Ferie i bil kan tage jer på badeferie i Kroatien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kvarner og Centralkroatien

Bestillingskoden er nu aktiv

Kvarner og Centralkroatien

Besøg det centrale Kroatien og Kvarnerregionen og oplev områderne omkring floderne Sava, Drava og Mura. Her kan I opleve landets kontinentale karakter i de store flade områder kun afbrudt af mindre bjerge samt den smukke Adriaterhavskyst. Her venter mange kulturelle og historiske oplevelser. En bilferie i Kroatien kan indbyde til badeferie, wellnessferie, miniferie, familieferie, aktiv ferie og meget andet.

Besøg de romantiske middelalderborge og gamle sommerslotte eller oplev de varme kilder eller hellige kursteder. Oplev Kroatiens hovedstad Zagreb. Hovedstaden er et vidunderligt miks af nyt/moderne og gammel kultur, og det er netop denne blanding, der charmerer sig ind på en. Byen er ikke større end at I kan komme rundt til de vigtigste seværdigheder til fods, men en tur med de charmerende små sporvogne er bestemt en oplevelse i sig selv.

Det centrale Kroatien og Kvarnerbugten er perfekt til dem, der søger ferie ved stranden eller i spændende byer og naturområder. Det centrale Kroatien rummer et stille og idyllisk landskab og er rigt på hundrede år gamle skove og floder som f.eks. Donaus biflod Drava. I Kvarnerbugten vil I opleve den fascinerende kystlinje, der har været en turistdestination i over 100 år.