Agersø

Agersø er en smuk dansk ø beliggende mellem Storebælt og Smålandsfarvandet og der er omkring 180 heldige indbyggere, der til hverdag kan nyde den meget natursmukke ø fra nært hold. Tag færgen fra Stignæs, som ligger ca. 10 km sydvest for Skælskør for at komme over til øen.

Den bedste måde at opleve Agersø på er ved at tage på safari med ´Traktorbussen´, trukket af øens stolthed, en John Deere 2130-traktor fra 1977. Turen går fra syd til nord, og den giver et godt indtryk af den helt uberørte natur og de skønne og vilde naturområder helt omgivet af vand og med et fantastisk fugleliv. Se det gamle kanonbatteri fra Englandskrigene i 1812 eller måske er det muligt at finde en forstening i strandkanten, det kræver bare lidt tålmodighed. Kunne en fisketur være interessant, så er Agersø også et godt sted at begynde. Der findes både pighvar, rødspætter, havørred, laks og mange flere lækre fiskearter i farvandet omkring Agersø. Agersø Sund, som adskiller øen med Sjælland, er det dybeste farvand i Danmark og kaldes også for den ´danske Filippinergrav´. Besøg også endelig den lille hyggelige by Agersø, og hvis der er tid til det, så tag også en tur ned i den lille lystbådehavn og oplev den gode atmosfære.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.