Hold sommerferie i Sverige, bo på Gillet Hotell & Restaurang

Dansk | DKK

Gillet Hotell & Restaurang Köping

Hotellet har en central placering i den gamle bydel ved Köpingsån

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Centralt beliggende i Köping og med gode faciliteter
 • Flere museer i centrum tæt på hotellet
 • Kendt for sin behagelige og afslappende atmosfære
419,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. halvpension

Besøg Köping

3 dage
Kun 869,- / spar op til 270,-
SPAR
4 dage
Kun 1.289,- / spar op til 419,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken
Gillet Hotell & Restaurang er et behageligt og familiedrevet hotel, der med sin centrale placering og komfortable interiør samt gode faciliteter gør det perfekt egnet til en afslappende ferie eller et billigt weekendophold for hele familien.

Hotellet tilbyder

Gillet Hotell & Restaurang er den perfekte base, hvis turen går til Köping. Hotelpakken inkluderer halvpension med en dejlig morgenbuffet og en hovedret om aftenen i hotellets restaurant. Hvis vejret er til det, kan I også nyde maden i hotellets gårdhave ved Köpingsån.


Hotellets centrale placering, i den gamle bydel i Köping, gør det nemt komme videre til de mange oplevelser som venter jer i den hyggelige by. De smukke bygninger og interessante museer er en god start, og ikke langt fra hotellet ligger blandt andet Apotekermuseet, Bil & Teknikhistorisk samling samt et friluftsmuseum. 

På hotellet er der mulighed for at leje cykler, og er børnene inviteret med på turen, så er der også en udendørs legeplads på hotellet.

I sommermånederne kan I nyde solen og svømme ca. 4 km fra hotellet, og i vinterhalvåret er der også muligheder for at stå på ski ca. 12 km fra hotellet. Er golf på ønskelisten, så ligger den nærmeste golfbane omkring 7 km fra hotellet.
Der er gratis parkering og trådløst internet på hotellet.

Værelser

Hotellet har 29 komfortable værelser, der kan reserveres som enkelt- og dobbeltværelser. I kan også bestille dobbeltværelser med en eller to ekstra senge Alle værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, komfortable senge og TV. Kæledyr er velkomne med det koster et ekstra gebyr. Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

350 km fra
Göteborg, Sverige
500 km fra
Helsingborg, Sverige 
600 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ekilstuna (40.8km)

Tag en billig bilferie og besøg byen Eskilstuna i Sörmland. Byen ligger på Eskilstunaån, der forbinder søerne Hjälmaren og Mälaren, og takket være denne strategiske beliggenhed blev der dannet et handelscenter her i 1000'erne. Navnet Eskilstuna er afledt af den engelske munk og Sörmlands saint St. Eskil. Den centralt beliggende Fors kirke, som er byens ældste, dateres tilbage til midten af 1000-tallet.

Gå ikke glip af Rademachersmedjerne, som er et udendørs museum i centrum af byen, hvor I finder velbevarede huse fra Reinhold Rademachers smidjeproduktion fra det 17. århundrede. Traditionelt håndværk kan købes i området, som kan købes på stedet. Nap en billig kør-selv ferie og hold sommerferie i Sverige. 

Västerås (39.1km)

Västerås ligger på Mälarens nordlige bred og er en dejlig by med lidt over 120.000 indbyggere. I kan tage en tur rundt i det hyggelige centrum og se om der ikke skulle være nogle billige godbidder på udsalg som I kan få med hjem som minde fra turen. Der ligger også flere restauranter, hvor I kan få lidt at spise eller I kan også benytte lejligheden til at besøge H&Ms allerførste butik, hvor modeimperiets historie tog sin start.

Et af byens vartegn er Västerås Koncerthus som blev indviet i 2002 af kong Carl Gustav XVI. Hold øje med de mange interessante begivenheder som afholdes i koncertsalen og på Västmanlands Teater. 

Vasaparken er også et besøg værd, et skønt sted at slappe af mindt i de smukke omgivelser. Er I på udkig efter kunst, så læg vejen forbi Karlsgatan 2, som er mødestedet for kunst og kultur, og der er også to museer; Västerås Art Museum og Västmanland landsmuseum. 

Tag familien med til Sveriges første actionbad, Kokpunkten, og få badeadrenaliet op i det røde felt. Om vinteren kan I også stå på ski ved Vedbobacken eller prøve skøjterne på skøjtebande på Mälarensøen.

Vandtårnet Svampen (58.5km)

I Örebro kan I se det gamle vandtårn, Svampen, som i dag er et velbesøgt udsigtspunkt. Herfra har I en dejlig udsigt over byen og Närkesletten. Der er også en restaurant og café, hvis I bliver sultne. Kør-selv til Örebro og find hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Find gode tilbud til Sverige og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Wadköping Open Air Museum (61.5km)

Oplev hvordan Örebro engang så ud, med et besøg i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske frilandsmuseum åbnede, for første gang, dørene tilbage i 1960’erne og består af bondehuse som blev fredet for nedrivning. Det kan være svært at forestille sig at disse små træbondehuse, engang hørte til nogle af Örebros største bygninger. I dag bliver de charmerende huse brugt til værksteder, butikker og små museer. Nyd duften af friskbagt brød fra bageriet, tag den hyggelige atmosfære ind med en kop kaffe på pladsen, se trædrejeren arbejde og oplev udstillingerne i ”Cajsa Wargs Hus”. I December måned forvandles Wadköping også til et yderst charmerende julemarked.

Byparken i Örebro (61.3km)

Find familievenlige rejser til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg den smukke park lige ned til Svartån i Örebro. Parken er én af Sveriges smukkeste parker, ”Stadsparken” og blev anlagt helt tilbage i 1860’erne og blev, i 2004, kåret som ”Sveriges Smukkeste Park”. Her finder I både lækre blomstergårde, en rhododendronpark, legepladser, en hyggelig café og en stor scene som både bruges til teater og koncerter. En virkelig dejlig oase, midt i byen. Tag på ferie i egen bil til Sverige og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Kalklinbanan (59.7km)

Kalklinbanan var den sidste industrikabelbane i Sverige og blev brugt indtil indtil 2013, da dele af den blev revet ned. Kabelbanen kørte mellem Forsby og Köping med tre mellemstationer; Knotberget, Malmberga og Granhammar.

Kabelbanens udsigtspunkter er markeret på et kort på Kalklinbanans websted og I kan besøge i Malmberga og Västermo, mens kalkbruddet ligger i Forsby. Om sommeren er der guidede ture.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpension

Närke

Suveræn placering i Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet

569,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Suveræn placering i Örebro

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng 100% rabat