Kør-selv ferie til Hostellerie Des Deux Clefs

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hostellerie Des Deux Clefs

Nyd en charmerende ferie i Turckheim, der ligger lige på Alsaces berømte vinrute

Beliggende i Turckheims middelalderlige bydel
Der serveres fransk morgenmadsbuffet
Historisk restaurant der serverer retter fra området
 • 925 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 925 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Elevator

Hotellet

Nyd en charmerende ferie i historiske og atmosfærefyldte omgivelser på det hyggelige Hostellerie Des Deux Clefs. Hotellet er beliggende i middelalderlige omgivelser i den smukke by Turckheim, der ligger på den populære vinrute i Alsace. Alsace er det oplagte område at holde ferie for enhver der nyder den gode vin og mad kombineret med den hyggelige charme.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Hostellerie Des Deus Clefs ligger i en romantisk bygning fra det 15. århundrede. Hotellet er beliggende i Turckheims middelalderlige bydel og byder velkommen til atmosfærefyldte omgivelser. Hotellet har en hyggelig morgenmadsrestaurant, hvor I får serveret en dejlig fransk morgenbuffet. Derudover finder I en charmerende og historisk restaurant, hvor I kan nyde specialiteter fra området og hvis vejret tillader det, kan I nyde det gode vejr på terrassen. I har desuden mulighed for at nyde et lokalt glas vin om aftenen i hotellets varme opholdsstue.

Værelserne

Alle hotellets hyggelige værelser er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, fladskræms-tv, telefon og skrivebord.

Bemærk at

Det kan forkomme, at der bookes Traditionelle værelser, som ligger i den historiske del af hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1,10 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Turckheim (0.0 km)

  Turckheim er en hyggelig by beliggende i Alsace lige vest for Colmar og på områdets smukke vinrute. I den hyggelige by er der flere gåture, som I kan bevæge jer ud på, som giver jer et fint billede af byen. I kan tage den høje rute, hvor I fra en bakketop kan gå og nyde udsigten over byens tage. Da Turckheim er en vinby er det også oplagt at gå en tur og kigge nærmere på de mange vinmarker, der omkranser byen. I kan også nyde et glas af den gode vin på et af de mange serveringssteder. Når I bevæger jer rundt i byen er det også oplagt at tage et nærmere kig på byens mange smukke og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, der tidligere blev brugt som handelspunkt hovedsageligt med handler med Schweiz. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene igennem på vej mod bålet. Tag også turen forbi det fine rådhus, der stammer tilbage fra det 17. århundrede.

  Turckheim
  Turckheim er en af Alsace's mange smukke byer
 • Château Hohlandsbourg (8.4 km)

  Lidt uden for Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en bjergtinde med en enestående panoramaudsigt over Alsace og Vosges-bjergene. I godt vejr er det muligt at se domkirkens spir og de schweiziske alper fra slottet, som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, hvor det var hjemsted for den Habsburgske slægt, som var en del af Europas største fyrstehus. Slottet er blevet restaureret og er i dag et center for kulturel udvikling. Slottet kan besøges og det er dermed lagt op til en spændende slotsoplevelse med en fantastisk udsigt for hele familien.

  Château Hohlandsbourg
  Besøg det flotte Hohlandsbourgslot og nyd den flotte udsigt over bjergene.
 • Vinruten i Alsace (8.2 km)

  En dejlig udflugt er at køre en tur på den såkaldte vinrute, hvor I kan stoppe I de mange traditionelle landsbyer på vejen; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finder I vinudsalg, gode restauranter og smukke bindingsværkshuse. Riquewihr er den måske mest fortryllende by på vinruten. Volde fra middelalderen afgrænser byen med sine labyrintiske gader, gemte baggårde og bindingsværkshuse. I Hunawihr finder I en storkepark, som også er et besøg værd. Storken er et vigtigt symbol i Alsace, og siges at bringe lykke og babyer. I en periode faldt storkebestanden i Alsace og man gør nu meget for at bibeholde bestanden, som igen er anseelig.

  Vinruten i Alsace
  Oplev Vinruten i Alsace under en ferie i Frankrig
 • Koenigsbourg (32.0 km)

  Tag på bilferie i Europa og aflæg Alsace i Frankrig et besøg på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg den spændende middelalderborg i Koenigsbourg. Borgen er en stor oplevelse, og man kan enten følge en guide eller selv gå rundt. Det er et fantastisk bygningsværk, som efter at have været stærkt forfaldent, blev genopbygget af Wilhelm d. 2.. Herfra er der mulighed for at nyde udsigten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske side. Find billige bilferier til Frankrig hos Risskov Bilferie og nyd en herlige familieferie i eget tempo.

  Koenigsbourg
  Besøg det flotte Koenigsbourg i Alsace.
 • Humbrecht-Trapp (45.6 km)

  På vingården Humbrecht-Trapp venter en helt enestående vinoplevelse i de naturskønne omgivelser i Alsace. Her kan I nemlig, som noget ganske specielt, få en spændende rundvisning på dansk ved Ann-Sophie Rouvillain, som er født og opvokset i Danmark og som for nylig er blevet en del af familien bag foretagendet.

  Humbrecht-Trapp har siden 1620 - altså i næsten 400 år - med stor omhu og kærlighed, produceret en lang række velsmagende alsaciske vine. Gården er siden starten gået fra generation til generation og omfatter i dag omkring 7,5 hektar vinranker, spredt rundt om i byen. Der produceres årligt lige omkring 35.000 flasker vin, i et bredt sortiment som både omfatter de syv officielle Alsace-vine, såvel som andre varianter som f.eks. Crèmant, Grand Cru og Pinot.

  Selve gården er en oplevelse i sig selv med en skøn traditionel indretning og atmosfære, som er meget karakteristisk for Alsace-regionen, og hvadenten I kommer som grupper eller enkeltpersoner, tager Ann-Sophie Rouvillain med stor glæde imod og viser Jer rundt på stedet. Kontakt gerne Ann-Sophie forud for jeres besøg.

  Humbrecht-Trapp
  Smag på sagerne og bliv vist rundt af danskfødte Anna-Sophie Rouvillain under ferien i Alsace
 • Bonhomme (22.7 km)

  Tag på ferie i egen bil og oplev Frankrig fra sin bedste side. Besøg den lille traditionelle landsby Bonhomme, hvor I finder nogle få hoteller, vinudsalg og restauranter. Herfra kan I starte en vandretur eller cykeltur, hvor I kan udforske Alsace og Vogeserne. I Kayserberg Valley, mellem vinmarker og bjerge, vil I på en vandretur opdage den kulturelle rigdom og den smukke natur, som denne region råder over. I kan vandre i Vosges National Park i Alsace eller på ruter gennem vinmarkerne – de er alle godt afmærkede. Om vinteren er der mulighed for langrendsture og sneture i området. Find en familievenlig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Bonhomme
  Tag til den traditionelle landsby Bonholme og kom tilbage i tiden.
 • Neuf-Brisach (25.3 km)

  Neuf-Brisach er en virkelig unik by med byplan fra 1698 tegnet af Vauban, en militæringeniør ved Louis XIV. Vauban døde i 1707 og Neuf-Brisach blev hans sidste store projekt og anses for hans mesterværk. Byens design er et ottekantet fort med kvadratgade. Midt i landsbyen er en imponerende kirke. Landsbyen blev beskadiget under anden verdenskrig, men det er et unikt eksempel på befæstningsarkitektur fra begyndelsen af 1700-tallet. I dag er landsbyen besat af UNESCOs verdensarvsliste. Gå ikke glip af en guidet tur gennem landsbyen eller besøg Vauban Museum, der fortæller byens spændende historie.

  Neuf-Brisach
  Neuf-Brisach er en virkelig unik by med byplan fra 1698 tegnet af Vauban, en militæringeniør ved Louis XIV
Vis flere

Kort

Hostellerie Des Deux Clefs
Maison Historique du Xvéme Siécle 68230 Turckheim

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Klassisk dobbeltværelse
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning % rabat
Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 0% rabat
Barn 18~99.99 år i ekstra opredning 0% rabat