Åsgårdstrand

Åsgårdstrand er en af to byer i Horten Kommune, etableret som ladested for ca. 450 år siden, og er både blevet anvendt til trælasteksport, skibsbygning og skibsfart. Byen blev taget i brug som ladested i 1650, under Tønsberg og fra 1660 under Holmestrand. I 1752 blev ladestedet tildelt privilegier til, at handle med indenlandske varer. Fra begyndelsen af 1800-tallet var Åsgårdstrand en livlig eksporthavn for trælast, blandt andet til Holland. Handlen stagnerede med slutningen af sejlsæsonen.

Åsgårdstrand har senere vundet international opmærksomhed som en kunstnerby. Stedet blev kendt som centrum for kunstnere og siden 1880'erne har en række kunstnere søgt til Åsgårdstrand, heriblandt verdensberømte navne som Edvard Munch, Christian Krohg og Hans Heyerdahl. Dette skyldes at der er et ganske unikt lys på stedet. Kunstnerne tog enten til Hirtshals eller Åsgårdstrand for at kunne skildre dette unikke lys i deres malerier. Edvard Munchs 'Pigerne på broen', blev malet lige nedenfor byens hotel.

Åsgårdstrand har været et populært ferie- og badested siden 1920'erne. Gennem årene har stedet bevaret sin popularitet som feriested, ikke mindst blandt sejlende. Hver sommer er der et travlt liv for små både i fjorden og inde i havnen. I dag er Åsgårdstrand et aktivt bysamfund med ca. 3.000 fastboende beboere og den fik sin bystatus den 1. Januar 2010.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.