Kør-selv ferie til Hotel de la Poste

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel de La Poste Bonhomme

Fantastisk vin, mad og udsigter. Sommerferie med Risskov Bilferie

Skøn natur med vinmarker
God hotelrestaurant hvor også morgenmaden serveres
Gode muligheder for udendørs aktiviteter
 • 950 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 925 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 975 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Glæd jer til at opleve dette fantastiske hjørne af Frankrig, hvor vinene er vidunderlige og maden lige så god.

Hotellet tilbyder

Glæd jer til at besøge det familiedrevede Hotel de la Poste Bonhomme. Her får gæster en varm velkomst, og personalet gør altid deres for, at I får et dejligt ophold i Alsace. Hotellet er hyggeligt indrettet med et traditionelt elsassisk præg. Hotellet har en god restaurant, hvor jeres morgenmad vil blive serveret. Her kan I også hver aften spise et typisk lokalt måltid, og nyde regionens gode vine og brandy.  

Har I brug for at koble helt af eller slappe af efter en vandre- eller cykeltur i området, så hop en tur i hotellets indendørs pool, der er opvarmet hele året rundt. Desuden har hotellet også en dejlig sauna, og hotellet har badekåber til fri afbenyttelse. Hotellet har desuden et fitnessrum, så I kan holde jer i form på ferien. Dette er der dog også masser af muligheder for at gøre udendørs, hvor I kan vandre og cykle i det smukke landskab.

Hotellet har en hyggelig grøn have med havemøbler, hvor I kan slappe af, læse en bog, mens børnene kan lege.

Værelser

Hotellets værelser er hyggeligt og traditionelt indrettede. Alle værelser har eget bad/WC, telefon, adgang til trådløst internet og fladskærms TV.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,20 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Bonhomme (0.1 km)

  Tag på ferie i egen bil og oplev Frankrig fra sin bedste side. Besøg den lille traditionelle landsby Bonhomme, hvor I finder nogle få hoteller, vinudsalg og restauranter. Herfra kan I starte en vandretur eller cykeltur, hvor I kan udforske Alsace og Vogeserne. I Kayserberg Valley, mellem vinmarker og bjerge, vil I på en vandretur opdage den kulturelle rigdom og den smukke natur, som denne region råder over. I kan vandre i Vosges National Park i Alsace eller på ruter gennem vinmarkerne – de er alle godt afmærkede. Om vinteren er der mulighed for langrendsture og sneture i området. Find en familievenlig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Bonhomme
  Tag til den traditionelle landsby Bonholme og kom tilbage i tiden.
 • Vinruten i Alsace (17.5 km)

  En dejlig udflugt er at køre en tur på den såkaldte vinrute, hvor I kan stoppe I de mange traditionelle landsbyer på vejen; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finder I vinudsalg, gode restauranter og smukke bindingsværkshuse. Riquewihr er den måske mest fortryllende by på vinruten. Volde fra middelalderen afgrænser byen med sine labyrintiske gader, gemte baggårde og bindingsværkshuse. I Hunawihr finder I en storkepark, som også er et besøg værd. Storken er et vigtigt symbol i Alsace, og siges at bringe lykke og babyer. I en periode faldt storkebestanden i Alsace og man gør nu meget for at bibeholde bestanden, som igen er anseelig.

  Vinruten i Alsace
  Oplev Vinruten i Alsace under en ferie i Frankrig
 • Lac Blanc (13.7 km)

  Tag på en billig bilferie og udforsk Frankrig der med sin skønne natur og dejlige mad er et eftertragtet mål for kør-selv turisterne. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kør-selv i eget tempo til Lac Blanc, som er en fin dybblå sø. I kan vandre en tur rundt om søen på en vandresti. Om vinteren kan I finde et skiområde her, og om sommeren er der en cykelbane. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse ved Lac Blanc.

  Lac Blanc
  Lac Blanc har en skøn udsigt hele året rundt.
 • Château Hohlandsbourg (31.3 km)

  Lidt uden for Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en bjergtinde med en enestående panoramaudsigt over Alsace og Vosges-bjergene. I godt vejr er det muligt at se domkirkens spir og de schweiziske alper fra slottet, som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, hvor det var hjemsted for den Habsburgske slægt, som var en del af Europas største fyrstehus. Slottet er blevet restaureret og er i dag et center for kulturel udvikling. Slottet kan besøges og det er dermed lagt op til en spændende slotsoplevelse med en fantastisk udsigt for hele familien.

  Château Hohlandsbourg
  Besøg det flotte Hohlandsbourgslot og nyd den flotte udsigt over bjergene.
 • Turckheim (22.8 km)

  Turckheim er en hyggelig by beliggende i Alsace lige vest for Colmar og på områdets smukke vinrute. I den hyggelige by er der flere gåture, som I kan bevæge jer ud på, som giver jer et fint billede af byen. I kan tage den høje rute, hvor I fra en bakketop kan gå og nyde udsigten over byens tage. Da Turckheim er en vinby er det også oplagt at gå en tur og kigge nærmere på de mange vinmarker, der omkranser byen. I kan også nyde et glas af den gode vin på et af de mange serveringssteder. Når I bevæger jer rundt i byen er det også oplagt at tage et nærmere kig på byens mange smukke og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, der tidligere blev brugt som handelspunkt hovedsageligt med handler med Schweiz. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene igennem på vej mod bålet. Tag også turen forbi det fine rådhus, der stammer tilbage fra det 17. århundrede.

  Turckheim
  Turckheim er en af Alsace's mange smukke byer
 • Koenigsbourg (34.6 km)

  Tag på bilferie i Europa og aflæg Alsace i Frankrig et besøg på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg den spændende middelalderborg i Koenigsbourg. Borgen er en stor oplevelse, og man kan enten følge en guide eller selv gå rundt. Det er et fantastisk bygningsværk, som efter at have været stærkt forfaldent, blev genopbygget af Wilhelm d. 2.. Herfra er der mulighed for at nyde udsigten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske side. Find billige bilferier til Frankrig hos Risskov Bilferie og nyd en herlige familieferie i eget tempo.

  Koenigsbourg
  Besøg det flotte Koenigsbourg i Alsace.
 • Humbrecht-Trapp (23.0 km)

  På vingården Humbrecht-Trapp venter en helt enestående vinoplevelse i de naturskønne omgivelser i Alsace. Her kan I nemlig, som noget ganske specielt, få en spændende rundvisning på dansk ved Ann-Sophie Rouvillain, som er født og opvokset i Danmark og som for nylig er blevet en del af familien bag foretagendet.

  Humbrecht-Trapp har siden 1620 - altså i næsten 400 år - med stor omhu og kærlighed, produceret en lang række velsmagende alsaciske vine. Gården er siden starten gået fra generation til generation og omfatter i dag omkring 7,5 hektar vinranker, spredt rundt om i byen. Der produceres årligt lige omkring 35.000 flasker vin, i et bredt sortiment som både omfatter de syv officielle Alsace-vine, såvel som andre varianter som f.eks. Crèmant, Grand Cru og Pinot.

  Selve gården er en oplevelse i sig selv med en skøn traditionel indretning og atmosfære, som er meget karakteristisk for Alsace-regionen, og hvadenten I kommer som grupper eller enkeltpersoner, tager Ann-Sophie Rouvillain med stor glæde imod og viser Jer rundt på stedet. Kontakt gerne Ann-Sophie forud for jeres besøg.

  Humbrecht-Trapp
  Smag på sagerne og bliv vist rundt af danskfødte Anna-Sophie Rouvillain under ferien i Alsace
Vis flere

Kort

Hotel de La Poste Bonhomme
Rue du 3ème Spahi Algérien 68650 Le Bonhomme Village

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~9.99 år i ekstra opredning 80% rabat
Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 20% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 5% rabat