Sommerferie i Italien

Tag med familien eller vennerne med på sommerferie i Italien, med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie. Udforsk Norditaliens byer, bjerge og naturparker, nyd en afslappende strandferie ved Lido di Jesolo nær Venedig, Gardasøen eller Rimini ved Adriaterhavet, eller kombinér afslapning og aktiv ferie i Toscana. Norditalien tilbyder god variation, hvor I både kan udforske Dolomitterne og Adamello nationalparken, men også finder spændende byer, såsom Trento, Torino, Genova, Bologna og ikke mindst storbyen Milano. Det varierede terræn i Piemonte-regionen, Ligurien og Sydtyrol giver jer suveræne muligheder for vandre- og cykelture.


En af støvleandets mest populære sommerferiedestinationer er Gardasøen, som er Italiens største sø. Risskov Bilferie har derfor også altid et stort udvalg af hotelophold ved søen - dog primært på nordsiden, hvor I finder områdets største by, Riva del Garda. Gardasøen tilbyder alletiders muligheder for en badeferie, som kan kombineres med en lang række aktiviteter, naturoplevelser og bybesøg. Andre byer omkring søen tæller bl.a. Limone Sul Garda, Malcesine, Castelnuovo del Garda og Sirmione. Ved den sydlige bred finder I Italiens største forlystelsespark, Gardaland, og med et hotel i denne ende, har I også Verona indenfor kort køreafstand.


Drag ud blandt Umbriens grønne bakker, eller find et hotel i Toscana, som byder på idylliske vinlandskaber, pragtfulde naturområder og spændende byer. Oplev f.eks. Det Skæve Tårn i Pisa, domkirken med den ikoniske røde kuppel i Firenze eller udforsk Siena med sit UNESCO-listede historiske centrum. Mulighederne er mange, og fælles for hele landet er, at I kan se frem til masser af dejlig mad under ferien - lækre pizzaer og klassiske pastaretter som kun en ægte italiensk ’mamma’ eller ’nonna’ kan lave dem. Hos Risskov Bilferie er der altid gode penge at spare, idet hotelpakkerne ofte inkluderer mad eller gratis parkering. Find det perfekte hotelophold for jeres sommerferie i Italien lige her.

Læs mere ...
38
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.