Sommerferie i Danmark

Tag på alletiders sommerferie i Danmark med Risskov Bilferie, hvor der altid er gode penge at spare på hotelopholdet!


Den danske sommer er noget ganske særligt; det er sol og strand og familiehygge, friske jordbær og duften af grillmad. Det er landlig idyl, softice, hyggelige aftener og lange lyse sommernætter. Det er en magisk tid, hvor man kan sænke skuldrene, og lade hverdagens stress og bekymringer blive derhjemme. Det er kvalitetstid når det er allerbedst.


Nok er Danmark et lille land, men det er et yndigt land spækket med fantastisk natur, lange smukke kyststrækninger, gule rapsmarker, historiske byer og et væld af oplevelser for folk i alle aldre. Risskov Bilferie har et stort udbud af hotelophold i samtlige landsdele, så uanset om I søger aktiv ferie med vandre- og cykelture, badeferie ved en af de smukke danske kyster, byferie med shopping og sightseeing eller familieferie med forlystelsespark og badeland, så finder I det lige her på siden.


Tilbring nogle uforglemmelige dage med besøg i Legoland, Tivoli eller Djurs Sommerland. Udforsk Skagen, Limfjorden, Vesterhavet eller Vadehavet eller nyd en eventyrlig ferie på Fyn med oplevelser i H.C. Andersens Odense og besøg på Egeskov Slot. Eller tag på vandreture i Langelands vilde natur, slap af på stranden, f.eks. ved ’den danske riviera’ i Nordsjælland, find et hotel nær Møns Klint eller tag den ultimative danske sommerferie på solskinsøen, Bornholm.


Faktisk udgør alle de herlige ting ovenfor blot en brøkdel af hvad Danmark har at byde på, og det er de færreste danskere som kan prale af, at de allerede har oplevet det hele.


Så dyk ned i Risskov Bilferies store udvalg af billige hotelpakker, og nyd en herlig kør-selv ferie lige præcis der hvor I altid gerne har villet hen. Opholdene inkluderer ofte mad, gratis parkering og andre frynsegoder, som giver mulighed for at spare penge, og når I er på sommerferie i egen bil, har I al den frihed og fleksibilitet man kan ønske sig. 

Læs mere ...
154
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.