Storbyferie på Hotel J Nacka strand nær Stockholm

Dansk | DKK

Hotel J Nacka Strand

Bo tæt på både storbyen, havet og naturen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed nær Stockholm
 • Gratis bådbillet til Stockholm
 • Voucher på 300 SEK til restaurant og lobbybar
770,-
3~5 dage fra
1.079,-

Ophold i J deluxe værelser

Tæt på Stockholm

3 dage
Fra 1.079,- / spar op til 412,-
SPAR
4 dage
Fra 1.539,- / spar op til 591,-
SPAR
5 dage
Fra 1.999,- / spar op til 770,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse j deluxe

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x kaffe
 • 300 SEK voucher til hotellets restaurant
 • Gratis adgang til sauna ved havet og gym
Risskov Pakken

Velkommen til Hotel J Nacka strand, som ligger smukt i Nacka - en naturskøn oase mellem storbyen og øhavet nær den spændende svenske hovedstad. Her har I både vand, by og natur indenfor kort afstand og kan let kombinere f.eks. storbyferie og aktiv ferie. Nyd et ophold med god mad, gratis adgang til fitness, sauna og havbad. Tag på herlige naturudflugter omkring det smukke øhav og udforsk Stockholm som byder på masser af kultur, shopping og sightseeing.

Hotellet tilbyder

Hotel J Nacka strand tilbyder en hyggelig beliggenhed i naturskønne omgivelser, både tæt på havet og centrum i Stockholm. Hotellet er indrettet i en lys og moderne skandinavisk stil, med mange maritime detaljer, og har en fantastisk udsigt mod Stockholms havneindgang.

Under opholdet her har I både fri adgang til hotellets fitnessrum, den hyggelige sauna ved havet og havbadet, som der er adgang til fra hotellets egen mole. Fitness faciliteterne ligger ca. 4 minutters gang fra hotellet da det ikke tilhøre hotellet. Således er der rig mulighed for både at slappe af, bade og træne konditionen mellem oplevelserne i Stockholm og de øvrige omgivelser.

Hotellet tilbyder alletiders udgangspunkt for en storbyferie med shopping og sightseeing i Stockholm såvel, som aktiv ferie med naturoplevelser omkring øhavet. Det er oplagt at tage en hyggelig slentretur langs med vandet eller nyde en vandretur i det nærliggende naturreservat Nyckelviken.

Turen ind til hovedstaden er ganske kort, hvad enten I benytter jer af de gode offentlige transportmuligheder eller ønsker at køre selv. Det er også muligt at tage med båd ind til byen, som er inkluderet i pakken og her er selve turen lidt af en oplevelse i sig selv. Det er en enkelt billet og turen retur er på egen hånd.

Hotellet byder hver morgen på en herlig morgenbuffet, som serveres i hyggelige rammer og sikrer jer den perfekte start på dagen.

Om aftenen kan I nyde maden og stemningen i den maritimt indrettede Restaurant J som tilbyder et godt udvalg af retter både fra vand og land, og hvor der både er traditionelle og mere moderne retter på menuen. I kan også nyde mad og drikke i restauranten og baren ’J’s Tornvilla’ eller drikke en kop kaffe i haven mens I nyder udsigten over havet.

Der tilbydes parkering mod gebyr i hotellets garage, hvor der også findes ladestation til elbiler, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel J Nacka strand har 158 flotte og moderne værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelserne er indrettet i en skøn lys maritim stil og tilbyder som noget ganske eksklusivt både badekåber og hjemmesko samt gratis toiletartikler af mærket Muro Scents.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med hårtørrer, helfigurspejl, behagelige senge, skrivebord, minibar, sikkerhedsboks, LCD-TV og klimaanlæg. Nogle værelser har desuden balkon.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

470 km fra
Göteborg, Sverige
575 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stockholm (10.4km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Stockholms gamle bydel (11.1km)

Den gamle bydel, som indtil 1980 blev kaldt "Byen mellem broerne", er Stockholms historiske centrum og ligger på Stadsholmen. I mange hundrede år var den gamle bydel Stockholm, og de mange smalle gader og gyderne er godt bevarede. Den smalleste gyde er Mårten Trotzigs gyde, som kun er 90 cm bred det smalleste sted. I kan nyde en snack eller spise en bid mad på nogle af de hyggelige caféer og restauranter i bydelen. Stockholms kongelige palads, som er kongens officielle bopæl, ligger også i den gamle bydel.

Julemarked i Stockholm (11.1km)

Julemarked i Stockholm er et must når julen nærmer sig. Byens smalle brostensbelagte gader i Gamla Stan i Stockholm danner en perfekt ramme for byens eventyrlige julemarkeder, der sørger for at fuldende oplevelsen med velduftende julespecialiteter og unikke julegaveidéer. Sveriges hovedstad danner i november og december rammen om en helt fantastisk julestemning. 

Med kirkeklokkerne ringende fra oven, byder Stockholm velkommen til julestemning i særklasse. Overalt i byen er gader og butikker pyntet op med masser af lys og julepynt. Duften fra ristede mandler og kastanjer blander sig med gløgg og honningkager, som kan få julestemning frem hos både børn og voksne. I markedsboderne byder de handlende velkommen med hjemmelavede traditionelle juledekorationer, håndlavet legetøj og en masse lokale produkter.

Det mest traditionelle af julemarkederne finder I på Skansen, Stockholms kendte friluftsmuseum. Her er det blandt andet muligt at støbe lys, bage gammeldags brød og se håndværkerne lave deres produkter imens I kigger på.

På byens ældste torv, Stortorget i Gamla Stan, er byens flottest oppyntede julemarked. Det traditionelle julemarked, har en historie som går over 100 år tilbage i tiden, og som er med til at skabe en historisk stemning på hele pladsen. Dette bliver kun yderligere forstærket af de omkringliggende bygning, som er fra middelaldertiden og de brostensbelagte gader. Stemningen bliver fuldendt af de traditionelle røde juleboder.

For dem hvor julemarkederne ikke er nok, byder Stockholm på en række butikker, hvor det er mulighed for masser af shopping. Stockholm er derfor en oplagt mulighed til at finde en julegaver, som ofte kan fås billigere end i Danmark.

Efter en lang og hyggelig dag i Stockholms shoppinggader, er det muligt at besøge en af byens mange caféer og restauranter.


Nacka Golfklub (13.8km)

Nacka Golfklub ligger kun 20 minutter fra Stockholm. I Velamsunds naturreservat har golfklubben en 18-huls bane, som snor sig i det naturskønne skærgårdsmiljø. Klubben er kendt for sin velholdte bane og den gode service. Her er også en driving range, et øveområde og puttinggreen.

Gustavsberg (15.3km)

Den hyggelige by Gustavsberg har ca. 11.000 indbyggere og ligger kun 23 km. fra Stockholm på øen Värmdö ude i skærgården. Byen er kommunens midtpunkt med sine butikker, caféer og porcelænsmuseum. Porcelænsfabrikken, som er ejet af en svensk familie og har produceret porcelæn siden begyndelsen af 1800-tallet. Det er Nordens eneste producent af benporcelæn, hvor hovedkomponenten udgøres af benaske. Det betyder, at denne porcelæn ikke får samme kølige hvide farve som det hårde porcelæn.

Gröna Lund (13.1km)

Gröna Lund er en forlystelsespark i Djurgården, hvor I nemt kan tilbringe en hel dag med hele familien. Parken byder på masser af sjove aktiviteter og forlystelser for unge og gamle.

Artipelag Värmdö (15.7km)

For den kunstinteresserede er en miniferie til Artipelag i Värmdö en fantastisk oplevelse i et unikt miljø. Her finder I kunstudstillinger, kulturelle aktiviteter, musik og svensk design. Anlægget har 2 restauranter med udeservering.

Artipelag breder sig over 10.220 kvm. og har en storslået udsigt omgivet af fyrtræer og klipper. Her kan man hurtigt bruge en hel dag i kombination med vandreture i skoven og ad vandrestierne.

Djurgården (15.6km)

Djurgården i Stockholm tilbyder adskillige gode muligheder for oplevelser for hele familien. Besøg f.eks. Skansen som er et friluftsmuseum og dyrepark. Eller tag i Gröna Lund forlystelsespark hvor I let kan tilbringe en hel dag! ABBA museet og Vasamuseet er også et besøg værd.

Derudover er der også et Astrid Lindgren museum i Stockholm, som er en yderst populær attraktion for både børn og voksne. Længere ude på Djurgården ligger desuden Waldemarsudde hvor I finder et museum med Prins Eugenes malerier og en fantastisk have, ligesom også Thiel Gallery huser spændende udstillinger af verdensberømte kunstnere.

Drottningholm (22.3km)

Ein Tagesausflug nach Drottningholm (dt. Königinneninsel) kann empfohlen werden. Das Schloss Drottningholm gehört zum UNESCO-Weltkulturerbe - wegen der beiden besonderen Gebäude, dem chinesischen Schlösschen (Kina slott) und dem Drottningholmtheater (Drottningholms slottsteater). Das Schloss ist der besterhaltene Königspalast in Schweden. Man bezeichnet Schloss Drottningholm auch als „schwedisches Versailles“. Die Burg repräsentiert die europäischen Königsarchitektur aus dem 17. Jahrhundert. Neben dem exotischen chinesischen Pavillon, dem Schlosstheater und dem prächtigen Schlosspark gibt es viel zu sehen und zu erleben. Mit seinen Außenanlagen ist es auch für einen Familienausflug geeignet.

Tyresta Nationalpark (27.1km)

Her går vandrestier på kryds og tværs, som I kan vælge efter lyst og styrke. På lørdage og søndage er der guidede ture i nationalparken, som I kan deltage i mod et mindre gebyr. Om vinteren er her også langrendsspor i sneen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Häringe Slott

Adgang til udendørs pool

Södermanland

Bilferie med overnatning

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til udendørs pool

750,-
Kun
1.359,-

Vis kort

Luksusophold 25 minutter fra Stockholm

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Standard twin dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

130,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat