Bærum

Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og billige ferier til Norge. Et eftertragtet rejsemål er Asker og Bærum, som ligger vest for Oslo og er præget af landlige omgivelser med flotte gårde der ligger helt ned til Oslofjorden. Her er der helt optimale muligheder for at tage en tur rundt i skjærgården eller nyde en tur rundt i markerne. Der kan også gå badeferie i den, hvis børnene er med på turen og gerne vil aflægge et besøg ved Vollen-strand, som ville være oplagt på en varm solskinsdag. Det er også her at de lokale søger tilflugt, når vejret bliver alt for varmt. Derfor er der også en række gode badesteder og så går der en båd til Oslo i sommermånederne. I havnen er der bådpladser samt en gæstehavn med flere butikker og en fjordkro.

I Vollen kan der lejes el-cykler, spørg samtidig hvor de bedste cykelruter ligger, det ved de nemlig alt om på udlejningskontoret. På den måde kan der også blandes lidt aktiv  ferie ind i bilferien.

Skulle byen blive for meget, så vil en tur ud til Bærums verk, hvor der ligger ca. 50 butikker som ikke har ændret sig meget siden 1600-tallet, og det er selvfølgelig også muligt at få noget at spise i Bærums verk. Besøg også Henie-Onstad Kunstsenter, som er en oplevelse for alle som bare er lidt interesseret i kunst. Kunstsenteret åbnede i 1967 og blev indviet af kunstskøjteløberen Sonja Henie, der lovede at The Beatles ville komme og spille, hvilket dog ikke kom til at ske. Siden da har mange berømte kunstnere udstillet deres værker på kunstcenteret, blandt andet Yayoi Kusama, som udstillede i 2016. På Henie-Onstad Kunstcenter kan I også nyde lidt frokost eller en middag i restauranten Bølgen & Moi Høvikodden, som byder på internationale retter.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.