Tag på kør-selv ferie til Hotel Aux 2 Roses

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Aux 2 Roses

Bo i den unikke befæstningsby Neuf-Brisach

Restauranten serverer traditionelle retter
Skøn terrasse, hvor der kan nydes lidt vin fra regionen
Der kan lejes cykler til ture rundt i omegnen
 • 925 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 900 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Centralt beliggende i den unikke landsby Neuf-Brisach i smukke Alsace ligger Hotel Aux 2 Roses. Her kan I bo på et hyggeligt hotel i historiske omgivelse og med kort afstand til de spændende seværdigheder i Alsace.

Hotellet tilbyder

I hotellets hyggelige restaurant er der en varm og indbydende stemning. På væggene hænger billeder med motiver fra smukke Alsace og regionens vin traditioner. Her kan I få et godt måltid mad baseret på traditionelle retter fra Alsace regionen. Om sommeren kan I nyde maden og et glas vin på terrassen i gårdhaven, som er dekoreret med velduftende blomster, træer og buske. Restauranten er åben om aftenen alle ugens dage fra april til december og på hverdagsaftener fra januar til marts. Det er ikke muligt at spise frokost på hotellet.

I kan nyde et godt glas vin i baren og i opholdstuen kan I se tv eller læse en god bog. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet og der er elevator til alle etager. Der er gratis parkering på parkeringsplads ved hotellet eller mulighed for at parkere i garage mod gebyr. Hotellet råder over 5 cykler, som I kan leje til en cykeltur rundt i byen.

Værelserne

Hotellet råder over 42 komfortable værelser, som er udstyret med enten Twin-beds eller dobbeltseng og det er muligt at få 2 opredninger på værelset. Alle værelser har tv og adgang til eget toilet og bad med hårtørre. Alle værelser er røgfrie. Standard værelserne er 14 m2 mens komfort værelserne er 20 m2.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 0,90 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Der er gratis parkering på parkeringsplads ved hotellet eller mulighed for at parkere i garage mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Neuf-Brisach (0.1 km)

  Neuf-Brisach er en virkelig unik by med byplan fra 1698 tegnet af Vauban, en militæringeniør ved Louis XIV. Vauban døde i 1707 og Neuf-Brisach blev hans sidste store projekt og anses for hans mesterværk. Byens design er et ottekantet fort med kvadratgade. Midt i landsbyen er en imponerende kirke. Landsbyen blev beskadiget under anden verdenskrig, men det er et unikt eksempel på befæstningsarkitektur fra begyndelsen af 1700-tallet. I dag er landsbyen besat af UNESCOs verdensarvsliste. Gå ikke glip af en guidet tur gennem landsbyen eller besøg Vauban Museum, der fortæller byens spændende historie.

  Neuf-Brisach
  Neuf-Brisach er en virkelig unik by med byplan fra 1698 tegnet af Vauban, en militæringeniør ved Louis XIV
 • Humbrecht-Trapp (81.5 km)

  På vingården Humbrecht-Trapp venter en helt enestående vinoplevelse i de naturskønne omgivelser i Alsace. Her kan I nemlig, som noget ganske specielt, få en spændende rundvisning på dansk ved Ann-Sophie Rouvillain, som er født og opvokset i Danmark og som for nylig er blevet en del af familien bag foretagendet.

  Humbrecht-Trapp har siden 1620 - altså i næsten 400 år - med stor omhu og kærlighed, produceret en lang række velsmagende alsaciske vine. Gården er siden starten gået fra generation til generation og omfatter i dag omkring 7,5 hektar vinranker, spredt rundt om i byen. Der produceres årligt lige omkring 35.000 flasker vin, i et bredt sortiment som både omfatter de syv officielle Alsace-vine, såvel som andre varianter som f.eks. Crèmant, Grand Cru og Pinot.

  Selve gården er en oplevelse i sig selv med en skøn traditionel indretning og atmosfære, som er meget karakteristisk for Alsace-regionen, og hvadenten I kommer som grupper eller enkeltpersoner, tager Ann-Sophie Rouvillain med stor glæde imod og viser Jer rundt på stedet. Kontakt gerne Ann-Sophie forud for jeres besøg.

  Humbrecht-Trapp
  Smag på sagerne og bliv vist rundt af danskfødte Anna-Sophie Rouvillain under ferien i Alsace
 • Château Hohlandsbourg (32.3 km)

  Lidt uden for Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en bjergtinde med en enestående panoramaudsigt over Alsace og Vosges-bjergene. I godt vejr er det muligt at se domkirkens spir og de schweiziske alper fra slottet, som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, hvor det var hjemsted for den Habsburgske slægt, som var en del af Europas største fyrstehus. Slottet er blevet restaureret og er i dag et center for kulturel udvikling. Slottet kan besøges og det er dermed lagt op til en spændende slotsoplevelse med en fantastisk udsigt for hele familien.

  Château Hohlandsbourg
  Besøg det flotte Hohlandsbourgslot og nyd den flotte udsigt over bjergene.
 • Turckheim (26.0 km)

  Turckheim er en hyggelig by beliggende i Alsace lige vest for Colmar og på områdets smukke vinrute. I den hyggelige by er der flere gåture, som I kan bevæge jer ud på, som giver jer et fint billede af byen. I kan tage den høje rute, hvor I fra en bakketop kan gå og nyde udsigten over byens tage. Da Turckheim er en vinby er det også oplagt at gå en tur og kigge nærmere på de mange vinmarker, der omkranser byen. I kan også nyde et glas af den gode vin på et af de mange serveringssteder. Når I bevæger jer rundt i byen er det også oplagt at tage et nærmere kig på byens mange smukke og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, der tidligere blev brugt som handelspunkt hovedsageligt med handler med Schweiz. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene igennem på vej mod bålet. Tag også turen forbi det fine rådhus, der stammer tilbage fra det 17. århundrede.

  Turckheim
  Turckheim er en af Alsace's mange smukke byer
 • Vinruten i Alsace (26.5 km)

  En dejlig udflugt er at køre en tur på den såkaldte vinrute, hvor I kan stoppe I de mange traditionelle landsbyer på vejen; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finder I vinudsalg, gode restauranter og smukke bindingsværkshuse. Riquewihr er den måske mest fortryllende by på vinruten. Volde fra middelalderen afgrænser byen med sine labyrintiske gader, gemte baggårde og bindingsværkshuse. I Hunawihr finder I en storkepark, som også er et besøg værd. Storken er et vigtigt symbol i Alsace, og siges at bringe lykke og babyer. I en periode faldt storkebestanden i Alsace og man gør nu meget for at bibeholde bestanden, som igen er anseelig.

  Vinruten i Alsace
  Oplev Vinruten i Alsace under en ferie i Frankrig
 • Koenigsbourg (42.4 km)

  Tag på bilferie i Europa og aflæg Alsace i Frankrig et besøg på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg den spændende middelalderborg i Koenigsbourg. Borgen er en stor oplevelse, og man kan enten følge en guide eller selv gå rundt. Det er et fantastisk bygningsværk, som efter at have været stærkt forfaldent, blev genopbygget af Wilhelm d. 2.. Herfra er der mulighed for at nyde udsigten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske side. Find billige bilferier til Frankrig hos Risskov Bilferie og nyd en herlige familieferie i eget tempo.

  Koenigsbourg
  Besøg det flotte Koenigsbourg i Alsace.
Vis flere

Kort

Hotel Aux 2 Roses
Rue de Strasbourg 11 68600 NEUF BRISACH

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Opholdet på Hotel Aux 2 Roses var en super oplevelse. Det var utrolig spændende sådan at bo inde i en fæstningsby med så meget historie og de omkringliggende byer såsom Colmar og Kaysersberg var helt fantsstiske. Det er bestemt ikke sidste gang vi har været der!..."
  Anne-Sophie Fugl fra Frederiksberg