Seværdigheder

Berlin

Pak bilen og tag på kør-selv ferie til Berlin.

Tysklands hovedstad er målet for den perfekte kør selv ferie for hele familien. Den indbydende storby tilbyder et stort udvalg af spændende oplevelser og seværdigheder for enhver smag. Her kan I kombinere historie, gastronomi, kultur og shopping og ferien kan indeholde lige præcis det, som I ønsker. Der er ingen grænser for, hvad I kan finde i Berlin, så børnene kan også sagtens tage med på storbyferie. Det er umuligt at opleve alle Berlins fantastiske udbud på samme ferie, så nyd byen i eget tempo og sug til jer af det pulserende byliv.

Gå en tur forbi den imponerende Brandenburger Tor, der er et af Berlins vigtigste vartegn og den sidste bevarede byport i Berlin. På toppen af Brandenburger Tor står en 6 meter høj statue af en stridsvogn og i porthusene kan I se to store statuer. Den imponerende port ligger for enden af de to boulevarder, Straße des 17. Juni og Unter den Linden. Unter den Linden er en af byens mest kendte gader og så langt øjet rækker står de stolte lindetræer på gangstien i midten af gaden. Historiske bygninger, hyggelige caféer og butikker i alle afskygninger præger gaden, som er en hyggelig spadseretur værd.

Planlægger I at fylde bagagerummet med et hav af indkøb, så kan I ikke tage fra Berlin uden et besøg i shoppinggaden Kurfürstendamm. Den tidligere prominente boulevard er et must for den shoppingglade besøgende og I kan samtidig besøge det kæmpe stormagasin KaDeWe, der ligger i nærheden af Kurfürstendamm. I kvarteret finder I desuden et hav af gode caféer, hvor I kan holde pause fra jeres sightseeing.

Rigsdagen eller Reichstag, som det hedder på tysk, er Tysklands imponerende parlamentsbygning, som ligger midt i Berlin ikke langt fra Brandenburger Tor. Bygningen blev total genopbygget med den flotte glaskuppel i 1990 efter at den havde ligget øde hen under Den Kolde Krig. Det er muligt at komme op i glaskuglen, hvorfra I kan kigge ned i parlamentssalen og nyde udsigten ud over Berlin.

Mindesmærkerne fra Den Kolde Krig kan holde jer beskæftiget på hele jeres besøg i Berlin. Da byen var delt i to var Checkpoint Charlie en af de mest kendte grænseovergange. Et besøg her er en oplevelse for enhver med interesse for historie. Her fra ”Kontrolpunkt C” kan der høres mange historier om spektakulære flugtforsøg fra den østlige del til den vestlige del af byen, som desværre kostede flere mennesker livet. Ved grænseovergangen ligger et spændende museum med en omfattende samling af fotos, avisudklip og film, som dokumenterer og fortæller om Berlinmuren og de mange flugtforsøg over muren. I dag er der ikke meget tilbage af selve Berlinmuren. Den dengang 43 km lange mur er fortid og i dag eksisterer kun ca. 1,5 km. mur samt markeringer, hvor muren engang har stået. Det bedste sted at se rester af muren er ved mindesmærket for Berlinmuren. Her kan I få en fornemmelse af ingenmandslandet og der er deusden et spændende besøgscenter.

Besøg også Berlins arkitektoniske vartegn, Fjernsynstårnet, der er 368 meter højt og kan ses fra hele byen. Fjernsynstårnet blev bygget i 1950'erne på byens mest kendte plads, Alexanderplatz og i dag bruges det stadig som TV tårn og ca. 60 TV- og radiokanaler udsendes herfra. Tag en tur op i kuplen og oplev den spektakulære udsigt.

En bilferie kan tage jer forbi mange idylliske byer, men få vil have så stort et overflødighedshorn af imponerende oplevelser og seværdigheder som Berlin. 

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
7
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.