Monza

Fra Milano er der lidt under en halv time til Monza, som er en mindre italiensk forstad, men kendt for sit Formel 1 løb i september, og passer besøget, vil det være en kæmpe oplevelse at aflægge den historiske Monza-bane et løbsbesøg. Der afholdes løbende året rundt racerløb med både biler og motorcykler. Besøg også boghandelen, Libreria Acquati, der har tusindvis af bogtitler, plakater og over 15.000 titler, plakater og spændende småting i forbindelse med motorsporten.

I løbet af sin lange og blodige historie har Monza været belejret ikke mindre end 32 gange, men det er kun Porta d'Agrate der vidner om den oprindelige fæstningsstruktur. Læg også vejen forbi det historiske centrum af byen der blandt andet har den smukke Santa Maria in Strada, en middelalderlig kirke, fra slutningen af den 14. århundrede, med en meget flot terrakotta facade. Den smukke domkirke Duomo di Monza er den del af Monzas historiske indre by, som også er fyldt med butikker, restauranter og hyggelige fortorvscaféer og en rigtig livlig og glad atmosfære.

Tag en tur ud i Monza Park og de kongelige Slotshaver, som hører til de største af slagsen omgivet af en mur. Parken er ca. 685 hektar stor og ligger i den nordlige ende af byen.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.