Gdansk

Når de besøgende først står i centrum af Gdansk er der ikke langt til de mange kulturperler som denne by gemmer på. Tag Kongevejen, Dluga og Dluga Tart, hvor der langs ruten er flere smukke købmandshuse og historiske bygninger, alle smukt udsmykket med det gotiske rådhus, der også huser bymuseet, som toppen af kransekagen. Når vi netop snakker om højder, så er der faktisk en grund til at bygningerne i Gdansk er både høje og smalle, det skyldes simpelthen at skatterne kalkuleres ud fra bredden af grundstykket.

Den smukke og hyggelige by gemmer på så meget historie, arkitektoniske mesterværker og oplevelser til alle aldre at den helst skal udforskes over et par dage.

Der er også et rigt kulturliv, teatre, operaer, barer og natklubber, prøv bare at tage turen ned ad gågaden Monte Cassino. Der er også forlydner om at Sopot, som ligger lidt uden for Gdansk, skulle være et sted med pænt gang i den over sommermånederne. Der er også mange gode shoppingmuligheder, specialbutikker, og det store shoppingcenter Galeria Baltycka har over 200 butikker med et kæmpe udvalg af vare. I den indre bydel, langs de brostensbelagte gader, er der også flere charmerende smykkebutikker samt andre kunstbutikker, så benyt endelig chancen til at ose lidt rundt.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
0
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.