Seværdigheder

Friedrichstadt

Nyd en charmerende kør-selv ferie til den hyggelige kanalby Friedrichstadt.

På en bilferie til Friedrichstadt bliver I mødt af en helt unik charme og atmosfære, når I kommer til den lille kanalby, der ligger ca. 50 km fra den dansk-tyske grænse. Efter en kort køretur, så kan I lande i ”lille Amsterdam”, der med en idyllisk beliggenhed ved udmundingen af Trenen i Ejderen er et dejligt rejsemål for hele familien.

Ferien kan byde på et stort udvalg af oplevelser, når den tager jer til Friedrichstadt. Her kan I kombinere en afslappende og hyggelig tid i eget tempo med et hav af spændende udflugtsmål og aktiviteter i naturen. I er i kort afstand til både Østersøen og Nordsøen, mens Nordtysklands mange idylliske byer også ligger i nærheden.

Friedrichstadt kaldes ofte „Lille Amsterdam“ eller „Lille Venedig“ grundet de mange hyggelige kanaler. Så langt øjet rækker snoer kanalerne sig igennem den lille by og I må ikke gå glip af en kanalrundfart, der er et af højdepunkterne i byen. Fra båden kan I nyde udsigten til den smukke by. For de mere eventyrlystne er der også mulighed for at leje kano eller vandcykel og selv udforske kanalerne.

Den romantiske by kan holde jer betaget både morgen og aften. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden samt på den gamle hollandske tradition: Husmærkerne. I stedet for husnumre brugte man kulørte billeder på bygningernes gavle til at orientere og få oplysninger om husets beboere. Traditionen holdes ved lige i byen i dag, så børnene kan hurtigt finde på sjove lege under en spadseretur igennem byen.

I Friedrichstadt finder I også et par fine kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. „Alte Münze“ , der blev bygget som et pakhus tilbage i 1626. Bygningen har igennem årene fungeret som både kirke, bibliotek og turistkontor, men i dag finder I bymuseet. Selve bygningen betragtes som et af de smukkeste huse i hele Nordtyskland og på museet kan I lære meget mere om byens historie. Besøg også byens gamle synagoge, der blev ødelagt under Krystalnatten i 1938, men som siden hen er blevet restaureret. I dag huser den en udstilling om jødernes historie i byen. Læs mere om byens museer og åbningstider på byens officielle hjemmeside.

Til en god kør selv ferie hører et område, der er rigt på naturoplevelser. I området omkring Friedrichstadt ligger Vesterhavs-halvøen Ejdersteds samt Stabelholms naturlandskaber. I kan fylde bagagerummet med en god frokost og det gode fodtøj og køre ud i et dejligt område med romantiske bondegårde og stråtækte huse, ådale med unikke naturoplevelser og et hav af gode stier. Har I mod på at stige ud af bilen og opleve naturen til fods eller på cykel, så betragtes stien mellem Ejderen, Trenen og Sorgen for at være en af de mest attraktive cykel- og vandrestier i Nordtyskland.

Når I nyder ferien i egen bil, kan I nyde godt af alle de mange tilbud i nærheden af Friedrichstadt. Tag f.eks. ud til kysten, hvor I kan holde pause ved Vadehavet. Tag på sightseeing i Husum eller gå på opdagelse i Multimar-Wattforums. Mulighederne er mange, så bare pak bilen og tag på den perfekte kør selv ferie til Nordtyskland.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
4
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.