Seværdigheder

Siena

Siena, en fængslende by i hjertet af Toscana i Italien, er kendt for sin rige historie og kulturelle arv. Den ligger i de maleriske toscanske bakker, cirka 70 kilometer syd for Firenze. En bilferie med Risskov er den perfekte måde at opdage Toscana og Siena på.
Denne middelalderby, der er hjemsted for omkring 54.000 indbyggere, står som et vidnesbyrd om italiensk gotisk arkitektur og kunst. Historisk set var Siena en betydningsfuld bystat i middelalderen. Dens rivalisering med Firenze, især inden for kunst og politik, er veldokumenteret. Byens historiske betydning er også markeret ved dens bevarelse af middelalderlige gadebilleder og bygninger, hvilket har givet den en plads på UNESCO's verdensarvsliste.
Turisme spiller en vigtig rolle i Sienas økonomi og tiltrækker besøgende fra hele verden. Byens tiltrækningskraft ligger i dens velbevarede middelaldergader, rige kunsthistorie og livlige kulturbegivenheder. Piazza del Campo, hovedtorvet, er berømt for at være vært for Palio, et historisk hestevæddeløb, der afholdes to gange om året og tiltrækker et stort internationalt publikum.
Blandt de vigtigste attraktioner er den storslåede Siena-katedral (Duomo), der er kendt for sin udsøgte facade og interiør, som viser værker af Donatello og Michelangelo. Pinacoteca Nazionale huser en bemærkelsesværdig samling af sienesiske malerier. For at få en fordybende historisk oplevelse kan besøgende slentre gennem de smalle gader i byens centrum, der er foret med charmerende butikker og traditionelle toscanske restauranter.
Aktiviteterne i Siena rækker ud over sightseeing. Byen tilbyder en række oplevelser, fra vinsmagningsture i den omkringliggende Chianti-region til overværelse af klassiske musikforestillinger og lokale kulinariske klasser, så besøgende kan dykke ned i den rige toscanske kultur og livsstil.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.