Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Sverige

Turistområder

» Stockholm

» Malmø

» Göteborg

» Skåne

Regioner

» Sydsverige

» Blekinge

» Bohuslän

» Halland

» Småland

» Vestre Götaland

» Centralsverige

» Nordsverige

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Skåne

Skåne

Forbindelsen til Øresundsbroen og Danmark gør Skåne til en populær ferieregion, hvor der er oplevelser for hele familien.

Her findes der både en forlystelses-park, en dyrepark og et vandland, mens flere gode wellnesshoteller findes langs kysten. Besøg også den smukke nationalpark, Söderåsen.

Skåne er en spændende destination med et væld af muligheder. Skåne tilhørte Danmark frem til år 1658, så området har et historisk, dansk præg. Golfspillere kan nyde mange fine golfbaner i hele Skåne, og golfbanerne kan spilles på næsten hele året på grund af det milde klima. Ved Vestkysten i Skåne findes der også gode badestrande som Ribersborg, Strandhammaran og Tobisvik. Rejser I med børn, er eventyrparken Tosselilla udenfor Tommelilla helt sikkert et besøg værd, og eventyrparken er åben i sommermånederne.

Skåne har mange gode restauranter og caféer, så I skal ikke være bekymrede for at blive sultne. I Skåne lever man efter mottoet "God mad, meget mad og mad til tiden". Skåne har mange spændende byer, som byder på alsidige seværdigheder. Besøg f.eks. verdens ældste bindingsværkshus i Ystad, domkirken i Lund eller de gode butikker i Malmö.

Klik her for at læse mere...
1