Julemarked i Nordjylland 2019

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Julemarked Nordjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Julemarked Nordjylland

Kom i julestemning med et billigt hotelophold i Nordjylland og nyd en miniferie eller et weekendophold i nærheden af et af de mange hyggelige julemarkeder som skyder op overalt i den smukke danske landsdel. Oplev f.eks. det populære Julemarked på Gammeltorv i Aalborg, besøg det ganske specielle julemarked i Skulpturparken i Blokhus, tag på keramikcafé i Hjørring, besøg julemarkedet i Skagen eller kom i rigtig julestemning ved det store Voergaard Slot. Dette og meget mere kan I opleve under en dejlig juleferie i Nordjylland.

Aalborg, som betragtes som Nordjyllands hovedstad, er naturligvis et oplagt valg, når man ønsker at kombinere en hyggelig miniferie med julemarked, shopping, kultur og hygge. Det store marked på Gammeltorv i byen tiltrækker hvert år mere end 200.000 besøgende og ligger skønt med Budolfi Kirke som kulisse. Hele byen er iført sit fineste juletøj i form af dekorationer, lyskæder og hyggelige udstillinger og byder udover markedet på mange spændende arrangementer, shows og events i løbet af juletiden.

I Blokhus er der lagt op til en ganske speciel juleoplevelse i den 20.000m² store skulpturpark. Her bliver mange af parkens smukke sandskulpturer dekoreret med flere tusinde meter julelys. Sansehaverne og kunstværkerne oplyses i skøn forening med det charmerende julemarked, hvor duften af brændte mandler, gløgg og æbleskiver fylder luften.

Og det flotte Voergaard Slot i Dronninglund, åbner traditionen tro op for det årlige ”Julemarked på Voergaard Slot” med to weekender spækket med julehygge. Markedet har en helt unik kulisse i slottet, og er fyldt med boder med alt lige fra julegodter til brugskunst og julegaveidéer.

Nordjylland er et skønt sted at komme i julestemning, med flere hundrede julemarkeder spredt ud over hele regionen. Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller i mange af Nordjyllands byer, og giver Jer ideelle muligheder for, at finde det helt rigtige udgangspunkt for Jeres kør-selv juleferie.