Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Julemarked Danmark

Bestillingskoden er nu aktiv

Julemarked Danmark

Den søde juletid er lige om hjørnet, og det betyder, at magiske julemarkeder popper op i hver en dansk by – store som små! Hvad end du er til de mere kendte julemarkeder som det i Tivoli i København, hvor funklende lyskæder og eventyrlige grantræer sætter scenen for en fantastisk juleoplevelse for både unge og ældre, eller de mere historiske som julemarkedet i Den Gamle by i Aarhus, der byder på en rejse 400 år tilbage i tiden, så kan vores mange billige hotelophold med garanti stille din juletørst.

Den danske tradition for julemarkeder går langt tilbage, men blev først for alvor populært igen i 1990’erne, hvor danskerne igen mødtes for at hygge sig sammen ved juleboderne, der i dag typisk finder sted på store torve eller tilstødende gågader.

Der findes mange tusinde julemarkeder i Danmark, hvor du i hele december måned kan gå på opdagelse i juletraditionerne med hyggelig julemusik og sjove aktiviteter, mens du kan lade dig forføre af duften af brændte mandler, gløgg og æbleskiver.

I hele landet kan du finde boder med alt fra klassisk julepynt til keramik, tøj og andre fine gaveideer til familien, der er udført af lokale kunsthåndværkere. Det er Christianias julemarked et godt eksempel på, hvor over 100 opstillede boder fremviser ting og sager fra hele verden.

Du kan også støde på julemarkeder, hvor du selv kan lære at lave gammeldags kræmmerhuse til pynt på juletræet eller bage lokale julelækkerier.

Hver enkelt julemarked har noget forskelligt at byde på for hele familien, og vi har nogle rigtig gode bud på de mest inspirerende af dem, som du skal besøge i 2018!

Hos os kan du finde de bedste og billigste rejser, hvis du skal på kør-selv ferie i Danmark. Vi har det bedste udvalg af hyggelige julemarkeder, som med garanti vil få dig i julestemning.