Drøbak

Drøbak ligger mindre end tre kvarters bilkørsel fra østsiden af Drøbaksundet i Oslofjorden. Byen har mange maleriske gamle huse, hvoraf mange er bygget så sent som i 1600-tallet. Om sommeren er det kunstgallerierne, småbutikkerne og udstillingerne der er de store trækplastre, og byens torv og især stranden er altid fyldt med besøgende om sommeren. Drøbak kaldes også for ´badebyen´ takket være sine mange strande.

For børnene er Julenissens Postkontor et officielt stoppested i Drøbak. Her kan ungerne få stemplet deres breve til julemanden med det helt officielle nissestempel, som kun kan udstedes på Julenissens Postkontor.

Udover de smukke omgivelser og de hyggelige restauranter og caféer så er højdepunktet i byen nok Oscarsborg Fæstningen. Der er nok ikke mange som har hørt den usædvanlige historie om sænkningen af Blücher den 9. april 1940. Det var lige her at det skete og der er i dag en hyggelig kro, en gæstehavn med gallerier og der holdes også en masse kulturelle arrangementer som koncerter og operaer.

Øya er kendt et godt sted at tage hen når børnene er i feriehumør, her er der en legeplads og masser af spændende oplevelser, som for eksempel at fiske efter krabber, krybe rundt i mørke gange og lege tunnelsafari. Et rent børneparadis!

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.