Sommerferie i Norge

Tag afsted på en uforglemmelig sommerferie i Norge med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie, og udforsk de mange fantastiske muligheder i form af storslået natur, hyggelige landsbyer, storbyoplevelser, fjordture og badesjov!


For mange er Norge nok mest et land man forbinder med skisport og sneklædte bjerge, men faktisk er det også en pragtfuld sommerferie destination, hvor den varierede natur danner unikke kulisser, og indbyder til udforskning. De utallige nationalparker, de idylliske fjorde og fjelde, skovene, vandfaldene, de charmerende hytter og landsbyerne og langs kysterne, er blot en brøkdel af hvad I kan forvente når I kører gennem landskaberne, på vejen mod hotellet. Hvad enten I er til aktiv ferie med kajak, fiskeri, vandre- og cykelture, byferie med shopping og sightseeing eller badeferie ved sø eller strand, så finder I her på siden det perfekte hotelophold for jeres kør-selv sommerferie.


Udforsk den smukke hovedstad, Oslo, som byder på et utal af muligheder indenfor kultur, historie, gastronomi, shopping og seværdigheder og nyd livet omkring Oslofjorden. I kan også vælge at køre over vestpå mod Bergen, som både byder på byoplevelser og fantastisk natur tæt på Hardangerfjorden, eller Stavanger hvor der er norsk skærgårdsidyl, maritim stemning, shopping, sightseeing og fantastiske oplevelser såsom Preikestolen og uforglemmelige ture på Lysefjorden. Oppe i Nordnorge kan I opleve midnatssolen, og nede på sydkysten, i ’Sørlandet’, kan I nyde livet og den friske havluft med et ophold nær Kristiansand. Mulighederne er mange, og lige her på siden finder I hele Risskov Bilferies store udvalg af hotelophold, som egner sig helt perfekt til sommerferie i Norge. Hotelpakkerne byder ofte på gode fordele såsom gratis parkering og mad inkluderet, så alt I skal tænke på er, at nyde ferien.

Læs mere ...
63
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.