Miniferie eller weekendophold på Lindesberg Stadshotell

Dansk | DKK

Lindesbergs Stadshotell

Billig miniferie tæt på stranden i Lindesberg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotelpakke med morgenmad til lavpris
 • Smukke natur
 • Hunden er velkommen uden ekstra gebyrer
833,-
3~4 dage fra
549,-

Mød foråret til super pris

Super pris i Lindesberg

3 dage
Kun 549,- / spar op til 512,-
SPAR
4 dage
Kun 759,- / spar op til 833,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Lindebergs Stadshotell byder på en historie fra Bergslagen-områdets storhedstid i naturskønne omgivelser i den hyggelige by, Lindesberg, med ca. 9.500 indbyggere. Samfundet er beliggende mellem Bottenån og Lilla Lindesjö, tæt på søens nordlige strand, omkring 40 km. nord for Örebro.

Med Risskov Bilferie kan I bestille en billig hotelpakke med morgenmad inkluderet. Nyd et herligt weekendophold eller en miniferie med afslapning, god mad og kort afstand til Lindebergs centrum, den smukke svenske by, Nora, hvor I bl.a. kan opleve Nora Brygghus samt adskillige af regionens golfklubber.

Hotellet tilbyder

På Lindesbergs Stadshotell bor I bekvemt og tilbydes såvel en god start på morgenen som en dejlig afslutning på dagen med inkluderet morgenmad. 

Hvis I blot ønsker en let frokost eller en kop eftermiddagskaffe er dette desuden muligt at købe i hotellets hyggelige Café Oscar, som ligger ved vandkanten ved Lindsøen kun et stenkast fra hotellet. Cafe Oscar er åben fra maj-september.

Hotellet tilbyder sine overnattende gæster gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

I vil blive indlogeret på et af hotellets hyggelige dobbeltværelser, som er enkelt men komfortabelt indrettet. Værelserne er indrettet med eget badeværelser og udstyret med hårtørrer, TV, skrivebord og siddepladser.

Det er muligt at tilføje en ekstra opredning eller barneseng mod et gebyr, og skulle I ønske at medbringe en hund er I velkomne til det - på Lindesbergs Stadshotell kan I have hund med på ferien, uden ekstra beregning.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

330 km fra
Göteborg, Sverige
490 km fra
Helsingborg, Sverige 
575 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nora Golfklubb (21.9km)

Flot 18-hullers golfbane, som bliver vedligeholdt efter alle kunstens regler. Banen er anlagt i et åbent kuperet landskab smukt indrammet af den omkringliggende skov og med store greens.

Nora (25.3km)

Nora har én af Sveriges bedst bevarede træbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag bruges de gamle træbygninger stadig til butikker, håndværk og boliger. I 1993 modtog den charmerende by en international pris, ”Europa-Nostra-diplomet”, for god bevaring af bygninger og kulturminder. Gå en tur ned mellem de hyggelige bygninger og gå på opdagelse i de mange antikviteter og kuriositeter, der er præger mange af butiksvinduerne. I kan også få en gammeldags togtur med byens veteranjernbane, som byer på regelmæssige ture om sommeren. På denne måde kan I både komme til Järle og Pershyttan. Benyt også muligheden for at se og opleve de gamle damp- og diesellokomotiver.

Tysslingen (34.5km)

Ved søen Tysslinge kan I i svanesæsonen, der løber i marts og april, se mere end 4.000 svaner på samme dag. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse smukke og majestætiske fugle. Under turen nordpå lander her tusindbis af svaner, og det mægtige skuespil tiltrækker hvert år omkring 30.000 besøgende fra hele Europa.

Vandtårnet Svampen (37.8km)

I Örebro kan I se det gamle vandtårn, Svampen, som i dag er et velbesøgt udsigtspunkt. Herfra har I en dejlig udsigt over byen og Närkesletten. Der er også en restaurant og café, hvis I bliver sultne. Kør-selv til Örebro og find hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Find gode tilbud til Sverige og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Örebro Kunsthal (39.5km)

Örebro Kunsthal er et af Örebro mest berømte kunstgallerier. Her kan I se det internationalt anerkendte Open Art projekt, som er en stor udendørs udstilling af moderne kunst.

Örebro Slot (40.2km)

Midt i Örebro centrum ligger det storslåede Örebro Slot hvor Svartåen løber forbi. Slottet, som har været byens midtpunkt i mere end 700 år, er en meget populært turistattraktion. I dag er den gamle borg en meget levende attraktion, hvor I kan se udstillinger, teateroptrædener og messer samt nyde et godt måltid. I sommermånederne, kan I selvfølgelig også deltage i guidede ture og lære mere om slottet og dets historie. I kan også deltage i en af slottets spøgelsesture og lytte til historier om de tidligere fangers liv, hekse, folketro og nutidens berømte spøgelser.

Byparken i Örebro (40.6km)

Find familievenlige rejser til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg den smukke park lige ned til Svartån i Örebro. Parken er én af Sveriges smukkeste parker, ”Stadsparken” og blev anlagt helt tilbage i 1860’erne og blev, i 2004, kåret som ”Sveriges Smukkeste Park”. Her finder I både lækre blomstergårde, en rhododendronpark, legepladser, en hyggelig café og en stor scene som både bruges til teater og koncerter. En virkelig dejlig oase, midt i byen. Tag på ferie i egen bil til Sverige og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Quality Hotel Galaxen

inklusiv aftensmad

Dalarna

Centralt i Borlänge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til relax afdeling
 • Gratis internet og parkering

520,-
Kun
829,-

Vis kort

Centralt placeret i Borlänge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpension

Närke

Suveræn placering i Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet

569,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Suveræn placering i Örebro

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng 100% rabat