huset huser udover hotelværelser også hotellets restaurant, hvor middagen serveres med udsigt over Brunnsparken.

På Hotell Gästis vil I med det samme kunne føle jer hjemme og samtidig få mulighed for at slappe af i de dejlige værelser. Hotellet er kendt for sit Leninbad som ligger i kælderen med det hvælvede loft. Her ligger der et kopi af Lenins yndlingsbad i Skt. Petersborg. Et magisk sted med blå fliser, stearinlys og kunst, som er med til at skabe en helt unik atmosfære. Her kan I nyde de varme og kolde bade, slappe af i dampsaunaen eller med et fodbad og nyde forskellige spa-behandlinger og forfriskninger.

I loungen i Torellska serveres der en skøn morgenbuffet og restaurant Gästis Kafé & Matsalar, som er kendt i området, kan I nyde en god morgenbuffet som start på dagen. Restauranten er kendt i området og tilbyder mad fremstillet med lokalt produceret friske råvarer og tilbyder retter, der tager højde for både dem som er glade for kød, som vegetarer og veganere. Hvis I også spiser frokost eller aftensmad på hotellet eller bare gerne vil have en kop kaffe, er der 10% rabat. Ved siden af receptionen ligger der en bar, hvor I kan nyde en drink og nogle snacks samt enkle og lettere retter.

Hotellet har flere charmerende lokaler. Slap af i de behagelige  lænestole, oplev den specielle rygesalon og kig rundt og nyd de mange indvendige detaljer, som er med til at gøre hotellet både charmerende og hyggeligt.
Der er adgang til wifi på hotellet.

Værelser

Hotell Gästis har i alt 70 værelser i forskellige størrelser og stilarter fordelt over tre bygninger. Alle værelserne er behageligt indrettede med en blanding af antikke og nye møbler, hvor nogle af dem er lavet af en lokal snedker. Hotellet blander en hyggelig atmosfære med moderne hotelfaciliteter såsom badeværelser med hvide kakler, brusebad, toilet og komfortable senge. I receptionen er der en liste over ting, som I gratis kan låne, herunder strygejern, brætspil, tennisketchere og meget mere.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

80 km fra
Göteborg, Sverige
160 km fra
Helsingborg, Sverige 
250 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Varberg Fæstning (0.5km)

Varberg Fæstning er en af de helt store turistattraktioner og absolut et besøg værd. Oplev fæstningens 700 års historie på nært hold blandt kanonkugler og fangehuller. Der arrangeres desuden mange familieaktiviteter på museet, og om sommeren er der også rundvisninger, der iscenesætter, hvordan livet på fæstningen foregik.

Varberg Fæstning blev bygget af den danske hertug Jakob Nielsen i slutningen af 1200-tallet. Fæstningen vidner derfor om de tætte bånd, der var mellem Danmark og Sverige allerede dengang. I begyndelsen af 1600-tallet ombyggede den danske konge, Christian IV, fæstningen til et mere tidssvarende og moderne forsvarsanlæg.

Björnhults Golfklub (33.9km)

Tag på en kør-selv ferie til Halland, Sverige og pak golfkøllerne med på turen. Halland har nemlig mere end 30 golfklubber. Björnhults Golfklub er et af Hallands største golfanlæg med en både flot og praktisk beliggenhed mellem Falkenberg og Varberg. Afslut golfrunden med et besøg på klubbens herlige restaurant. Find en aktiv ferie med golf på programmet hos Risskov Bilferie.

Falkenberg (34.8km)

Falkenberg er en charmerende by med 25.000 indbyggere, og hvor de ældste bygninger stammer fra 1200-tallet. Om sommeren summer det af aktivitet, men også resten af året kan være en hyggelig oplevelse. Flere af husene i byen er malet i glade farver.

Skrea Strand (38.8km)

I Falkenberg findes der over 13 kilometer sandstrand og yderligere 40 kilometer klippestrand. Den største og mest populære strand er den 2 kilometer lange Skrea Strand, hvor I langs vandet finder en række små spisesteder og kiosker. Badehytterne langs stranden er fra begyndelsen af 1930-tallet.

Svedinos bil & flymuseum (50.3km)

Svedinos Bil- og Flymuseum i Ugglarp har en af Europas største samlinger af veteranbiler og flyvemaskiner. Samlingen indeholder over 100 biler og omkring 40 fly. Få ting har fascineret mennesker så meget som at kunne flyve, og her kan I opleve denne fascination på tætteste hold, fra flyvemaskinens tidlige udvikling med fuglen som forbillede til dagens, moderne jetjager. I får også fortællingen om bilens spændene historie og udvikling igennem 1900-tallet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Hovs Hallar

Inkl. halvpension

Vestkysten

Charmerende Båstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.577,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 5~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~17.99 år i ekstra opredning 213kr per nat

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

225,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat