Sommerferie i Sverige

Find det perfekte hotelophold for jeres sommerferie i Sverige, lige her hos Risskov Bilferie. Her finder I et stort og varieret udvalg af muligheder, hvad enten I er til saltvand eller ferskvand, storby eller landsby, slotte eller skærgårde. Find et hotel på den svenske vestkyst og dyk ned I spændende byer såsom Malmö, Varberg og Göteborg, tag en klassisk badeferie i en af de charmerende byer på sydkysten, som f.eks. Ystad, Karlshamn eller Karlskrona eller udforsk naturen omkring Vänern og Vättern, og tag ungerne med i Skandinaviens største sommerland, Skara Sommerland.


Sverige byder på masser af landlig idyl i bedste Astrid Lindgren-stil, og apropos Astrid Lindgren kan I både opleve forfatterens barndomshjem og tage børnene med en tur i eventyrparken, Astrid Lindgrens Verden, i Vimmerby! Med et ophold nær Stockholm, kan I kombinere shopping og sightseeing med sommerbadning og udflugter i skærgården. Mulighederne er mange, og Risskov Bilferie tilbyder billige hotelpakker over hele Sverige - ja selv på de naturskønne øer, Gotland og Øland, som begge ligger ud for den sydøstlige kyst. Så dyk ned i det store udvalg og find det perfekte hotel for jeres kør-selv sommerferie i Sverige.

Læs mere ...
109
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.