Tag på kør-selv sommerferie til Hotel Malin

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Malin

Tæt på centrum af Malinska

Tæt på bycentrum i Malinska
Børnevenligt og gode faciliteter til børn
Hotellet arrangerer cykelkort og dykkerskole
 • 1.500 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.500 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.325 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Fra Hotel Malin er der kun 5 min. gang ind til centrum af byen Malinska. I den populære kystby finder I skønne strande, masser af god mad og kulturelle tilbud og koncerter. Hotel Malin er i dag et elegant hotel, men tidligere lå der en mølle på samme sted, hvor hotellet ligger i dag.

Hotellet tilbyder

Hotel Malin ligger helt ned til havet. Der er kun 5 min. gang til centrum af byen Malinska. Hotellet er opkaldt efter en mølle, som i sin tid lå, hvor hotellet i dag er beliggende. Hotel Malin er omhyggeligt konstrueret, så det i dag er et elegant hotel for alle aldersgrupper. Værelserne er nydesignede, og der er restauranter og barer på hotellet.

Der er også en marina med kajpladser, underholdningsprogrammer og arrangementer udbudt på hotellet. Der er desuden flere sportspladser på hotelområdet. Der er afmærkede vandre- og cykelruter på øen, og på hotellet kan de hjælpe med at arrangere cykelkort eller dykkerskole.

For børn  

På Hotel Malin er børn meget velkomne. Hotellet har et privat badeområde ved havet med gode faciliteter for børn. Der er også en fin legeplads på hotellet. I sommerperioden fra 1. juli til 31. august er der desuden også underholdning og miniklub for børn.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, aircondition, satellit-tv, telefon, skrivebord, minibar, værdiboks og føntørrer.

Standard værelserne er ca. 20 kvm og har udsigt til hotellets atrium. Det er også muligt at få et standard dobbeltværelse med balkon på 23-25 kvm.  

Det er muligt at opgradere til et værelse med balkon og havudsigt. Disse værelser er 25-27 kvm.

Komfort værelser er ca. 30 kvm og har balkon og havudsigt.

Ønsker I lidt ekstra plads, kan I bestille en af hotellets suiter, som er 35-40 kvm. Alle suiter har balkon eller terrasse og udsigt til enten parken eller havet.

Bemærk at

Følgende drikkevarer er inkluderet i aftenens middag: husets hvid-og rødvin, øl og sodavand.

Turistskat (person) pr. døgn 1,10 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Malin Draga Beach (0.0 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
 • Aquarium Terrarium Krk (12.5 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
 • Porporela Beach (13.5 km)

  Strand beliggende ved byen Krk, som er en blåflags-strand, som betyder at stranden og vandet er testet og er sikre. Rene strande sikrer hele familien en god oplevelse ved vandet.

  Porporela Beach
 • Rijeka (37.4 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Opatija (52.8 km)

  Opatija ligger på halvøen Istrien og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt, og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer. I Opatija er der swimming pools, wellness programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plads til 2.000 tilskuere. Derudover er der mulighed for kortere bådture fra byen.

  Opatija
  Tag på sommerferie ved den berømte badeby Opatija.
Vis flere

Kort

Hotel Malin
Kralja Tomislava 23, 51511 Malinska

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~18 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 18~100 år i ekstra opredning 30% rabat